- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi dimplehawk
-
Ok. arkadaşım ekledim
Artık daha hızlı alacağız zatendikkatli olmak lazım
:lepi:Yaaa evet öyle olcakmış herkes öyle diyor 6.aydan sonra hızlanmaya başlayacakmış kilo alımı.Gözüm korktu şimdiden valla.Neyse sağlıklı olsunlarda minişler kontrollü kilo alımına devam arkadaşlar.Normal doğum düşündüğüm içinde bol bol yürüyüş yapıyorum.Hem yediklerimi sindireyim kontrollü gideyim diye hemde doğum kolay olur diyorlar yürüyüş yapanlara ama hayırlısı bakalım.Benim doğumum hep zor olackamış gibi hissediyorum şanssızımdır hep bu konuda
inşaallah canım :1ninca:insallah cok almamıssındır canımya ne bileyim insan uzuluyo.. herkesin kilo alımı farklıdır kimininki odemdir cabuk gider deniyor ama bilemiyorum
saglıklı yemeye calısıyorum oyle cok abartmıyorum sabahları kepek ekmek yiyorum.. yani yedigim bi kac cikolata bu kadar kilo yapıyosa bilemiyorumsonuc boyle oluncada canım sıkıldıkcada aman ne dikkati yiyim her istedigimi diyorum
amann dikkat ett, o bisküvilere bugünlük müsade var ona göre :mymeka:ben bugun sinirlendigim icin her bi sey yiyorum :sinifsinif: agzımda kraker elimde cay onumde biskuvi:)
bende cok musaitim yaa evet dikkati elden bırakmamak lazım.. ben aksam yemeginden sonra abur cubur yemiyorum aksam yemeginide hafif tutmaya calısıyorum bu yeter artık:)
aynen :kedi:evet yarım kilo daha ne yapacağız bu kilolarla bilmem bende canım ne istese yesem 100 kilo olurum heralde :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?