2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

Ok. arkadaşım ekledim
Artık daha hızlı alacağız zaten dikkatli olmak lazım

Ok. arkadaşım ekledim
Artık daha hızlı alacağız zaten dikkatli olmak lazım

Yaaa evet öyle olcakmış herkes öyle diyor 6.aydan sonra hızlanmaya başlayacakmış kilo alımı.Gözüm korktu şimdiden valla.Neyse sağlıklı olsunlarda minişler kontrollü kilo alımına devam arkadaşlar.Normal doğum düşündüğüm içinde bol bol yürüyüş yapıyorum.Hem yediklerimi sindireyim kontrollü gideyim diye hemde doğum kolay olur diyorlar yürüyüş yapanlara ama hayırlısı bakalım.Benim doğumum hep zor olackamış gibi hissediyorum şanssızımdır hep bu konuda

:lepi:

Maşaallah ne güzel megcim, yürüyüş yapabilme fırsatın var
Ben de çokk istiyordum günlük bir yürüyüş programı uygulamayı ama malesef akşam 8 de evde oluyorum :çok üzgünüm: hiç vaktim yok..

Doğum için de bence çok fazla korkmaya gerek yok, kendimizi iyi olacağına inandırırsak daha pozitif gelişir herşey gibi geliyor.
Sonuçta dünyadaki herkes bu şekilde dünyaya geliyor, yaşanılacak mecbur.
Bol bol iyi doğum hikayeleri okumak lazım ve en önemlisi bol bol dua etmek lazım :1rolleyes:

dimplehawk canım beni de ekler misin listeye boy 1.55 :çok üzgünüm: başlangıç kilom 54 bugün tartıldım 60 kg gebelik haftam 22
her hafta tartılamam sanırım benim de bi baskül alma zamanım geldi

bnim kocam geçenlerde alacaktı almamış bnde şimdi nette bi sitede gördüm sipariş weriyorum:) deppo.com
sizde bakın baskülü olmayan arkadaşlar:)

Ahh ne iyi olmuş burası dimplehawk ellerine sağlık canım
BOY1.65
başalngıç KİLOM:58
şimdiki KİLOM:69
GEBELİK HAF.23:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hepiniz süpersiniz maşallah ben oğluma 74le hamile kaldım 102 le bitirdim 28 kilo aldım hepside kaldı bana ama şimdi 69 kiloyum boy 174
korkudan hamile kalamıyorum oğlum 7 yaşında bu aralar düşünüyorum ama önce zyıflamalıyım

şaştım kaldım bu işe
bir zamandır dikkat ediyorum
bu hafta sadece bi kac kez kriz gibi acıkma hissim oldu evde herseyi supurdum ama oyle cok abartıda degil gunduz vaktiydi
hic moralim yok hiccc
67.5 olmusum bir haftada 1.5 kilo ne demek yaa.. bide her istedigimi yesem ne olurdum acaba mafoldumben

üzülme gelincik, artık böle mi olacak ya
bakalım ben ne kadar aldım bu hafta (

minik kuşum ben almamışım çok şükür bu hafta
bi hafta aldım bi hafta almadım şimdilik böle gidiyo inşallah hep böyle gider artık yürüyüş yapıcam yaa korkuyorum çok şişmekten birden almaktan zaten müsaitim almayacokacimcoook

insallah cok almamıssındır canım ya ne bileyim insan uzuluyo.. herkesin kilo alımı farklıdır kimininki odemdir cabuk gider deniyor ama bilemiyorum
saglıklı yemeye calısıyorum oyle cok abartmıyorum sabahları kepek ekmek yiyorum.. yani yedigim bi kac cikolata bu kadar kilo yapıyosa bilemiyorum sonuc boyle oluncada canım sıkıldıkcada aman ne dikkati yiyim her istedigimi diyorum

tamam kujucum haftasonu mesajını görmüştüm zaten
tebrik ederim :))
malesef ben de çok müsaitim almaya akannehir

inşaallah canım :1ninca:

ben de bazen dikkat ettiğim halde aldığımı görünce sinirleniyorum senin gibi diyorum
ama olsun ya dikkat etmesek -tatlicadiarzu- kilo vermek çok zor biz yine dikkat etmeye devam edelim, her açıdan en güzeli bu

ben çikolata bilem yemiyorum :sinifsinif:
süt, peynir, yoğurt, sebze yemekleri, meyveler .. öğünlerimin çoğu bunlardan ibaret
bazen de hamurişi işte -tatlicadiarzu-

ben bugun sinirlendigim icin her bi sey yiyorum :sinifsinif: agzımda kraker elimde cay onumde biskuvi:)
bende cok musaitim yaa evet dikkati elden bırakmamak lazım.. ben aksam yemeginden sonra abur cubur yemiyorum aksam yemeginide hafif tutmaya calısıyorum bu yeter artık:)

evet yarım kilo daha ne yapacağız bu kilolarla bilmem bende canım ne istese yesem 100 kilo olurum heralde :sinifsinif:

amann dikkat ett, o bisküvilere bugünlük müsade var ona göre :mymeka:

akşam yemeğinden sonra 1 ara öğün meyve, 1 ara öğün de süt içsek süper olur
evet yarım kilo daha ne yapacağız bu kilolarla bilmem bende canım ne istese yesem 100 kilo olurum heralde :sinifsinif:
aynen :kedi:

ahhh ahhh 2 hafatda 1.5 kilo almışım 68 kilo olmuşum 54 kiloyla hamile kaldımı belirt 53 silelim çok kilo aldım

gulencim zaten bastan zayıftın ya suanki halinde cok yakısmıstır:) boyunda var..
azcıkta olsa dikkat edebilsekte cok gelmese su kilolar
ben zaten az bi kiloyla bitirecegime dair guvencim inancım kalmadı bari cok asırı almayım diyorum
canım gercekten COK sıkkın((

tamam dimplecim insallah bugun gecsinde yarından itibaren tekrar biraz dikkat ederim:) oglende arkadas cagırdı kek mek varmıs bugun saldıracagııım kaydirigubbakcemile2

aynenn aynen psikolojim alt üst
şeker çıkar tansiyon çıkar insanlıktan çıktım öküz oldum
her gün yarım saat 1 saat yürüyüorum inş işe yarar sende yüyü havalr iyi kene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…