• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

ee hadi ama niye kimse bildirimde bulunmuyor :mymeka:

yağmur 26 kuju 25 handeozf asinaz24 ezgim29 Gelincik001 yoyo82 dila06 laviniaebru serapsenem emelistan zeynep 35 mydaisy260621 sinpac tonya yaz34 semahamit eylül_ce mehtapgülü

sizi bekliyorum arkadaşlar

:mymeka: hemen dövüyosunn:çok üzgünüm:
yarın yazcam dimiştim ama bennn

dimplecim ben carsambaları tartılıyodum ama herkes bildirince degistirceksen listeyi
bundan boyle pazartesileri tartılırım:) artık bugun gecti yarın sabahtan tartılıp bildiririm insallah :emir_bebek:

dimplehawk ark benide eklermisin listeye..

1.72 boy başlangıç kilom 53, şimdiki kilom 59.70

ay kizlarr cok guzel bisey yapmisinizz ben ilk hamileligimde danalar gibi yedim 30 kilo aldim 87kilo gittimdoguma.... Sonra kizim 6 aylikken verdigimbi kackiloyualip tekrar 87 olmustumki 2. Bebegime hamile oldugumu ogrendim ... Simdi 33 haftalik hamileyim ve 81 kilo oldum .... Allah yuzume baktida alicaima veriyorum kilolari...(: hepinize hayirli mutlu kolay dogumlar diliyorum

kızlar ben hala 47 kilo 4 gr mım vede 12-14 haftalık hamileyim vede bildiğiniz gibi 8.ayına girmek üzere olan bi kızım var bu kilonunda bana gıcığı var....almak istiyorummmmmmm..ama yokkkk..

tartıldım canım 65.7 cıktım yani 66 diyebiliriz
haftada 1er kilo alıyorum ne zamandır sonum hayır olsun :sinifsinif:

Son düzenleme:
adszqpd.jpg

şimdilik ortalama 1 kg alınmış gibi görünüyor
biraz dikkat kaydirigubbakcemile

slm canımcımopuyorumnanaktan kilo almamışım yerimde sayıyorum bu hafta (Allahım hep böyle olsun ya almıyım yada azıcık alıyım)

Back