-
- Konu Sahibi edebiyatci222
öyle kızlar hepiniz sağolun ne üzülecem ya hiç de üzülmüyorum 6 sene bekledim ben o bebekleri
oy oy selinciiiiiim iki tane sıpa o göüştemi duruyolar yerim onların totoşunu, 1 ay sonra nasıl olacaksın acaba koca göbiş seniiii, çatlaklarında taza taze kırmızı kırmızı yakışmışlar:smiley-cool: olsun cnm altlardan çatlamışsın benimde tam oralar kaşınıyo işte:1no2: napalım çatlicağı warsa engel olamyız mayokini takılırım artık çatlarsa))) çok güzeller allah kucağına almayıda nasip etsin zamanında tabi:Saruboceq:
selinus vala cnm yemişim çatlağını dediğin gibi içindekileri düşününce göbekteki çatlaklar vız gelri insana,Rabbim sağlık ile kucağınıza lmayı nasip etsin kızçenizi ve oğluşunuzu inşallah(amin amin amin)
canım valla görünce önce çok şaşırdım nedne öyle olmuş diye ama baktım selinius buuuu ve orda iki tane yumurcak var :lepi: :lepi: :lepi: canım benim hep vücut çatlasa da ne olur bal taneleri can taneleri gelecek oooohhh sefan olsun şekerim asıl bebeişleri kucağında görenler çatlasın :):):)::) bende ikizleirm olsun çok istemişimdir hep :):):):): )
Eki Görüntüle 32872
bi de bana bakın bence en büyük karın benimki boyum kısa olduğu için içerde hiç yer yok galiba aşırı kilo almadım bebeğim de normal iri değil ama göbek aldı başını gidiyor.....
Eki Görüntüle 32872
bi de bana bakın bence en büyük karın benimki boyum kısa olduğu için içerde hiç yer yok galiba aşırı kilo almadım bebeğim de normal iri değil ama göbek aldı başını gidiyor.....
Snow maşallah hem göbeğine hemde içindeki miniğe
Eki Görüntüle 32872
herkesin gobusleri ne kadar kocaman oldu dimi? masallah hepimize. superiz kizlar hepimiz :)))))
o zaman bende buldum bilgisayarda bi foto onu ekleyim.
30+2 deki halim
ey maşşşallah cnm n güsel göbüş o öyle ben o göbüşün içindeki bıdığı yerim vallaopuyorumnanaktan
herkesin gobusleri ne kadar kocaman oldu dimi? masallah hepimize. superiz kizlar hepimiz :)))))
o zaman bende buldum bilgisayarda bi foto onu ekleyim.
30+2 deki halim
Eki Görüntüle 32872
seliniuscum maşaallah yavrularına, çatlakları takma dicem takmıyorsun zaten, süper :lepi:
snow, fty sizlere de maşaallah, fty ne kadar zarif görünüyorsun, kıskandım galiba ohaoldumsmile
işte bu da benim son halim boshayallersmile;