- 6 Ağustos 2009
- 901
- 0
- 43
- Konu Sahibi edebiyatci222
benim göbek deliğimin (yani önceden orda bi delik vardı artık dışarıya doru bişi var ) etrafı bilem çatladı korkarım sezeryana gerek kalmıcak o çatlaklardan alırım ben yakında kuzularımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim göbek deliğimin (yani önceden orda bi delik vardı artık dışarıya doru bişi var ) etrafı bilem çatladı korkarım sezeryana gerek kalmıcak o çatlaklardan alırım ben yakında kuzularımı
böyle ekleyince görebiliyormusun canım?
29+1 çatlaklarım ve ben hayır bişey sürmeseydim ne olacaktı onu da merak ediyorum bu sürülmüş hali çünkü :kedi:
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ama olsun içindekileri düşününce çok da üzülmüyorum artık kaydirigubbakcemile5
29+1 çatlaklarım ve ben hayır bişey sürmeseydim ne olacaktı onu da merak ediyorum bu sürülmüş hali çünkü :kedi:
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Teşekkür ederim canımar..
Canımcım maşallah sana ve kızına...
..
Bende oyle goruyorum ki kendimi sankim hıc bır giydiğim yakısmıyor gibi e yakısmıyorda gerçi :)) ama olsun değerSiz ne güzel olmuşsunuz böyle. Ben utanıyorum vallahi eklemeye artık. Çok şişko oldum, olmaya da devam ediyorum. :) Maaşallah hepinize...
Evett hasret aynen vallahi sivrigillerdenim bende :))) herkes tutturmus kız gibi durmuyor karnın oğlun olacak senin dıyorlar doktordan daha iyi biliyorlar ya :))eylül senide yeni görüyorum sende siwrigillerdensin:) maşallah kuşuna
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
öyle kızlar hepiniz sağolun ne üzülecem ya hiç de üzülmüyorum 6 sene bekledim ben o bebekleri
hemde tane birden geldiler bak!:lepi: