2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

benim göbek deliğimin (yani önceden orda bi delik vardı artık dışarıya doru bişi var ) etrafı bilem çatladı korkarım sezeryana gerek kalmıcak o çatlaklardan alırım ben yakında kuzularımı

benim göbek deliğimin (yani önceden orda bi delik vardı artık dışarıya doru bişi var ) etrafı bilem çatladı korkarım sezeryana gerek kalmıcak o çatlaklardan alırım ben yakında kuzularımı

ay canım yaaa..2 tane taşımak daha zor tabi....kimbilir senin karnın nasıl büyüdü....çok zor vallahi

29+1 çatlaklarım ve ben hayır bişey sürmeseydim ne olacaktı onu da merak ediyorum bu sürülmüş hali çünkü :kedi:
1394.jpg
[/url][/IMG]
1415.jpg
[/url][/IMG]
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ama olsun içindekileri düşününce çok da üzülmüyorum artık kaydirigubbakcemile5

29+1 çatlaklarım ve ben hayır bişey sürmeseydim ne olacaktı onu da merak ediyorum bu sürülmüş hali çünkü :kedi:
1394.jpg
[/url][/IMG]
1415.jpg
[/url][/IMG]

Canım çok erken çatlamışlar valla bende bir tane bile yok ...Aman çokta:nazar::nazar: kafana takma oldu mu?

selinusumm tatlım maşallahh kuzucuklara nazar değmesinnn büyümüşlerr
çatlaklarıı hiç kafana takma hayatımm ne yapalım gülü seven dikenine katlanırr bakalım bizim göbüşlerde de olabilir her an senin çatlamanın en büyük nedeni iki bebiş var ve birden büyüdükleri için birden kilo alınca oluyo çünkü tatlımm

1394.jpg
[/url][/IMG]
1415.jpg
[/url][/IMG]

canım üzme kendini dediğin gibi içindekiler herşeye değer.olacağı varmış ne yapacaksın:1hug:
maşşallah göbeğine ve içindekilere:nazar:.

Selinius canım maaşallah senin ki çok ayrı bir heyecan çünkü iki tane kuzun olacak :nazar: o nedenle o çatlaklara değer. kimbilir bebeğim olsa da istese her yanım çatlasın diyen kaç bin insan var. şükürler olsun rabbimize. inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız ufaklıkları.

Selinius, maşallah canım, çatlakların için yorum bile yapmaya gerek duymuyorum aslında, herşeye değer dünyaya getireceğimiz minik canlılar, Rabbim kuzucuklarına sağlık, sıhhat versin...

1394.jpg
[/url][/IMG]
1415.jpg
[/url][/IMG]

canım maşallah öncelikle bebeklerine..çok üzülme derim,içindekilere değer herşey..ama çok sıkıntı olursada ilerde bir estetik ameliyat yaptırırsın...benim ablamın karnıda çok çatlamıştı...geçen sene yaptırdı...biraz zor bir ameliyat bir 6 hafta süreyle eğik falan gezdi ayağa kalkamadı ağrısı sancısı oldu (bilseydi ablam ameliyatı bu kadar zor yaptırmazdı )ama eskisine kıyasla oldukça güzel bir karnı var...ama zamanla rengi falan kayboluyor o yırtıkların..ama hiç üzülme sonuçta sen 2 can getireceksin dünyaya....

selinius oy maşallah o kuzulara annesi senin yerinde kim olsa çatlardı iki can taşımak kolay değil ben birini zor taşıyorum şahsen... sağlıkla gelsinler inşallah.. :nazar:

ar..

Canımcım maşallah sana ve kızına...:nazar:
..
Teşekkür ederim canım
Siz ne güzel olmuşsunuz böyle. Ben utanıyorum vallahi eklemeye artık. Çok şişko oldum, olmaya da devam ediyorum. :) Maaşallah hepinize...
Bende oyle goruyorum ki kendimi sankim hıc bır giydiğim yakısmıyor gibi e yakısmıyorda gerçi :)) ama olsun değer

eylül senide yeni görüyorum sende siwrigillerdensin:) maşallah kuşuna
Evett hasret aynen vallahi sivrigillerdenim bende :))) herkes tutturmus kız gibi durmuyor karnın oğlun olacak senin dıyorlar doktordan daha iyi biliyorlar ya :))
1394.jpg
[/url][/IMG]
1415.jpg
[/url][/IMG]

Üzülme bence de değer bence herşeye.Benim cok tuhaf karnım değil ama kalçam çatladı.Maşallah bu arada göbişinede içindeki bebişlerede

öyle kızlar hepiniz sağolun ne üzülecem ya hiç de üzülmüyorum 6 sene bekledim ben o bebekleri

oy oy selinciiiiiim iki tane sıpa o göüştemi duruyolar yerim onların totoşunu, 1 ay sonra nasıl olacaksın acaba koca göbiş seniiii, çatlaklarında taza taze kırmızı kırmızı yakışmışlar:smiley-cool: olsun cnm altlardan çatlamışsın benimde tam oralar kaşınıyo işte:1no2: napalım çatlicağı warsa engel olamyız mayokini takılırım artık çatlarsa:KK66:))) çok güzeller allah kucağına almayıda nasip etsin zamanında tabi:Saruboceq:

selinus vala cnm yemişim çatlağını dediğin gibi içindekileri düşününce göbekteki çatlaklar vız gelri insana,Rabbim sağlık ile kucağınıza lmayı nasip etsin kızçenizi ve oğluşunuzu inşallah(amin amin amin)

X