- 15 Mayıs 2009
- 3.401
- 0
-
- Konu Sahibi edebiyatci222
herkesin gobusleri ne kadar kocaman oldu dimi? masallah hepimize. superiz kizlar hepimiz :)))))
o zaman bende buldum bilgisayarda bi foto onu ekleyim.
30+2 deki halim
MAŞALLAH 41 KERE HEMDE ÇOK GÜZEL YAAA
süper mi :kedi: çok sağol hijyenim kaydirigubbakcemile5oo süpersin dimple boshayallersmile
maşallah Ensar bebeğe
işte o kocaman göbüşün içinde ohaoldumsmileMAŞALLAH ANNEM NERDE SAKLIYORSUN MELEĞİNİ SEN
teşekkürler arkadaşım:kedi: çok sağol canım yaa...utandım walla....
bu arada dimplehawk sana da maşallah arkadaşım minicik ne güzel göbeğin
süper mi :kedi: çok sağol hijyenim kaydirigubbakcemile5
işte o kocaman göbüşün içinde ohaoldumsmile
görmedin mi kaydirigubbakcemile3
teşekkürler arkadaşım
ama herkes kocaman diyor, anlamadım bu işi mirmirmirmir
seliniuscum maşaallah yavrularına, çatlakları takma dicem takmıyorsun zaten, süper :lepi:
snow, fty sizlere de maşaallah, fty ne kadar zarif görünüyorsun, kıskandım galiba ohaoldumsmile
işte bu da benim son halim boshayallersmile;
seliniuscum maşaallah yavrularına, çatlakları takma dicem takmıyorsun zaten, süper :lepi:
snow, fty sizlere de maşaallah, fty ne kadar zarif görünüyorsun, kıskandım galiba ohaoldumsmile
işte bu da benim son halim boshayallersmile;
çok mersi selkiecim kaydirigubbakcemile5çok kibar dimple..maşalla sanada bebişede....
aminn inş. cümlemizinkini Şenizben bu hamile halimizi cok seviyorum yaa:))
hepinizede ayrı ayrı cok yakısmıs bu gobusler..
seliniuscum senikide apayrı bi duygudur 2 heyecan birden
hepsini korusun Mevlam
tşk, sende mii sırnaşık şeyhey maşşallah sana kız nere sakladın bebeği :ecrin_bebek:
Alın size kocamaaann bi göbek..
HAYY MASALLLH YAVRUM SEKSı GECELıGıNDE YAKIYOR YANı GÖBÜŞLERıMıZ HEMEN HEMEN AYNI HASRET DÜMEN...kaydirigubbakcemile5
MASALLAH NAZAR DEGMESİİİNN:ecrin_bebek:Alın size kocamaaann bi göbek..
ciciler değil kız geceliğimi giydim bi poz aliim bari dedim laptop tan çektim pek iyi değil ama olsun:)