- 31 Ekim 2008
- 5.878
- 13
-
- Konu Sahibi edebiyatci222
simenay eylülce ve selkie
maşşallah kızlar göbüşlerinize.içindekilerede ayrıca maşşallahhh teyzelerinin kuzuları.
selkie sen bahsettiğin kiloları almış gibi görünmüyorsun dediğin gibi boylusun kaldırıyor bünyen demekki.gayet güzel görünüyorsun tatlım.
Oy oy maaşallah kızına ve annesine....
maşşallah kızlar göbüşlerinize.içindekilerede ayrıca maşşallahhh teyzelerinin kuzuları.
selkie sen bahsettiğin kiloları almış gibi görünmüyorsun dediğin gibi boylusun kaldırıyor bünyen demekki.gayet güzel görünüyorsun tatlım.
gerçektende gördüğümü söylüyorum hiçte dev gibi falan değilsin hamilesin tabi eskisi gibi olmayacaksın.gayet hoş bir görüntü benim gördüğüm inan.fıstık gibisincanım sağol
varya bu moral oldu bana...ben kendimi çoook kötü hissediyordum..insanların bana bir devmişim gibi baktıklarını düşünmeye başlamıştım....kendimi çooook iri görüyordum.. moral oldu bana bu yazdıklarınız....
Teşekkür ederim canımcım
Teşekkür ederim canım ayrıca seninde cok hos duruyor göbişin sende de bir fazlalık yok.Maşallah :)
gerçektende gördüğümü söylüyorum hiçte dev gibi falan değilsin hamilesin tabi eskisi gibi olmayacaksın.gayet hoş bir görüntü benim gördüğüm inan.fıstık gibisin
sağol canım.aslında bende 12 kilo aldım ama bugün beni görenler sende dahil abartılı kilon yok deyince çok mutlu oldumopuyorumnanaktan.
hepiniz cok tatlısınız gercekten
hamilelik ayrı bi guzellik katmıs
Selkie en cok senin resim eklemeni bekliyordum merak etmistim dogrusu 25 kilo deyince:)
ama sadece gobek gordum basenler falan gayet iyi duruyor cok iyisin bakma sen baskalarının bakıslarına soylemelerine.. benide her goren baya kilo almıssın diyor ama ne yapalım vucutta musait bu dönemde
onemli olan sonrası.. ki sen nasıl verilecegini biliyorsun yerimseniben
simenay, selkie maşallah güzeller göbüşlerinizee
Simenay maaşallah sende göbüşüne almışsın sadece...
hepiniz cok tatlısınız gercekten
hamilelik ayrı bi guzellik katmıs
Selkie en cok senin resim eklemeni bekliyordum merak etmistim dogrusu 25 kilo deyince:)
ama sadece gobek gordum basenler falan gayet iyi duruyor cok iyisin bakma sen baskalarının bakıslarına soylemelerine.. benide her goren baya kilo almıssın diyor ama ne yapalım vucutta musait bu dönemde
onemli olan sonrası.. ki sen nasıl verilecegini biliyorsun yerimseniben
Siz ne güzel olmuşsunuz böyle. Ben utanıyorum vallahi eklemeye artık. Çok şişko oldum, olmaya da devam ediyorum. :) Maaşallah hepinize...
:) bende kendimi öyle sanıyordum ama değilmişim...sende eklede görelim..değilsindir belki..sana öyle geliyordur...
bu arada sen şahizeri nerden tanıyorsun...lise sondayken onunla aynı sırayı paylaşmıştık,hep berber gidip geliyorduk okula..zamana ne çabukta geçiyor...çok iyidir ....
Canım Şahizer iki yıl önce komşumdu. Bir yıl aynı apartmanda oturduk sonra ben taşındım oradan. Gerçekten ailesi de kendisi de çok iyi.
görürsen selam söylersin benden... :)) o anadolu lisesinde okuyordu ben süper lisede dil bölümünde...sonra o öss puanları nedeniyle bizim okula geçiş yapmıştı son sene...o günden sonra aynı sırayı paylaştık onunla,sonra bende alanyurtta oturduğum için beraber gidip geliyorduk okula...okuldan sonra bir daha hiç göremedim kendisini..facebook ta bulduk yine birbirimizi....:)
Eski dostlar... :) Taşındıktan sonra biz de hiç görüşmedik canım, iş güç böyle oluyor. Görürsem söylerim ama...
ya nerem fit...25 kilo aldım...boy uzunda göstermiyo..ama çok iri hissediyorum kendimi...dev gibi...:)))
kızlar teşekkürederim...opuyorumnanaktan
o devi bende görmek istiyorum .....ağlarım bakkkkkkkk:CüvCüv::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ulaaaaaan selkie yarın doğuracak gibisindelikafadulden maşallah. çatlak warmı göbüşünde?
:))) şimdilik yok canım çatlak falan :)
bide ,ikinci çocuk walla ne güzel bndede henüz yok kaşınıyorum ama daha hiç olmadıinşallah olmaz ben çok önem weriorum görselliğe bikinilerimden wazgeçmek istemiorummafoldumben