- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
-
- Konu Sahibi edebiyatci222
HAYY MASALLLH YAVRUM SEKSİ GECELİGİNDE YAKIYOR YANİ GÖBÜŞLERİMİZ HEMEN HEMEN AYNI HASRET DÜMEN...kaydirigubbakcemile5
Kızlarrr nİye gÜzel yÜzlerİnİzle poz vermİosunuz yaa..bende eklİycem yakında pİl almam lazım makİneye..ama benİ İnsallah bÜtÜn gÖrceksİnİŞz
Alın size kocamaaann bi göbek..
Maşallah maşallahhh pekte yakışmış maviler size yawwwwwwwwwwwww nazarlardan korusun sizleriiii
kusebfilal fty dimple edebiyatcı hasret maşallah göbüşlere bebişlere
birde hasretin göğüslerine maşşalh o ne yavrum öyle :)::):):)))))) banu alkanım benimmmmm ..............:roflol::roflol:
vay anam vay seksiliğe bak....göbüşte çok güzel yakışmış..bebişede maşallah!!1 :))
[QUOTE=kussebfilal;10875970]buda benim göbişim
]
bu arada döwmemi kimse farketmedi:kedi: orginaldir hee
bu arada döwmemi kimse farketmedi:kedi: orginaldir hee
göbüşünde :))
kızlar hepinizin göbüşlere bebişlere maşallah
benimde artık 34mü 35mi bilmiyorum cumartesi soracağım doktruma bakın nasıl büyümüşmü bizim oğlan
fty seninde bebike maşallah ince anneler siziboshayallersmile
maşallah canım...ne güzel görünüyor:)
sağol teyzesi...o tatlı bıdık için her şey....:)
seliniuscum maşaallah yavrularına, çatlakları takma dicem takmıyorsun zaten, süper :lepi:
snow, fty sizlere de maşaallah, fty ne kadar zarif görünüyorsun, kıskandım galiba ohaoldumsmile
işte bu da benim son halim boshayallersmile;
maşallah kız senin kibar göbeğine...doğumdan hemen sopnra eski haline dönersin sen...hhiç fazlalık yok maşallah
ÇOK GÜZEL NAZARLARDAN KORUSUN SİZLERİİİİ
snow fty dimple edebiyatçı hasret kussebfilal
kızlar maşşallah göbişlere ve bebişlere
kusebfilal dimple hasret fty edebiyatcı maşallah göbüşlere bebişlere
kusebfilal fty dimple edebiyatcı hasret maşallah göbüşlere bebişlere
birde hasretin göğüslerine maşşalh o ne yavrum öyle :)::):):)))))) banu alkanım benimmmmm ..............:roflol::roflol:
Alın size kocamaaann bi göbek..
son dakka göbüşleri burda gelll geeeeellll fırından yei çıktızemuszemus 31+4
buda benim göbişim
Kızlarrr nİye gÜzel yÜzlerİnİzle poz vermİosunuz yaa..bende eklİycem yakında pİl almam lazım makİneye..ama benİ İnsallah bÜtÜn gÖrceksİnİŞz
kızlar hepinizin göbüşlere bebişlere maşallah
benimde artık 34mü 35mi bilmiyorum cumartesi soracağım doktruma bakın nasıl büyümüşmü bizim oğlan