slm millet
bu gün kocam tarafından aç bırakıldım
ekmek bitmiş okulda görüşmemize rağmen söylemedi, kendisi de almamış yakınlarda bakkal da yok
aradım çemkirdim "unuttum" dedi :84: iyi dedim ben de akşam yemek yapmayı unutcam bak başının çaresine
sonrada donmuş piza ısıtıp yedik oğlumla beraber
şu hükümette fena halde hakkımız kaldı öte dünyada ellerim yakalarında, eşimin mahkeme kararıyla kazandığı müdür yardımcılığı hakkını kullandırmıyorlar, 22 ağustosta yazdığı başvuru dilekçesine bu gün cevap gelmiş "ihtiyacımız olursa biz sizi ararız" tarzında. be ş....sizler bu adamların kararı çıktıktan sonra iki kere atama yaptınız, hafta sonu da yeniden sınav yapıyorsunuz ülke genelinde nerede kaldı bu hak. tekrar sınava başvurdu morali bozuk çalışamıyor sınav cumartesi. avuata gittiler şimdi bakalım avukat ne diyecek, bu cevap mahkeme hakkını da ellerinden aldı gibi bir şey, haklarını da arayamayacaklar. bakanlığa şikayet dilekçesi yazsak mı diye düşünmeye başladık artık, o durumda da emir komuta zincirini kırmaktan ceza veriyorlar :84: Allah ..... versin hepsinin
öğretmenler kaçırılmış hakkaride galiba, yine oralarda öğretmen eşinin ziyarete giden bir mühendisi polis diye öldürmüşler yaw gidişimiz çok sakat arkadaşlar iç savaş geliyor galiba, haberlere bakamadım hala, bakalım daha neler gelecek başımıza
hakkınızda hayırlısı olsun canım ya yukarı bıyık aşağı sakal meselesi olmuş sizinki
ne zaman on dakika dalsam anında tırmanıyor kucağıma o uyanıkken dinlenmek imkansız
felç oluyorum bazen
hasret şiştim vallahi okurken, Allah kolaylık versin bu dönemi çabuk atlatmanız için dua edebiliyorum ancak çünkü bende sana önerecek yöntem kalmadı sanırım.
sen spirali taktırmadın mı daha bak sakata gelcen gene keşke taktırsaydın 40ı içinde, başıma her ne getirirse getirsin en azından hamile kalmamı engelledi 1.5-2 sene nihayetinde her koşulda idare ediliyor
bizde daha kışık k si bile gözükmediğinden hiç düşünmedim ne almam gerektiğini, bir yaş için astronot tulum var mı ki ben hiç rastlamadım
yeterli sıvı alamamıştır ondan olmuştur diyecektim ama çok içiyor demişsin kayısı hoşafı falan takviye yap başka bir şey gelmiyor aklıma
geçen kıştan kalanlar olur diyorsan verme bence para, burada çok ihtiyaç olmuyor kilotlu çorap giydirsen alttan yeter bence
galiba sabah 8-9 arası kalkıyor hafta sonları kesin 8de de hafta içi babası olduğundan tam fikrim yok öğlen 2-3 arası uyuyor1.5-2 saat kadar uyuyor akşam 10.30-11.00 arası yatar uyumadan sütünü içiyor meme olmadığından gece su içmek dışında kalkmıyor.
ya borçlar bitene kadar sevgi saygı biterse ne olacak :26: çok hırslı bir kocan var allah kolaylık versin