2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cerynin dolabinda yer yok 3 kapili we hinca hinc dou sadece yazliklarla tabi:KK50:

buarada bi soru ulas parmagini emiyor o parmak ince kalirmi surekli emerse?

benim bi arkadaşımın kızı ilkokul 2 ye gidene kadar emdi parmağını, parmakta görünürde bişey yok ama her zaman hastaydı, mikrop kapıp dururdu parmağını emdiği için:KK59:

slm millet :KK71:
bu gün kocam tarafından aç bırakıldım :KK53: ekmek bitmiş okulda görüşmemize rağmen söylemedi, kendisi de almamış yakınlarda bakkal da yok :KK53: aradım çemkirdim "unuttum" dedi :84: iyi dedim ben de akşam yemek yapmayı unutcam bak başının çaresine :KK1: sonrada donmuş piza ısıtıp yedik oğlumla beraber :KK8:

şu hükümette fena halde hakkımız kaldı öte dünyada ellerim yakalarında, eşimin mahkeme kararıyla kazandığı müdür yardımcılığı hakkını kullandırmıyorlar, 22 ağustosta yazdığı başvuru dilekçesine bu gün cevap gelmiş "ihtiyacımız olursa biz sizi ararız" tarzında. be ş....sizler bu adamların kararı çıktıktan sonra iki kere atama yaptınız, hafta sonu da yeniden sınav yapıyorsunuz ülke genelinde nerede kaldı bu hak. tekrar sınava başvurdu morali bozuk çalışamıyor sınav cumartesi. avuata gittiler şimdi bakalım avukat ne diyecek, bu cevap mahkeme hakkını da ellerinden aldı gibi bir şey, haklarını da arayamayacaklar. bakanlığa şikayet dilekçesi yazsak mı diye düşünmeye başladık artık, o durumda da emir komuta zincirini kırmaktan ceza veriyorlar :84: Allah ..... versin hepsinin

öğretmenler kaçırılmış hakkaride galiba, yine oralarda öğretmen eşinin ziyarete giden bir mühendisi polis diye öldürmüşler yaw gidişimiz çok sakat arkadaşlar iç savaş geliyor galiba, haberlere bakamadım hala, bakalım daha neler gelecek başımıza

kızlar malatyaya tayin istedik mertonun böbrek rahatsızlığı nedeniyle , heyet raporuda aldık drumuzdan, en geç 10 güne kadar belli olacakmış, hayırlısı ne ise o olsun sizde öyle dua edermisiniz bize, burda çalışma saatlerim ve patronum çok iyi, gideceğim yerde trafiğe verecekler beni, haftanın 6 günü geç saatlere kadar çalıştıracaklar oyüzden hayırlısı olsun burda kalmak merto içi dahamı iyi bilmiyorum, öğle arası evdeyim ,ek görevim yok, haftasonu tatilim var, orda belkide öğle tatilim bile olmayabilir yani:26: ama terör olmayacak, her türlü sağlık kurumu elimizin altında mertoyu ankaraya götürmekten kurtulacaz, büyük görümcem malatyada, merti bırakıp gezip tozabileceğimiz birisi var enazından:KK53: ama kararsızım yinede:KK31:

hakkınızda hayırlısı olsun canım ya yukarı bıyık aşağı sakal meselesi olmuş sizinki

GÜLŞANCIM hakkınızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım bende ööle dua edicem

HEPATİT benimkide aynen dediğin gibi hatta akşam o kendi kendine oynarken azıcık koltuğa uzanıyorum uzanır uzanmaz terlklerimi getirip beni çekiştiriyo bi haberlere bakıyım die tv yi açıyorum ki o yine kendi kendine oynuyo oluyo anında bırakıp gelip tv yi kapatıyo zaten dizi mizi bişi izlediğim yokhabere de ambargo koydu micro diktatör

ne zaman on dakika dalsam anında tırmanıyor kucağıma o uyanıkken dinlenmek imkansız :KK53: felç oluyorum bazen

off bi suru yazdim birden kapandi ekran sinirden oluyorum suan.. zaten 2 saattr cery yuzunden utanigim we simdi uykum kacti iyice.
bn bazen mama bazen sut weriyorum genelde biskuwili yada muzlu.gecede bir kez weeiyorum cogunlukla.
coko tatilin iyi etkiler birakmis olmaaina sewindim.. bnde istyorum hepimizin ihtyaxi war ama anlayan yok maalesef
bosna supersin. doruksuz ve bol uykulu geceniz simdiden hayirli olsun:)))
zemheri cok gecmis olsun korktum spiralden. bu gidisle 3.yu dogurup timarhaneye kapatilcam bn
sebnem bazi seylerin olumlu ilerlemesi sewindrdibni.esinle birbrinizi sewyosunz umarim duzelir. hakkinzda hayrlisi
karawana ppounun derdine dusup mahkemeye gitmezlik edersen kendinle birlkte o herifinde poposunu kaldrcaksin zira bosanmada gonlun olmadigini dusunecektr.
frambuazli pastam
yazdiklarini uzulerek okudum we iliskiniz icin attigin umut dolu adim sewindrdi bni umarim kocan silkelenip kendine gelecek w hersey yoluna girecek. sana yazilanlari kendime uyarladim bn konusmatan yoruldum o an anliyor umut waadediyor ama teoride kaliyor bizimki. biz eskiden sarilmadan uuyuyamazken simdi aynen sirt sirta kanka misali uyuyoruz nadiren sariliyoruz ama hakkini yemiyim:KK43: warsa yoksa kizi ben geri planda kaldim ona o kadarsabirli we sewgiliki.. banada bi okadar tahsmulsuz. artik yaninda korkarak konusuyorum kawga cikacak die hatta artik pek konusmuyorum bile aninda tartisma basliyor souledigim hersey batiyor. sende konusurken cumlelerini iyi sec aileleri sozbkonusu olunca her harf batar oluyo koca kafalara. ailelerinden bulsunlar!!!
dun ewe erken geldi (erkenimiz 21.00) anneni cagir cocuklara baksin sinemaya gidelim dedi. annm gelmez bu saatte yrn okul war biz cocuklari birakalim dedim araba yok taksiyle birak al yipratici olur dedi tmm dedim.
mutfakta birlkte biseyler hazrlamya basladik. o raki bn alkolsuz bira icicem guya. cacik yapti sarimsak koydu baya ohh mis gibi yicezz dedim.. bnle yemkmi yiceksin dedi. anlam weremedim.bahceye tabak gotrdugumde bi baktim bitisik bahceye tasinan arkadasi oturmus gazete okuyor masada. anladim o zam..
birlkte oturp raki ictler zikkimlandilar. bnde icerde tv izledim we yattim:KK43:(
sonra geldi bisey sordu. erken geldgin icin tesekurler dedim basbasa yemegimiz cok guzeldi cacigin sarimsagi superdi dedim.
ewet ya kusura bakma bnde birden o. abiyi bahcede gorunce sasirdim kendi oturdu flan dedi. umursamadim uydum
suan ewde yok nerde bilmiyorum bn uyudum erken oda aramamis muhtemelen icki denizinde yuzdukten sonra dukkanin arkasindaki arkadasinin ogrenci yurdunda bayildi. oglen arayacak ama bu tel acilmayacak ona:KK43:

yine cok uzattim hep frambuaz yuzundennn!!!

hasret şiştim vallahi okurken, Allah kolaylık versin bu dönemi çabuk atlatmanız için dua edebiliyorum ancak çünkü bende sana önerecek yöntem kalmadı sanırım.
sen spirali taktırmadın mı daha bak sakata gelcen gene keşke taktırsaydın 40ı içinde, başıma her ne getirirse getirsin en azından hamile kalmamı engelledi 1.5-2 sene nihayetinde her koşulda idare ediliyor

günaydınnn

kışılık alışverişlerinizi paylaşır mıısnız ???

astronot tulum arıyorummm

bizde daha kışık k si bile gözükmediğinden hiç düşünmedim ne almam gerektiğini, bir yaş için astronot tulum var mı ki ben hiç rastlamadım

Analar bacılar bi sorum olacak, Kero haftasonundan beri keçi moku gibi top top kakacık yapıyor, neden olur bileniniz var mı? kabız gibi değil zorlanmıyor.

yeterli sıvı alamamıştır ondan olmuştur diyecektim ama çok içiyor demişsin kayısı hoşafı falan takviye yap başka bir şey gelmiyor aklıma

selam ben geldim buluşmamı var:KK9: bol bol resim çekilin taammı yoksa üzülürüm, meraktan çatlarım:KK53:
geçen seneki astronot montumuz mertoya olmaz bu sene, acaba yine astronotmu alsam yoksa sadece üst montlardanmı alsam karar veremedim ben, zira hala çıtçıtlı bady ile dolaşıyoruz biz, biriki ayda kısa kolluyla gezsek sonra ki ay uzun kolluya geçsek, iki ay giyeceği monta hiç para varmsemmi acaba:KK52:
çokoçan meyve yediriyormusun keroya, kakasını yumuşatır meyve, ben kahvaltısına mutlaka yarım muz veya yarım şeftali koyuyorum, muz deyip geçme kakasını yumuşak yapıyor valla:KK1:
başka ne yazacaktım... hımmm hatırladıkça yazarım artık:KK1:

geçen kıştan kalanlar olur diyorsan verme bence para, burada çok ihtiyaç olmuyor kilotlu çorap giydirsen alttan yeter bence

kızlar birşey sorucam sizinkilerin gündüz uykuları nasıl günde kaç kere ve kaç saat uyuyorlar

bizimki günde 1 kere uyuyor ve en fazla 1 saat uyuyor veya daha az uykuyu hiç sevmiyoo bu çocuk gecede çok sık kalkıyo sabahta 7:30 da ayaktta neyseki bu aralar sabah yatakta kitap bakıyoruz oyalanıyo 1 saat

galiba sabah 8-9 arası kalkıyor hafta sonları kesin 8de de hafta içi babası olduğundan tam fikrim yok öğlen 2-3 arası uyuyor1.5-2 saat kadar uyuyor akşam 10.30-11.00 arası yatar uyumadan sütünü içiyor meme olmadığından gece su içmek dışında kalkmıyor.

mantikli dusunursek malatya daha hayirli olacak sanirim sizin icin. kuzuda yollarda perisan olmayacak gorumcende warmis super olur iste teror illetindende uzak.

zaten surekli bn ilgiliyim gorsen artik kowalamaktan yoruluyorum. zorla yuzustu yatan herifi cewirip koynuna grme cabalarim surekli open koklayan asilan tacizlerde bulunan ben. n zamn eskisi gibi olucaz dedigimde borclar btince yanitini aliyorum.
biraz kndimi cektifim zamnlarda oluyo ama bizmki cogunlukla tepkisiz:KK25:
nasil bi yol izlicemi bnde sasirdim
dun ewden cikarken sana bi hediye alicaktim ama ihtyacin olan biseyi almk istyorum dedi? bnde sewgi we ilgi nerde satiliyosa arastir bog beni onlarla dedim:KK43:
uff kafam bide bunlarla mesgul bn oglumu sewiym biraz cery uyudu ayagimda

ya borçlar bitene kadar sevgi saygı biterse ne olacak :26: çok hırslı bir kocan var allah kolaylık versin

canım sıkılıyor, ortalık karıştı ilçede, bide burdaki nankörler yetmiyormuş gibi kızıltepe ilçesindekilerde yığıldı buraya:KK47: merkezden takviye çevik kuvvet ve gazlı akrepler geldi:KK53: butarafa doğru geliyorlar yavaş yavaş, basın açıklaması yapacaklarmış:KK36: sayyın töröristbaşı avukatları ile görüşemiyormuş:KK37: biraz alışveriş yapayım belki rahatlarım:KK53:

cerynin dolabinda yer yok 3 kapili we hinca hinc dou sadece yazliklarla tabi:KK50:

buarada bi soru ulas parmagini emiyor o parmak ince kalirmi surekli emerse?

yok canım kalmaz ince falan ama emzik alsa daha mı iyiydi acaba :26: gülşanın dediği gibi sürekli mikropla karşı karşıya

canım sıkılıyor, ortalık karıştı ilçede, bide burdaki nankörler yetmiyormuş gibi kızıltepe ilçesindekilerde yığıldı buraya:KK47: merkezden takviye çevik kuvvet ve gazlı akrepler geldi:KK53: butarafa doğru geliyorlar yavaş yavaş, basın açıklaması yapacaklarmış:KK36: sayyın töröristbaşı avukatları ile görüşemiyormuş:KK37: biraz alışveriş yapayım belki rahatlarım:KK53:

bu iş gittikçe büyüyor, alışveriş falan rahatlatmaz giden canlar bizden gidiyor içim yanıyor artık kendimden korkmuyorum henüz ama yarın sıra bize de gelecekmiş gibi, durdursunlar şunu artık 80li-90lı yıllara döndük gene sanki

iç savaşmı? şaka yapıyorsun herhalde... tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok, başbakan denen zavallı kurtuluş savaşında bizi arkamızdan vurup, ingilizlerle birlik olan filistinin kı-çını yalıyo, asalak gibi üstümüzde yük olan nankör kıbrısın derdiyle uğraşıyo, burda her gün ama her gün en az bir şehit haberi geliyor umrunda değil, gitsin israile kafa tutsun anca, anca basın mensuplarına ciğerimiz yanıyor diye demeç versin, ulan ş-eref-siz başka bir ülke başbakanı olsa şehit haberi alınınca nerde olursa olsun ülkesine dönüp cenazesine katılır, ama bizimkisi oba-manın kı-çını yalıyo:KK50: iç savaş falan çıkmaz, polis ölür, asker ölür, öğretmenler mühendisler ölür, sivil vatandaşlar ölür, birileri bunun üzerinden nemalanır, ama şehit haberleri bitmez canım bu ülkede, asker gider boş dağları tepeleri bombalar halkın çenesi kapanır ama hiç terörist öldürüldüğü haberi gelmez:KK47:
idam yasasının geri gelmesi ve terör yasasının değişmesi gerekli başka yolu yok:KK47: birilerinin ölmesi gerekiyorsa bu devletin memuru ve vatandaşlar değil dağda ve mecliste gezen teröristler olmalı:KK47:
çok canım sıkkın çok , burda boş boş oturduğuma utanıyorum şuan:KK59:

zemheri şuan poliste askerde iç savaş olsa diye dua ediyordur bu bölgede emin ol, çünkü gözümüzün içine baka baka hastane sağlık ocağı okul molotofluyolar şuan, bişey yapamıyoruz, savaşta olsak çeker silahı vurursun birini, diğerleride kaçar, ama bak birazdan eve gidecem ama gideceğim tüm yollara barikat kurmuş küçük tetöristler, 150 kişilik küçük çocuk grubu diyo telsizde ekipler, ama ben onlara çocuk gözüyle bakamıyorum hiç, onlar çocuksa önceki gün annesiyle ölen 3 yaşındaki çocuk ne:KK58: burda mahsur kaldık resmen,sanırım arabayı bırakıp yürüyerek gideceğim başka çare bulamazsam tabi:26:

zemheri şuan poliste askerde iç savaş olsa diye dua ediyordur bu bölgede emin ol, çünkü gözümüzün içine baka baka hastane sağlık ocağı okul molotofluyolar şuan, bişey yapamıyoruz, savaşta olsak çeker silahı vurursun birini, diğerleride kaçar, ama bak birazdan eve gidecem ama gideceğim tüm yollara barikat kurmuş küçük tetöristler, 150 kişilik küçük çocuk grubu diyo telsizde ekipler, ama ben onlara çocuk gözüyle bakamıyorum hiç, onlar çocuksa önceki gün annesiyle ölen 3 yaşındaki çocuk ne:KK58: burda mahsur kaldık resmen,sanırım arabayı bırakıp yürüyerek gideceğim başka çare bulamazsam tabi:26:

söylediklerine hak vermek elimde değil ki, dualarım seninle

yöneticeler beni kk dan atmadan ben kaçayım:KK55:

kaç bari, Allah hepinizi korusun

slm millet :KK71:
bu gün kocam tarafından aç bırakıldım :KK53: ekmek bitmiş okulda görüşmemize rağmen söylemedi, kendisi de almamış yakınlarda bakkal da yok :KK53: aradım çemkirdim "unuttum" dedi :84: iyi dedim ben de akşam yemek yapmayı unutcam bak başının çaresine :KK1: sonrada donmuş piza ısıtıp yedik oğlumla beraber :KK8:

şu hükümette fena halde hakkımız kaldı öte dünyada ellerim yakalarında, eşimin mahkeme kararıyla kazandığı müdür yardımcılığı hakkını kullandırmıyorlar, 22 ağustosta yazdığı başvuru dilekçesine bu gün cevap gelmiş "ihtiyacımız olursa biz sizi ararız" tarzında. be ş....sizler bu adamların kararı çıktıktan sonra iki kere atama yaptınız, hafta sonu da yeniden sınav yapıyorsunuz ülke genelinde nerede kaldı bu hak. tekrar sınava başvurdu morali bozuk çalışamıyor sınav cumartesi. avuata gittiler şimdi bakalım avukat ne diyecek, bu cevap mahkeme hakkını da ellerinden aldı gibi bir şey, haklarını da arayamayacaklar. bakanlığa şikayet dilekçesi yazsak mı diye düşünmeye başladık artık, o durumda da emir komuta zincirini kırmaktan ceza veriyorlar :84: Allah ..... versin hepsinin

öğretmenler kaçırılmış hakkaride galiba, yine oralarda öğretmen eşinin ziyarete giden bir mühendisi polis diye öldürmüşler yaw gidişimiz çok sakat arkadaşlar iç savaş geliyor galiba, haberlere bakamadım hala, bakalım daha neler gelecek başımıza

hakkınızda hayırlısı olsun canım ya yukarı bıyık aşağı sakal meselesi olmuş sizinki

ne zaman on dakika dalsam anında tırmanıyor kucağıma o uyanıkken dinlenmek imkansız :KK53: felç oluyorum bazen

hasret şiştim vallahi okurken, Allah kolaylık versin bu dönemi çabuk atlatmanız için dua edebiliyorum ancak çünkü bende sana önerecek yöntem kalmadı sanırım.
sen spirali taktırmadın mı daha bak sakata gelcen gene keşke taktırsaydın 40ı içinde, başıma her ne getirirse getirsin en azından hamile kalmamı engelledi 1.5-2 sene nihayetinde her koşulda idare ediliyor

bizde daha kışık k si bile gözükmediğinden hiç düşünmedim ne almam gerektiğini, bir yaş için astronot tulum var mı ki ben hiç rastlamadım

yeterli sıvı alamamıştır ondan olmuştur diyecektim ama çok içiyor demişsin kayısı hoşafı falan takviye yap başka bir şey gelmiyor aklıma

geçen kıştan kalanlar olur diyorsan verme bence para, burada çok ihtiyaç olmuyor kilotlu çorap giydirsen alttan yeter bence

galiba sabah 8-9 arası kalkıyor hafta sonları kesin 8de de hafta içi babası olduğundan tam fikrim yok öğlen 2-3 arası uyuyor1.5-2 saat kadar uyuyor akşam 10.30-11.00 arası yatar uyumadan sütünü içiyor meme olmadığından gece su içmek dışında kalkmıyor.

ya borçlar bitene kadar sevgi saygı biterse ne olacak :26: çok hırslı bir kocan var allah kolaylık versin

onun borcu hic bitmezki artik yazmaya cekiniyorum
simdide sapancadan arsa alacakmis ayda 3000 3000 oder bitrirmis5_6 ayda..
sonra ada dan yazlik alcakmis dukkan odermis.
ona gore borca girmeden bisey yapilmaz tmm oyle ama birazda nefes alalim be adam!
aylik borclara giden parayi bi duysaniz dudaginiz ucuklar.
bn kararimi werdim ondan gizli yatirim yapicm:KK68:

iç savaşmı? şaka yapıyorsun herhalde... tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok, başbakan denen zavallı kurtuluş savaşında bizi arkamızdan vurup, ingilizlerle birlik olan filistinin kı-çını yalıyo, asalak gibi üstümüzde yük olan nankör kıbrısın derdiyle uğraşıyo, burda her gün ama her gün en az bir şehit haberi geliyor umrunda değil, gitsin israile kafa tutsun anca, anca basın mensuplarına ciğerimiz yanıyor diye demeç versin, ulan ş-eref-siz başka bir ülke başbakanı olsa şehit haberi alınınca nerde olursa olsun ülkesine dönüp cenazesine katılır, ama bizimkisi oba-manın kı-çını yalıyo:KK50: iç savaş falan çıkmaz, polis ölür, asker ölür, öğretmenler mühendisler ölür, sivil vatandaşlar ölür, birileri bunun üzerinden nemalanır, ama şehit haberleri bitmez canım bu ülkede, asker gider boş dağları tepeleri bombalar halkın çenesi kapanır ama hiç terörist öldürüldüğü haberi gelmez:KK47:
idam yasasının geri gelmesi ve terör yasasının değişmesi gerekli başka yolu yok:KK47: birilerinin ölmesi gerekiyorsa bu devletin memuru ve vatandaşlar değil dağda ve mecliste gezen teröristler olmalı:KK47:
çok canım sıkkın çok , burda boş boş oturduğuma utanıyorum şuan:KK59:

ve gelen terorist olduruldu haberleride cogunlukla asgaragastir:KK25: !!!

onun borcu hic bitmezki artik yazmaya cekiniyorum
simdide sapancadan arsa alacakmis ayda 3000 3000 oder bitrirmis5_6 ayda..
sonra ada dan yazlik alcakmis dukkan odermis.
ona gore borca girmeden bisey yapilmaz tmm oyle ama birazda nefes alalim be adam!
aylik borclara giden parayi bi duysaniz dudaginiz ucuklar.
bn kararimi werdim ondan gizli yatirim yapicm:KK68:

her şey birden olsun istiyorlar bizimki de 45000lik araba bakıyor kredi faiziyle nereden baksan 55-60000 nasıl ödeyecekse, bir kavga bir kıyamet küstük bir güzel ;neredeyse bir ev parası ya bahsettiği ev en azından zarar ettirmez bu kontağı çevirdiğin anda 10000 kaybediyor faizi de cabası :KK53: allahtan sınav girdi araya da unuttu ama pazar günü gene başlar araba bakmaya, sınav cumartesi ya. 2. el alsa bari beğendiği arabaların eski modelleri var 25000 civarına ama gözü sıfırda öldürecek beni daha dikili ağacımız yok. tut ki aldın o sıfırı güzel bir ev bulsan ağzın açık bakacaksın o fiyata araba buldun mu o bitene kadar ev falan hak getire

her şey birden olsun istiyorlar bizimki de 45000lik araba bakıyor kredi faiziyle nereden baksan 55-60000 nasıl ödeyecekse, bir kavga bir kıyamet küstük bir güzel ;neredeyse bir ev parası ya bahsettiği ev en azından zarar ettirmez bu kontağı çevirdiğin anda 10000 kaybediyor faizi de cabası :KK53: allahtan sınav girdi araya da unuttu ama pazar günü gene başlar araba bakmaya, sınav cumartesi ya. 2. el alsa bari beğendiği arabaların eski modelleri var 25000 civarına ama gözü sıfırda öldürecek beni daha dikili ağacımız yok. tut ki aldın o sıfırı güzel bir ev bulsan ağzın açık bakacaksın o fiyata araba buldun mu o bitene kadar ev falan hak getire

seninkide abartmis ama ew yokken o kadar para werip araba almak akil karimi yahu.. bari ikinci el alsin:) wallahi zor isler yaa elin odununu l ewlen bi omur ugras dur yontmak icin:)))

yok ben aşısını yaptırdım , ama burda oyun arkadaşları okula giden çocuklar belki onlardan geçmişdir bakalım yarın dr gideceğiz, babası emin su çiçeğinden yarın ola hayrola

X