2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence bu parasıyla kısmına tkaılma başka elamnada olsa para alacak senin işçin olmuşlar kıs ne güzel bak :) eleman olmuş kaynana kayınpeder :):)

iste bu yuzden zaten hazmedemiyorum ogullari bu kadar borc icindeyken onun uzattigi parayi almalarini. haram olsun bnm annemde sucuda it gibi calisti. hayrini goremesinler tek kurusun dilerim. neyse bu kadar pis dilekler yeter:)

bencede para almalarına takılma sende kalmıyor oldukları için bile ben olsam para verirdim onlara sende 2 bebe var ve ikisi de küçük yakında ulaşta ayaklanacak seni zor gnler bekliyor evet ama sabret arkadaşım annenden falan yardım al arada nefes aldığın zamanlar yaratmaya çalış kendine

Hasretcim, senin tek sıkıntın Cery değil, başka şeylere de kafayı takıp, üzülüp, üstüne de Cery i ekliyorsun bence, sakin olmaya çalış, gerekirse bir uzmandan destek al, ama acısını, canının parçasından, Cery den çıkarma, yazık yavruma yaa, onu da anlamaya çalış annesi..

surekli kizmiyorum tabi goklere cikardigim daha cok ama gunde 3-5 kez cileden cikiyorum.. geceleride boluk porcuk beni mahfediyo. oyle bogusup gidiyoruz.
ceklede yine bir iyi iki kotuyuz.. surekli yeni girisimler pesinde oldugundan kawga ediyoruz ziplamayi cok sewio besiktasta dukkan bakiyo bi abisiyle makanaci acmak icin:)

ankaralaı annelerrrrrrrrrrrr,,,,

en geç 2012 şubatta mevlam kısmet ederse hayırlısı ise inşallah ankaraya taşınıyorum , şimdi bu süreçiçin çabalarımız başladı :) 29 ekimde babam emekli oluyor , ankaradan ev bakmaya başlıyoruz , 4+1 cadıya ait bir oda olacak inşallah , çok mutluyum sırf bu sebepten bile gidebilirim ,
sonracıma ben orada yeni bir iş arayacağım kendime cv mi gönderiyorum tanıdıklara muhasebeye geri dönüş yapmayı düşünüyorum , 29ekimden 28 şubata kadar hangi gün kısmetse artık ankaraya memelekete döneceğiz :)

bencede para almalarına takılma sende kalmıyor oldukları için bile ben olsam para verirdim onlara sende 2 bebe var ve ikisi de küçük yakında :KK22:ulaşta ayaklanacak seni zor gnler bekliyor evet ama sabret arkadaşım annenden falan yardım al arada nefes aldığın zamanlar yaratmaya çalış kendine

dimi:)))
annem sık sık gelio onunda ceryden imdaaat die sizlanmalari pek gec kalmiyo. hir gur icindeyiz hep onlada:)
nisantasinda bi guzellkmerkzinden kavitasyon cilt bakimi falan datn aldim 20seans kavtsyon 20seans radyofrekamsmi ne amacim yarin faln baslamak. dukkana gittigim gunler orayada kacarim dusuncesindeyim

bencede para almalarına takılma sende kalmıyor oldukları için bile ben olsam para verirdim onlara sende 2 bebe var ve ikisi de küçük yakında ulaşta ayaklanacak seni zor gnler bekliyor evet ama sabret arkadaşım annenden falan yardım al arada nefes aldığın zamanlar yaratmaya çalış kendine

ankaralaı annelerrrrrrrrrrrr,,,,

en geç 2012 şubatta mevlam kısmet ederse hayırlısı ise inşallah ankaraya taşınıyorum , şimdi bu süreçiçin çabalarımız başladı :) 29 ekimde babam emekli oluyor , ankaradan ev bakmaya başlıyoruz , 4+1 cadıya ait bir oda olacak inşallah , çok mutluyum sırf bu sebepten bile gidebilirim ,
sonracıma ben orada yeni bir iş arayacağım kendime cv mi gönderiyorum tanıdıklara muhasebeye geri dönüş yapmayı düşünüyorum , 29ekimden 28 şubata kadar hangi gün kısmetse artık ankaraya memelekete döneceğiz :)

hayrli olsun canim insallh istedigin gibi olur hersey.
e bi bulusma yapalim artik bndeee..
ama mac olmadigi. bir gun tabi:)

dimi:)))
annem sık sık gelio onunda ceryden imdaaat die sizlanmalari pek gec kalmiyo. hir gur icindeyiz hep onlada:)
nisantasinda bi guzellkmerkzinden kavitasyon cilt bakimi falan datn aldim 20seans kavtsyon 20seans radyofrekamsmi ne amacim yarin faln baslamak. dukkana gittigim gunler orayada kacarim dusuncesindeyim

yükle resimlerini de görelim ne durumdasın ona göre moral verelim sana git diye çoko usulu :)

bunca işin stresin içine bide kilolarını mı kattın düşünüoyrsun , bi yıl daha bekle onun yerine yüzmeye git daha güzle olur bence ,

Avrupa yakasındayım, Eyüp'te... Sen hangi yakadasın canım, bende netten bakıyorum ama öyle oyun grubu olan bir anaokulu bulamadım :KK43:((
merhaba.mecidiyeköydeyim.tüm kreşlerde vardır oyun grubu.olmasa bile yarım gün kavramı kesin vardır.yüz-yüze grüş bence beğendin -ve bence en önemlisi evine en yakın-kar kış da var -keş ile

bizimki genelde duwarlari boyamayi cizmeyi tercih ediyor wede parkeleri tabi. beyaz parke secerek nasil bi yanlis yaptigimi dusunuyorun:KK43:

u
Ellerine kalem geçmeye görsün hemen karalayacak bir yer buluyorlar zaten :))
Dün annem küçük kene ile bir ev gezmesine gitmişti, o evinde 4 yaşında bir kız çocuğu var, ikisi diğer odaya çekilip siyah renk pastel boyayla birbirlerini boyamışlar bir güzel, üzerine giydirilen güzelim kıyafeti görmeliydin, simsiyahtı, kendisi de kömürcü çocukları gibi olmuş, görende madende çalışıyor sanır :)) Evde zaten boyamadığı bir yer kalmadı, sanırım bu cüceler biraz büyüyünce hepimizin evi bir tadilattan geçmek zorunda kalacak :))
az once ew telefonuna kostum. ceryde firsattan istifade ulasa kosarken dustu w agzini bazaya carpti kanadi anneee.. anneee diye aglayip eritti bni o agladi bn agladim:KK5: ama eski performansini yyakalamasi gec olmadi suan sebilden su doldurup yerlere dokuyor:97:

yükle resimlerini de görelim ne durumdasın ona göre moral verelim sana git diye çoko usulu :)

bunca işin stresin içine bide kilolarını mı kattın düşünüoyrsun , bi yıl daha bekle onun yerine yüzmeye git daha güzle olur bence ,

satin aldim bile gobek bolgesimi bacak mi basenmi simitmi ona karar weremiorum. zaten sporumda hazir gitmemi beklio ama giden yok
ceren azdi kok sokturuyo bn kacar optum hepicinizi.

OYUN GRUBU BULURSANİZ LUTFEN SOYLEYİN BNDE WERİCEM KESİNLİKLE
. TABİ CERENİ KABUL EDERLERSE O GRUPLARA:26::KK50:

Amanınnn, bir yemeğe gittim geldim coşmuşsunuz..

Hasret, şu Cek in girişimci ruhundan birazda benim herife bulaşsa yaa, ayyy benimki de odun gibi, borca girmekten korkar, hiç cesareti yoktur öyle şeylere, fazla şikayet etme, erkeğin tembeli de iyi olmuyor anacım.. Spor ve kavitasyon olaylarını destekliyorum ben, hiç değilse oraya gidince kafan dağılır, yeni insan yüzleri görürsün ama kilolarına kafanı takıpta kendini üzme, Ulaş ta ayaklanınca peşinde koşacağın 2 azman olacak, er yada geç verirsin o kiloları..

Mustican, demek Ankara ya yerleşeceksiniz, çok sevindim valla, buluşmalar bizi bekler desene :)) Cadılar da kaynaşıp arkadaş olurlar..

hasret sana kolay gelsin canım işin çok zor valla biz bi taneyle başedemiyoruz, sen iki taneyle iyi idare ediyorsun, cery'e vurma,kızma konusunda kendimden örnek vereyim istersen:KK1:
ankaraya gittiğimizde mert beni çıldırttı bende bi bağırdım ona:KK53: evdeki herkes bana dövecek gibi baktı, sen nasıl annesin dedi ablamlar, bende size ne:KK36: tabi sizin çocuklarınız sizi böyle delirtmiyo, aylardır uykusuz gezen siz değilsiniz dedim kendimi haklı çıkarmak için:78: ablam dediki mert şuan annem beni neden sevmiyor diye düşünüyordur, hiç bir anlam veremiyordur senin ona bağırmana:KK59: senin onu sevmediğini düşünüp kendini sevdirmek, dikkatini çekmek için daha çok şımarıklık yapacak ve sen ona daha çok bağıracaksın dedi:KK14:
abimin eşi dediki mertin yerinde olsam seni anne yerine bile koymazdım, annelik şevkat ve fedekarlık ister sende ikiside yok şuan dedi, uykusuz kalmayan anne yoktur, yada yaramaz olmayan çocuk yoktur, bakamıycaktın neden çocuk yaptın, yaptıysan eşşek gibi annelik etmek zorundasın:KK53: dank etti o an:KK57: merte bağırdıkça onu nekadar üzmüşüm, benim onu sevmediğimi düşünmüşmüdür acaba dedim gerçekten kendime:KK14: o günden beri hiç bağırmadım oğluma ve o kadar mutluki hissedilir bi şekilde mutlu oğlum, gözüm körmüş gerçekten eskiden:KK57: o daha küçük bir bebek neyin sorumlusu olabilirki yada ne gibi bir suç işleyebilirki ona kızıyorum ben:KK59: onun tek yaptığı hayatı öğrenmeye çalışmak, gördüğü herşeyi inceleyip anlamaya çalışmak ama ben tüm bunları yaramazlık olarak algıladığım için kızıyordum ona, şimdi çok pişmanım, iyiki ablamlar o gün bana kızmış yoksa ilerde beni sevmeyen bir oğlum olacaktı:KK58:

mustiiii hayırlı olsun canım çok sevindim, can sıkıcı ortamlardan çıkıyor olmana daha çok sevindim, kuzuya çok iyi gelecek yeni ev yeni ortam, ankaranın havasıda çok güzeldir:KK16: eski eşin ne diyor bu konuda, haberi varmı:KK53:

go
Amanınnn, bir yemeğe gittim geldim coşmuşsunuz..

Hasret, şu Cek in girişimci ruhundan birazda benim herife bulaşsa yaa, ayyy benimki de odun gibi, borca girmekten korkar, hiç cesareti yoktur öyle şeylere, fazla şikayet etme, erkeğin tembeli de iyi olmuyor anacım.. Spor ve kavitasyon olaylarını destekliyorum ben, hiç değilse oraya gidince kafan dağılır, yeni insan yüzleri görürsün ama kilolarına kafanı takıpta kendini üzme, Ulaş ta ayaklanınca peşinde koşacağın 2 azman olacak, er yada geç verirsin o kiloları..

Mustican, demek Ankara ya yerleşeceksiniz, çok sevindim valla, buluşmalar bizi bekler desene :)) Cadılar da kaynaşıp arkadaş olurlar..

5kilo wermek amacim..
oda dogru bizimi cok hirsli. kazaniyoruz sukur o borca girip az zamnda cok isler yapmayi bnse biraz nefes almayi rahat yasamayi istyorum.. catisiyoruz:KK47:
ulas pasa 8 kilo oldu kiloya elwerisli bi wucudu war ceryi tombis yapamadim bunda egolarim tatmin oluyor:90:

cery suan kucagomda muzlu sutunu icerek uyuyor ulitoda yatak odasinda bi aglayip bi susuyor.. bense yorgunum annem gelince dukkana gececegim. cekin yakin bi arkadasi wefat ederdi cok sewerdim kendisini cok baskaydi hasan:KK43: gazeteye wefat ilanini werdik gormussunzdur belki. celle ayni yastaydi.. bobrek yetmezliginden gitti. allah rahmet eylesin.
neyse bn ceryi yatriym uliyi doyuriym ewi topliyim daha kahwalti etmedim bi lokma bisey yiyim gorusurz.

slmmm... biz hala iileşemedik dogru dürüst bir sey yemiyor. dün biraz ii diye sevinmiştim aksam üstü annem aradı yine cıkarıyo bu herseyi diye hemen dr u aradım hastanede nöbymiş getirin bakalım dedi... tabi benimki hastaneye gidince actı gözleri sen cok evhamlısın egoşun annesi dedi ama ben hastanede aglıyorum o kdr yıpratıyoki egosa bişey olması beni neyse 10 günde anca gecer mühim olan emme refleksi dedi emiyosa sorun yokmus yemesin içmesin birsey olmaz diye gönderdi. şimdi yediği 3 grisirin onunla duruyo offff cok yorgunum Allah'ım bütün hasta cocukların şifasını versin tez zamanda...

hasret sana kolay gelsin canım işin çok zor valla biz bi taneyle başedemiyoruz, sen iki taneyle iyi idare ediyorsun, cery'e vurma,kızma konusunda kendimden örnek vereyim istersen:KK1:
ankaraya gittiğimizde mert beni çıldırttı bende bi bağırdım ona:KK53: evdeki herkes bana dövecek gibi baktı, sen nasıl annesin dedi ablamlar, bende size ne:KK36: tabi sizin çocuklarınız sizi böyle delirtmiyo, aylardır uykusuz gezen siz değilsiniz dedim kendimi haklı çıkarmak için:78: ablam dediki mert şuan annem beni neden sevmiyor diye düşünüyordur, hiç bir anlam veremiyordur senin ona bağırmana:KK59: senin onu sevmediğini düşünüp kendini sevdirmek, dikkatini çekmek için daha çok şımarıklık yapacak ve sen ona daha çok bağıracaksın dedi:KK14:
abimin eşi dediki mertin yerinde olsam seni anne yerine bile koymazdım, annelik şevkat ve fedekarlık ister sende ikiside yok şuan dedi, uykusuz kalmayan anne yoktur, yada yaramaz olmayan çocuk yoktur, bakamıycaktın neden çocuk yaptın, yaptıysan eşşek gibi annelik etmek zorundasın:KK53: dank etti o an:KK57: merte bağırdıkça onu nekadar üzmüşüm, benim onu sevmediğimi düşünmüşmüdür acaba dedim gerçekten kendime:KK14: o günden beri hiç bağırmadım oğluma ve o kadar mutluki hissedilir bi şekilde mutlu oğlum, gözüm körmüş gerçekten eskiden:KK57: o daha küçük bir bebek neyin sorumlusu olabilirki yada ne gibi bir suç işleyebilirki ona kızıyorum ben:KK59: onun tek yaptığı hayatı öğrenmeye çalışmak, gördüğü herşeyi inceleyip anlamaya çalışmak ama ben tüm bunları yaramazlık olarak algıladığım için kızıyordum ona, şimdi çok pişmanım, iyiki ablamlar o gün bana kızmış yoksa ilerde beni sevmeyen bir oğlum olacaktı:KK58:

mustiiii hayırlı olsun canım çok sevindim, can sıkıcı ortamlardan çıkıyor olmana daha çok sevindim, kuzuya çok iyi gelecek yeni ev yeni ortam, ankaranın havasıda çok güzeldir:KK16: eski eşin ne diyor bu konuda, haberi varmı:KK53:

off gulsan bende hep bunlari dusunuyorum inanki. biraz daha gayret gostermeliyim kendimi frenlemeliyim:KK43:
cok dogru seyler soylemis ablanlar o bagiris sonrasi pismanliklarim bni olduruyo suandada ayni his:KK5:

ewettt mustinin kocakafa ne diyor bu ank. isine acibaaaa:KK37:

X