hasret sana kolay gelsin canım işin çok zor valla biz bi taneyle başedemiyoruz, sen iki taneyle iyi idare ediyorsun, cery'e vurma,kızma konusunda kendimden örnek vereyim istersen
ankaraya gittiğimizde mert beni çıldırttı bende bi bağırdım ona
evdeki herkes bana dövecek gibi baktı, sen nasıl annesin dedi ablamlar, bende size ne
tabi sizin çocuklarınız sizi böyle delirtmiyo, aylardır uykusuz gezen siz değilsiniz dedim kendimi haklı çıkarmak için:78: ablam dediki mert şuan annem beni neden sevmiyor diye düşünüyordur, hiç bir anlam veremiyordur senin ona bağırmana
senin onu sevmediğini düşünüp kendini sevdirmek, dikkatini çekmek için daha çok şımarıklık yapacak ve sen ona daha çok bağıracaksın dedi
abimin eşi dediki mertin yerinde olsam seni anne yerine bile koymazdım, annelik şevkat ve fedekarlık ister sende ikiside yok şuan dedi, uykusuz kalmayan anne yoktur, yada yaramaz olmayan çocuk yoktur, bakamıycaktın neden çocuk yaptın, yaptıysan eşşek gibi annelik etmek zorundasın
dank etti o an
merte bağırdıkça onu nekadar üzmüşüm, benim onu sevmediğimi düşünmüşmüdür acaba dedim gerçekten kendime
o günden beri hiç bağırmadım oğluma ve o kadar mutluki hissedilir bi şekilde mutlu oğlum, gözüm körmüş gerçekten eskiden
o daha küçük bir bebek neyin sorumlusu olabilirki yada ne gibi bir suç işleyebilirki ona kızıyorum ben
onun tek yaptığı hayatı öğrenmeye çalışmak, gördüğü herşeyi inceleyip anlamaya çalışmak ama ben tüm bunları yaramazlık olarak algıladığım için kızıyordum ona, şimdi çok pişmanım, iyiki ablamlar o gün bana kızmış yoksa ilerde beni sevmeyen bir oğlum olacaktı