- 7 Mart 2011
- 133
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.121
kızlar yardımmm
melike prş günü gece rahatsızlandı sabah 5 ten 9 a kadar 4-5 kere ku.stu sapsası irin gibi sonrasında su gibi. uyanıo kusuo geri uyuyodu resmen. çok korktum. sonra uyandı emdi tekrar k.ustu kafaltı olarak bi tatlı kaşığı bisküvili süt yedi o kadar. sonra kakasını yaptı normal kıvamlıydı ikinci kaka cıvıktı do.ktorumuzu aradım öglen napim die. oda safra suyu gelmiş o çok tahlikeli ama kaka yaptı deyince çok rahatladım dedi anlattı sebbeini tıbbi terimlerle ama unuttum:) gözlemle tekrar görüşelim dedi neyse üşütmüşüz şiddetli geçti allaha şükür. üstünü asla örtmüo daha piyasada tulum gelmemiş nettende boyu eni olmaz die alamıorm beklemedeyiz ew sıcak ama genede üşünüo yani ben üşüyorum gece kalkıo dokunuyorum bacaklarına buz gibi off of.
neyse sorun şu ki. o günden beri pütür namına bişey yemio delirecem iştahı yoktur arka arkaya kusunca boğazı tahriş olmuştur dedim ama bugün 4. gün. zaten aman aman pütür yemezdi bnm dikkatli beslemem yüzünden. ama dolmayı çorba içinde ekmeği köfteyi kabak fasülye yemeğini yerdi şimdi ekmeğin içini bile öğürüyo tabağın içinde ne yapacağımı şaşırdım nie oldu sizde bütün gün çorbayla duruo kafaltımız zaten karışık hala. yumurtayı top yapıodum onuda öğüründe rafadana döndüm. geçer mi. bence geçmicek.(( önceden reklamla kaayuyla fln yediriyodum artık tvlerde ilgisni çekmio ondanmıdır nedir asla yemek istemio
sonuç olarak napabilirim fikirlerinize ihtiyacım warrr yoksas delirecem!!!
merhaba.boğazı kötü ise yemez.benim kızım da bu ara kusma ile nezle oldu ..iyileşiyor..aynı anda dişler de var..boğazı kırmızı dedi doktorumu,çok bitkin buldu geçen çarşamba,serum taktırdı o gün..sıvı vermek lazım boğazı kötü ise