-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.101
slmmm... biz hala iileþemedik dogru dürüst bir sey yemiyor. dün biraz ii diye sevinmiþtim aksam üstü annem aradý yine cýkarýyo bu herseyi diye hemen dr u aradým hastanede nöbymiþ getirin bakalým dedi... tabi benimki hastaneye gidince actý gözleri sen cok evhamlýsýn egoþun annesi dedi ama ben hastanede aglýyorum o kdr yýpratýyoki egosa biþey olmasý beni neyse 10 günde anca gecer mühim olan emme refleksi dedi emiyosa sorun yokmus yemesin içmesin birsey olmaz diye gönderdi. þimdi yediði 3 grisirin onunla duruyo offff cok yorgunum Allah'ým bütün hasta cocuklarýn þifasýný versin tez zamanda...
Günaydın, güzel cumalar,
Sürekli resim yapmak isteyen, babasına araba-otobüs çizdirip kendi de tekerleklerini yapan bir cücenin annesiyim. Çocuğum aklını resim yapmakla bozmuş durumda bea, normal midir ki?
Günaydınlar EGOŞA geçmiş olsun anasına allah sbır versin bu kocaların analarına olan düşkünlüğü öldürüyor beni
SANATÇI bebelere bayıldım eşek sıpaları valla benim oğlum müzisyen olacak anneannesi rusyadan bi ahşap flüt getirmiş elinden düşürmüyo ya üflyo yada bi yerlere vurarak davul ritmi yaratıyo yok müzik diildir demeyin beraberinde şarkı da söölüyo
sabah sabah sinir sistemim zıpladı yine eser efendi nafakanın kalanını getirmil bir karış suratla zaten bana trip atıyodu bi süredir bende umursamıyodum sürekli fönlü makajlı ve şık geziyorum görünce şen kahkahalar atıyorum kimse umrumda deil yapıyorum bi bayramda annesine gittim bide babası hastaymış geçmiş olsuna gittim bu sabah dedim ki var mı bi problem eser derdin ne yok bi sürü sorunum var bööle şeylerle gelme dedi ii dedim ben ilişkileri sağlıklı tutmaya çalışıyorum dedim e yanlış anlaşılıyosun bizimkiler geri dönmek istediğini düşünüyolar dedi anlamadım dedim efendim süslenip pülenip onlara gidiyomuşum kendisine de ii davranıyomuşum 2 kere gittim sadece yuh dedim medeniyt fazla geli sana dicektim tuttum dilimi şu an sinirden dudaklarım yara içinde
bn delirdim psikolojik sorunlarim war ceren benî bitrdi cok cabuk sinirleniyorum tepkilerimi kontrol altina almakta gucluk cekiyorum. ewden onsuz kacabilirsem dunyalar bnm oluyor cok bunaldim yetisemiyprum.. pesinde donemiyorum wucudunun her bir eklemi ayri oynuyor( hiper aktif olduguna hic suphem kalmadi. kadere isyan edesim war her yerim aciyo daha yazsam destanlar yazasim war susuyorum
ayyy demin kocişi aradım aşkım cicim napıyon muhabeti yaptık oyuncak al demeyi unuttumaşıkmıyım neyim
mustiiii hayırlı olsun canım çok sevindim, can sıkıcı ortamlardan çıkıyor olmana daha çok sevindim, kuzuya çok iyi gelecek yeni ev yeni ortam, ankaranın havasıda çok güzeldireski eşin ne diyor bu konuda, haberi varmı
Amanınnn, bir yemeğe gittim geldim coşmuşsunuz..
Hasret, şu Cek in girişimci ruhundan birazda benim herife bulaşsa yaa, ayyy benimki de odun gibi, borca girmekten korkar, hiç cesareti yoktur öyle şeylere, fazla şikayet etme, erkeğin tembeli de iyi olmuyor anacım.. Spor ve kavitasyon olaylarını destekliyorum ben, hiç değilse oraya gidince kafan dağılır, yeni insan yüzleri görürsün ama kilolarına kafanı takıpta kendini üzme, Ulaş ta ayaklanınca peşinde koşacağın 2 azman olacak, er yada geç verirsin o kiloları..
Mustican, demek Ankara ya yerleşeceksiniz, çok sevindim valla, buluşmalar bizi bekler desene :)) Cadılar da kaynaşıp arkadaş olurlar..
hasret sana kolay gelsin canım işin çok zor valla biz bi taneyle başedemiyoruz, sen iki taneyle iyi idare ediyorsun, cery'e vurma,kızma konusunda kendimden örnek vereyim istersen
ankaraya gittiğimizde mert beni çıldırttı bende bi bağırdım onaevdeki herkes bana dövecek gibi baktı, sen nasıl annesin dedi ablamlar, bende size ne tabi sizin çocuklarınız sizi böyle delirtmiyo, aylardır uykusuz gezen siz değilsiniz dedim kendimi haklı çıkarmak için:78: ablam dediki mert şuan annem beni neden sevmiyor diye düşünüyordur, hiç bir anlam veremiyordur senin ona bağırmana senin onu sevmediğini düşünüp kendini sevdirmek, dikkatini çekmek için daha çok şımarıklık yapacak ve sen ona daha çok bağıracaksın dedi
abimin eşi dediki mertin yerinde olsam seni anne yerine bile koymazdım, annelik şevkat ve fedekarlık ister sende ikiside yok şuan dedi, uykusuz kalmayan anne yoktur, yada yaramaz olmayan çocuk yoktur, bakamıycaktın neden çocuk yaptın, yaptıysan eşşek gibi annelik etmek zorundasındank etti o an merte bağırdıkça onu nekadar üzmüşüm, benim onu sevmediğimi düşünmüşmüdür acaba dedim gerçekten kendime o günden beri hiç bağırmadım oğluma ve o kadar mutluki hissedilir bi şekilde mutlu oğlum, gözüm körmüş gerçekten eskiden o daha küçük bir bebek neyin sorumlusu olabilirki yada ne gibi bir suç işleyebilirki ona kızıyorum ben onun tek yaptığı hayatı öğrenmeye çalışmak, gördüğü herşeyi inceleyip anlamaya çalışmak ama ben tüm bunları yaramazlık olarak algıladığım için kızıyordum ona, şimdi çok pişmanım, iyiki ablamlar o gün bana kızmış yoksa ilerde beni sevmeyen bir oğlum olacaktı
kıs ağlattın beni ne güzle yazmışsınnn ,,
Zemheri, içine doğdu heralde ev meselesi :))
Evet bakıyoruz, hatta bulduk 2-3 tane, hafta sonu görmeye gidecez, bu mübarek cuma gününün hatırına hepiniz benim için dua edin de bu evlerden biri olsun, bende kurtulayım kv nin yanından, nolur bana dua edin arkadaşlar..
ewet su yardimci isini bnde dusunuyorum ama ew isiyle bi problem yok yapiyorum sewerek:) cerende supurgeye falan merakli sorun olmuyo ama biri cereni alip parka goturse gelip ona yemek yedrse gitse cok memnun olurum :) hatta yemekte yapsin:) bakalim eger annem cok caz yaparsa bnde zaten oyle biseyler dusunuyorum. ama zor kafama uyacak birini bulmak nslm millet
dün kabus gibi bir gün geçirdim. ilk öğretim haftası kutlamaları yüzünden perişandık. oğlum da bizimle beraber okuldqaydı arabasının içinde kantinde uyumak zorunda kaldı. allaha şükür bitti ve kurtulduk
bizimkinde daha öyle şeyler yok geriden geliyor benim oğlum. yalnız davul falan almasın eline ya da bir müzik duymasın çingenelerden beter elleri hazırda bekliyor yavrumunhastanede falan da karışmadı ama.
bozma çizgini bacım onun işkili var barışmaya geleceksin zannediyor ondan bu naz niyazlar. kendi kendine gelin güvey oluyor. sen gene gereken zamanlarda gerekli ziyaretleri yap ama kısa ve öz olsunlar, eserin olmadığı saatlerde olsunlar.
ya durum sıkışık falam da dedin ama eve bir yardımcı falan baksanız, annenler de bir yere kadar neticede, her zaman yetişemiyorlardır.
evet fena aşık duruyorsun. ne güzelben gene buz gibiyim bu aralar bir türlü toparlayamıyorum kendimi çok üzülüyorum, bir çaresine bakmam lazım bu işin.
SİMENAY...... hani siz ev falan alıyordunuz ne oldu o iş (meraklı smile)
insallh gonlune gore olur canim altli ustlimiyduz siz?Zemheri, içine doğdu heralde ev meselesi :))
evet bak
ıyoruz, hatta bulduk 2-3 tan:78:e, hafta sonu görmeye gidecez, bu mübarek cuma gününün hatırına hepiniz benim için dua edin de bu evlerden biri olsun, bende kurtulayım kv nin yanından, nolur bana dua edin arkadaşlar..
libidolarina tukiriym yazik yaa.. bn cok korkuyorum kadinlardan kisikiksizlere ewli herifler daha cazip gelio anlamiyorum.. bn surekli tripteyim zaten elimde degil hep fadil takipte modundayim :) rabbim yasatmasinhadin hep beraber sabıralım o zamancennet boşuna annelerin ayağı altında değil ya
dualarımız seninle güzelim. hakkında hayırlısı olsun.
bizim hane karışıyor bu aralar, eltim kayınpederin yanına gelecek sanırım kocasını terkedip. eşim yanlarına kayınpederi gönderiyor. lanet bir boynuz meselesi vardı bitti zannediyorduk, herkes nefes almaya başlamıştı meğesem tam gaz devammış. çok fena kavga etmişler geçenlerde, büyük görümcem girmiş aralarına. allah haklarında hayırlısını versin. karısının kıymetini bilmeyenlere de en kısa zamanda mevlalarını değil de diyerini buldursun.
çok kızgınım kocamı bile boğasım var, hiç birine güvenmemek lazım bunların. beyinle libido teraziye girdimi libido hepsinde ağır basıyor.
masallah zeynoma bizim kuduruk hala basit kelimelerde gened ciglik atark derdini anatiyo.azemheval;21021271]merhaba herkese uzun zamandır aklım burdaydı bugün yarın derken zaman bulamadım
hasret yawrum sen yine iyisin ben sana geldiğimde dedim ben asla cesaret edemezdim diye (ki edemedim) çok zor çocukla ugraşmak ki allahtan annen gelip gidiyor ben tek başıma neler çekiyorum bu lanet yerde
çıldıranlar arasına benide ekleyin , belki şaşırıcaksınız ama ben çok sinirlendiğimde zeynepe vurmak kızmak yerine kendime vuruyorum ciiddien yapıyorum bunu ancak böyle geçiyor kızgınlıgım
yorgunum ve yoruldum.......
hayırlsıısyla büyütseydik biraz daha başka hiçbir şey istemiyorum alalhımdan
kocam ankaraya eğitime gidecek bana 3 ekim 7 ekim arası kalacak birilerini ayarlamaya çalışıyor, bense tek kalırım diyorum ama bakalım .
zeynepe gelince hala 10 kg geziyor boyu uzuyormuş bu ara tabi ben fark etmiyorum herşeyi yiyor aman artık takmıyorum bu kg olayına çok güzel konuşuyor herşekilde kendini çok güzel ifade ediyor ismini sorduklarında adını söylüyor babsının benim adımıda söylüyor soranlara bu konuda memnum
sadece çok biliyor(Sanırım anasına çekmiş) hiç istemezdim çok bilen çocuk ama bu konuda sanırım başıma geldi herşeyden haberi var ama herşeyden.... babaıs geçen mutfakta yoruldum diye öptü beni dudaklarımdan kzıım baba nasıl öptü diyorum anneyi geliyor dudaklarımdan öpyr beni:)
herkese selamlar sabır allahım herkese sağlık sıhhat versin geçeçcek bu zamanlar
merhaba.mecidiyeköydeyim.tüm kreşlerde vardır oyun grubu.olmasa bile yarım gün kavramı kesin vardır.yüz-yüze grüş bence beğendin -ve bence en önemlisi evine en yakın-kar kış da var -keş ile
kızlar yardımmm
melike prş günü gece rahatsızlandı sabah 5 ten 9 a kadar 4-5 kere ku.stu sapsası irin gibi sonrasında su gibi. uyanıo kusuo geri uyuyodu resmen. çok korktum. sonra uyandı emdi tekrar k.ustu kafaltı olarak bi tatlı kaşığı bisküvili süt yedi o kadar. sonra kakasını yaptı normal kıvamlıydı ikinci kaka cıvıktı do.ktorumuzu aradım öglen napim die. oda safra suyu gelmiş o çok tahlikeli ama kaka yaptı deyince çok rahatladım dedi anlattı sebbeini tıbbi terimlerle ama unuttum:) gözlemle tekrar görüşelim dedi neyse üşütmüşüz şiddetli geçti allaha şükür. üstünü asla örtmüo daha piyasada tulum gelmemiş nettende boyu eni olmaz die alamıorm beklemedeyiz ew sıcak ama genede üşünüo yani ben üşüyorum gece kalkıo dokunuyorum bacaklarına buz gibi off of.
neyse sorun şu ki. o günden beri pütür namına bişey yemio delirecem iştahı yoktur arka arkaya kusunca boğazı tahriş olmuştur dedim ama bugün 4. gün. zaten aman aman pütür yemezdi bnm dikkatli beslemem yüzünden. ama dolmayı çorba içinde ekmeği köfteyi kabak fasülye yemeğini yerdi şimdi ekmeğin içini bile öğürüyo tabağın içinde ne yapacağımı şaşırdım nie oldu sizde bütün gün çorbayla duruo kafaltımız zaten karışık hala. yumurtayı top yapıodum onuda öğüründe rafadana döndüm. geçer mi. bence geçmicek.(( önceden reklamla kaayuyla fln yediriyodum artık tvlerde ilgisni çekmio ondanmıdır nedir asla yemek istemio
sonuç olarak napabilirim fikirlerinize ihtiyacım warrr yoksas delirecem!!!