2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün iş cok mecbur egoşu bırakıp geldim büroya ... gelirken b.i. .m e ugradım kız cocukları için oyuncak süpürge erkekler için oyuncak tasıyıcılar vardı ogluma hemen aldım morali düzelsin die 10 tl uzun tır arkasında yükleme aracı var... bu aralar çöp kamyonlarını hayranlıkla izliyor belki sevinir dedim almak isteyenlere duyrulur

cok gecmis olsun canim. kis gelio bnde korkuyorum hastaliklar baslicak die

Son düzenleme:
egoşum iyi olacak inşallah, ama sabret canım, bende mert hasta olunca çok etkileniyorum, çünkü onu öyle halsiz görünce içim cızzz ediyor benim
hasret senin bi süre daha bu duruma katlanman gerek canım, çünkü ulaş çok küçük ama o biraz daha büyüyünce bence belli saatlerde işte çalışman ve çocuklara o saatlerde bakacak bi yardımcı bulman gerek, yoksa kafayı yersin sen ben hafta sonları kafayı yiyorum çünkü, helede regl dönemlerimde çok agresif oluyorum ki bu haftasonu tam denk gelmiş yani

kocişi arayımda araba taşıyıcıdan alsın, gerçi en son üç çuval oyuncağı olduğunu gördükten sonra bir toplu iğne dahi almıycam artık merte oyuncak olarak demişti

dün kv yeni bebek oldu ya görümcenin ona bakıyo artık. bana laf carpıtıyo bi arkadası aramıs görümcenin daha 3 aylık cocugu var sakın kitaplarla büyütmeyin cocugu demiş eski usul büyütün bildiginiz gibi diyomus ... benim kızımın öle takıntıları yok bildiğimiz gibi büyütüyoruz dedim diyo bana... şimdi cocugu büyüttüm mü sanıyomus arzu dedim daha 3 aylık büyütmüşmü olmus dedim kıpkırmızı oldular ikiside ... haftaya yemege alacaktım bunları asla almam veto yediler benden yine gereken lafları da sokarım yeri gelince ...

slm millet
dün kabus gibi bir gün geçirdim. ilk öğretim haftası kutlamaları yüzünden perişandık. oğlum da bizimle beraber okuldqaydı arabasının içinde kantinde uyumak zorunda kaldı. allaha şükür bitti ve kurtulduk

Günaydın, güzel cumalar,

Sürekli resim yapmak isteyen, babasına araba-otobüs çizdirip kendi de tekerleklerini yapan bir cücenin annesiyim. Çocuğum aklını resim yapmakla bozmuş durumda bea, normal midir ki?

bizimkinde daha öyle şeyler yok geriden geliyor benim oğlum. yalnız davul falan almasın eline ya da bir müzik duymasın çingenelerden beter elleri hazırda bekliyor yavrumun hastanede falan da karışmadı ama.

bozma çizgini bacım onun işkili var barışmaya geleceksin zannediyor ondan bu naz niyazlar. kendi kendine gelin güvey oluyor. sen gene gereken zamanlarda gerekli ziyaretleri yap ama kısa ve öz olsunlar, eserin olmadığı saatlerde olsunlar.

ya durum sıkışık falam da dedin ama eve bir yardımcı falan baksanız, annenler de bir yere kadar neticede, her zaman yetişemiyorlardır.

ayyy demin kocişi aradım aşkım cicim napıyon muhabeti yaptık oyuncak al demeyi unuttum aşıkmıyım neyim

evet fena aşık duruyorsun. ne güzel ben gene buz gibiyim bu aralar bir türlü toparlayamıyorum kendimi çok üzülüyorum, bir çaresine bakmam lazım bu işin.

SİMENAY...... hani siz ev falan alıyordunuz ne oldu o iş (meraklı smile)

Zemheri, içine doğdu heralde ev meselesi :))
Evet bakıyoruz, hatta bulduk 2-3 tane, hafta sonu görmeye gidecez, bu mübarek cuma gününün hatırına hepiniz benim için dua edin de bu evlerden biri olsun, bende kurtulayım kv nin yanından, nolur bana dua edin arkadaşlar..

eveeeeettttttt ,,,

kıs ağlattın beni ne güzle yazmışsınnn ,,

musti eğer onaylıyorsa bu çok iyi
zemheri geçen hafta patronun hanımına oturmaya gitmiştik ,aslında gün yapıyoruz, ama çocuk götürülmüyo güne, merti babasına verdim , babası çalışıyor cumartesi günleri 13:00-17:00 arası mertte öyle sefil oldu bebek arabasında uyumuş ama keyfi yerindeydi, maskot gibi kucaktan kucağa gezmiş, heryerde bilgisayarlar var cennete düşmüş gibi sevinmiş, heryeri kurcalamış, babası yemeğini yedirip uyutmuş, değişiklik oluyor sıpalara sen üzülme, onlar eğleniyor

kıs ağlattın beni ne güzle yazmışsınnn ,,

hadin hep beraber sabıralım o zaman cennet boşuna annelerin ayağı altında değil ya

dualarımız seninle güzelim. hakkında hayırlısı olsun.

bizim hane karışıyor bu aralar, eltim kayınpederin yanına gelecek sanırım kocasını terkedip. eşim yanlarına kayınpederi gönderiyor. lanet bir boynuz meselesi vardı bitti zannediyorduk, herkes nefes almaya başlamıştı meğesem tam gaz devammış. çok fena kavga etmişler geçenlerde, büyük görümcem girmiş aralarına. allah haklarında hayırlısını versin. karısının kıymetini bilmeyenlere de en kısa zamanda mevlalarını değil de diyerini buldursun.
çok kızgınım kocamı bile boğasım var, hiç birine güvenmemek lazım bunların. beyinle libido teraziye girdimi libido hepsinde ağır basıyor.

musti inan ablamın dediklerinin ardından bende ağlamaklı oldum ,kendime gıcık oldum
simenay inşallah hayırlısı ile size uygun bir ev bulursunuz canım tüm kalbimle dua ediyorum
zemheri sakin ol kadınlar duyguları ile erkekler hormonları ile yaşar diye boşuna dememişler

merhaba herkese uzun zamandır aklım burdaydı bugün yarın derken zaman bulamadım
hasret yawrum sen yine iyisin ben sana geldiğimde dedim ben asla cesaret edemezdim diye (ki edemedim) çok zor çocukla ugraşmak ki allahtan annen gelip gidiyor ben tek başıma neler çekiyorum bu lanet yerde
çıldıranlar arasına benide ekleyin , belki şaşırıcaksınız ama ben çok sinirlendiğimde zeynepe vurmak kızmak yerine kendime vuruyorum ciiddien yapıyorum bunu ancak böyle geçiyor kızgınlıgım
yorgunum ve yoruldum.......
hayırlsıısyla büyütseydik biraz daha başka hiçbir şey istemiyorum alalhımdan
kocam ankaraya eğitime gidecek bana 3 ekim 7 ekim arası kalacak birilerini ayarlamaya çalışıyor, bense tek kalırım diyorum ama bakalım .
zeynepe gelince hala 10 kg geziyor boyu uzuyormuş bu ara tabi ben fark etmiyorum herşeyi yiyor aman artık takmıyorum bu kg olayına çok güzel konuşuyor herşekilde kendini çok güzel ifade ediyor ismini sorduklarında adını söylüyor babsının benim adımıda söylüyor soranlara bu konuda memnum
sadece çok biliyor(Sanırım anasına çekmiş) hiç istemezdim çok bilen çocuk ama bu konuda sanırım başıma geldi herşeyden haberi var ama herşeyden.... babaıs geçen mutfakta yoruldum diye öptü beni dudaklarımdan kzıım baba nasıl öptü diyorum anneyi geliyor dudaklarımdan öpyr beni:)
herkese selamlar sabır allahım herkese sağlık sıhhat versin geçeçcek bu zamanlar

ewet su yardimci isini bnde dusunuyorum ama ew isiyle bi problem yok yapiyorum sewerek:) cerende supurgeye falan merakli sorun olmuyo ama biri cereni alip parka goturse gelip ona yemek yedrse gitse cok memnun olurum :) hatta yemekte yapsin:) bakalim eger annem cok caz yaparsa bnde zaten oyle biseyler dusunuyorum. ama zor kafama uyacak birini bulmak n
insallh gonlune gore olur canim altli ustlimiyduz siz?
libidolarina tukiriym yazik yaa.. bn cok korkuyorum kadinlardan kisikiksizlere ewli herifler daha cazip gelio anlamiyorum.. bn surekli tripteyim zaten elimde degil hep fadil takipte modundayim :) rabbim yasatmasin
masallah zeynoma bizim kuduruk hala basit kelimelerde gened ciglik atark derdini anatiyo.

bnm Kizimla is bolumu yapiyoruz bn camasirlari ayiriyorum o toplayip makineye atiyo hepsini.. yerdeki sac killarini bulursa tek tek alip klozete atiyo.. bisey dokerse girgir alip girgirliyo:). (yani girgiradigni saniyo) saclarini tariyo dislerini fircaliyo.. makyaj yapiyo. dolabindan kiyafet secip getriyo giygiy giygiy diyo kapiyi gosterip babaye diyo:). yani giydirip babasina gotircekmisim

merhaba.mecidiyeköydeyim.tüm kreşlerde vardır oyun grubu.olmasa bile yarım gün kavramı kesin vardır.yüz-yüze grüş bence beğendin -ve bence en önemlisi evine en yakın-kar kış da var -keş ile

Merhaba,
İnternetten bakıyordum bende ama hep 2 yaş üstü için yazıyor diye arayıp sormadım. Sen memnunsan eğer özelden yuvanın adını gönderebilir misin? Ulaşım olarak m.köy bize uygun da... Şimdiden teşekkürler

kızlar yardımmm
melike prş günü gece rahatsızlandı sabah 5 ten 9 a kadar 4-5 kere ku.stu sapsası irin gibi sonrasında su gibi. uyanıo kusuo geri uyuyodu resmen. çok korktum. sonra uyandı emdi tekrar k.ustu kafaltı olarak bi tatlı kaşığı bisküvili süt yedi o kadar. sonra kakasını yaptı normal kıvamlıydı ikinci kaka cıvıktı do.ktorumuzu aradım öglen napim die. oda safra suyu gelmiş o çok tahlikeli ama kaka yaptı deyince çok rahatladım dedi anlattı sebbeini tıbbi terimlerle ama unuttum:) gözlemle tekrar görüşelim dedi neyse üşütmüşüz şiddetli geçti allaha şükür. üstünü asla örtmüo daha piyasada tulum gelmemiş nettende boyu eni olmaz die alamıorm beklemedeyiz ew sıcak ama genede üşünüo yani ben üşüyorum gece kalkıo dokunuyorum bacaklarına buz gibi off of.
neyse sorun şu ki. o günden beri pütür namına bişey yemio delirecem iştahı yoktur arka arkaya kusunca boğazı tahriş olmuştur dedim ama bugün 4. gün. zaten aman aman pütür yemezdi bnm dikkatli beslemem yüzünden. ama dolmayı çorba içinde ekmeği köfteyi kabak fasülye yemeğini yerdi şimdi ekmeğin içini bile öğürüyo tabağın içinde ne yapacağımı şaşırdım nie oldu sizde bütün gün çorbayla duruo kafaltımız zaten karışık hala. yumurtayı top yapıodum onuda öğüründe rafadana döndüm. geçer mi. bence geçmicek.(( önceden reklamla kaayuyla fln yediriyodum artık tvlerde ilgisni çekmio ondanmıdır nedir asla yemek istemio
sonuç olarak napabilirim fikirlerinize ihtiyacım warrr yoksas delirecem!!!

oncelikle cok gecmis olsun. boyle zmnlarda dktlar cocuk gidasiz witaminsiz kalmasin die gida takwiyesi mama weriyo. biz aldik gunde bir kez weriyorum bn besin icerigi gayet iyi bu tibbi mama.. cocuk hicbisey yemesede bunu icerek tum almasi gerekn besini aliyomus. adi pediasure.. kakaolusu wanilyalisi war..
suan taksideyim cafeden ewe gidiorum. anlasilir yazamadysam ozur.

merlikecim bide uyutrken yada uyurken biberinla biskuwili pekmezli muzlu flan sut yaparak werebilirsin. daha doyurucu we besleyici olsun die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…