2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülşancım geçmişe bakıyodum önceki sayfada da gördüm çok sağol beni düşündüğün için
bende sana soracaktım sendemi kaymakamlıktamıydın diye
ah sormayın tam saat 11:10 gibi bir gümleme camlar kırılacak zannettik ellerimiz uyuştu doğalgaz dediler sokağa bir çıktık arabalar cayır cayır yanıyor okulun önünde
aslında bizim işyerinin karşısına parkedeceklermiş ama otoparkçı ileriye demiş ve otoparkçı parketmiş fazla kalmayacağız demişler 5dk sonra patlatmışlar
ortalık kan gölü olmuş civili bombadan ben cesaret edip bakmadım apartmanları beyaz bezle kapattılar dünde bomba ihbarı vardı diğer sokakta akşama kadar işyerinde kurbanlık gibi beklettiler tüm kurumlar boşaltılmış öğrenciler çok korkmuş arkadaşıma diyorum koşsana diye oda donmuş 5dk sonra gitti kızının yanına .

ege çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir kim bakıyor şimdi istifra ediyorsa süt ürünleri vermeyin ve az az yedirin
ya bende metine gıcığım akşam uyumuyor anne diye babnnesine sesleniyor üf

Canım annem bakıyor, yok vermiyoruz yağsız tanesiz çorba falan yaptı ... bakalım şimdi biraz durdu gibi ama kabus gibiydi 20 yi geçmiştir sanırım :KK43:(( 12 saatte

metin kendine gelsin bi an önce ,egoş da anneme anne diyo sanırım baktıkları için yakın görüyolar...

Canım annem bakıyor, yok vermiyoruz yağsız tanesiz çorba falan yaptı ... bakalım şimdi biraz durdu gibi ama kabus gibiydi 20 yi geçmiştir sanırım :KK43:(( 12 saatte

metin kendine gelsin bi an önce ,egoş da anneme anne diyo sanırım baktıkları için yakın görüyolar...

aslında çok uykusu olmasına rağmen uyumadıklarını biliyor anne diye bağırıyor eskiden sarılarak uyurdu ama sallıyor sanırım babannesi bende sallıyorum sırf babannesine gitmesin diye ya dövecem böyle yaparsa
ben ücretsiz izin alıcam ya 15 ekim gibi gıcıklık değilmi :KK1:

naneli mercimek çorbasıda iyi olur naneli un çorbası limonlu şifa verir
aslında çok uykusu olmasına rağmen uyumadıklarını biliyor anne diye bağırıyor eskiden sarılarak uyurdu ama sallıyor sanırım babannesi bende sallıyorum sırf babannesine gitmesin diye ya dövecem böyle yaparsa

naneli mercimek çorbasıda iyi olur naneli un çorbası limonlu şifa verir

okumustum daha önce alsam mı diyodun :))) yerinde olsam coktan alırdım sanırım :KK66:

okumustum daha önce alsam mı diyodun :))) yerinde olsam coktan alırdım sanırım :KK66:

akşam topu topu 2 saat filan birebir görüşüyoruz
yemek namaz banyo derken gece oluyor
arkadaşlarda şimdi sana ihtiyacı var parayı kimin için kazanıyorsun diyorlar
birisi emekli olacak oğlu ne gerek var demiş hep annanesi bakmış hemde almanyada hep eksikliğini çeker zaten 1 oğlu var
benimde 6 ay filan iznim kaldı

akşam topu topu 2 saat filan birebir görüşüyoruz
yemek namaz banyo derken gece oluyor
arkadaşlarda şimdi sana ihtiyacı var parayı kimin için kazanıyorsun diyorlar
birisi emekli olacak oğlu ne gerek var demiş hep annanesi bakmış hemde almanyada hep eksikliğini çeker zaten 1 oğlu var
benimde 6 ay filan iznim kaldı

Cok zor anlıyorum ben o yüzden işi bırakmıstım ya baslamadım izin bitince, 9 ay sonra kendim actım ... 6 ay hemen gecer zaten ,çok senin kazandıgın paraya ihtiyacınız yoksa al izni derim :KK66: 6 ay beraber olursunuz oğluşunla işe tekrar basladıgında aklı basına gelmiş olur birazdaha büyümüş olur

mutlu allah korumuş sizi:18: haberlerde duyunca aklıma ilk sen geldin valla, artık uzun bi süre güvendesiniz çünkü p-k-k aynı yerde iki kez eylem yapmıyo hiç:KK1:
ayrıcana senin 6 ay iznin nasıl oluyor bizimkiler bitti ,ne izni bu:26: çalışmaya başlayınca tekrar ücretsiz izin alınamıyorki:KK58: şansını kaybettin sen:KK33:

mutlu allah korumuş sizi:18: haberlerde duyunca aklıma ilk sen geldin valla, artık uzun bi süre güvendesiniz çünkü p-k-k aynı yerde iki kez eylem yapmıyo hiç:KK1:
ayrıcana senin 6 ay iznin nasıl oluyor bizimkiler bitti ,ne izni bu:26: çalışmaya başlayınca tekrar ücretsiz izin alınamıyorki:KK58: şansını kaybettin sen:KK33:
torba yasayla analık izin bitiminden sonra 2 seneye çıktıya canım
1 polis bayan başladı sonra ayrıldı sonra başlamış çocuk kreşte hastalanınca tekrar ayrılmış
kaynanası bakayım demiş kperder gelir rahat edemem diye düşünmüş

o polis literatüre girmiş o zaman, çünkü işe başladıktan sonra bağlı olduğu birimin amirinin insiyatifine bırakılmış ücretsiz izin hakkı, şimdiye kadar ilk kez duyuyorum izni koparanı, helal olsun o amire:KK9: burda mustide almak istemişti müdürü izin vermemişti geçen yılın başında:KK59:

merhaba ,amanda
İstanbulda olan arkadaş çok,bazıların okul telaşları vs vardır,yakında foruma dönerler..ben buluşma konusunda çok istekli olsam da ,onlar kadar aktif,organizasyon yapan değilim ..o konuda beklemen lazım...neredesin?sempt veya yaka ?ben kızım ile anaokuluna ait oyun gruba katılıyorum hafta başından beri..

Avrupa yakasındayım, Eyüp'te... Sen hangi yakadasın canım, bende netten bakıyorum ama öyle oyun grubu olan bir anaokulu bulamadım :KK43:((

hepatit kargonuz en kısa zamanda gelir ozaman inşallah:KK16: yemiyor diye üzülme, merto yiyoda ne oluyo, hep hasta, önemli olan sağlıklı olması:KK59:
amanda hoşgeldin aramıza, bizim sıpaların durumuda seninkinden farksız, kitaplarda gördüğü çocuklara abiii, abbaaa diye sesleniyo kuzum:KK59: ben mardinde oturuyorum oyüzden buluşmalardan pek haberim yok maalesef:nazar:
dün eve ara sokaklardan gittik yine, sabah iyiki ara sokaklardan gitmişiz demeden edemedim, çünkü normal yolda atılan taşlardan dağ oluşmuştu resmen:KK1: bişeyler yakmışlar yollarda çöp konteynırı diye tahmin ediyorum vede lastik, heryer kapkaraydı, bide cam kırıkları vardıki hiç sormayın arabaların camlarını aşağı indirmiş küçük teröristler, yeşil cam kırıkları vardı bide molotof atmışlar yollara:KK47: nefret ediyorum burdan:KK47:

Yaaaa çok üzüldüm senin adına, umarım bu saçmalıklar en kısa zamanda son bulur... Bizim yetiştirdiğimiz bebişlerimiz aklı selim insanlar olurlar da daha güzel bir yaşamın mimarı olurlar :KK43:

Günaydın,

Çok uykusuz, çok yorgun, bacakları ağrıyan bir anne olarak işimin başındayım, ama bugün iş yapmasam şirketin hayrına olur kanımca, sersem gibiyim :)

Hepatiti yine yakalayamadım :KK43:

Amanda hoşgeldin. İstanbul'da nerdesiniz? Pek buluşma olmuyor artık ama olursa haberleşiriz tabi. Benim oğlum yaşıtı çocuklarla oynamıyor bu arada :)

Gülşan, sen yazdıkça ben daralıyorum, Allah yardımcınız olsun arkadaşım.

Bosna ben Avrupa yakasında oturuyorum, ama inan o kadar bunalıyorum ki neresi olursa gidecek durumdayım... Benimde kızım 5 yaş altı herkese bebek diyor. Çünkü sık gördüğü yeğenlerim 13 ve 14 yaşındalar. Onlara bayılıyor ama ben kendi akranları ile bir araya gelsin çok istiyorum... Bakalım inşallah bir buluşma olursa bizde tecrübe edeceğiz...

GNAYDINLAR SİMENAY çok geçmiş olsun arkadaşım evde yattığını tahmin ettim umarım çok daha iyi hissediyorsundur

GÜLŞANcım allah yardımcınız olsun arkadaşım ayrıcada çok yeme bak şişko olucan sonra kamil nie bana bakmıyo artık die gelip bize dert yanıcan:KK53:

BOSNACAN senin nie bacakların ağrıyo bakem

HEPATİT kaçırdım seni özgür de alışır annesi sende alışırsın bu arada çalışan bir annenenin bebekle sürekli bi arada kalmaya da alışması zaman alır kendine de ona da zaman tanı çok bunalırsan kulaklarını gözlerini kapat yavaşça 10 a kadar say bende iş yarıyo

AMANDA hoşgeldin ben hataydayım ama sen buluşalım de ben atlar gelrim:KK37:

Süpersin canım hemen gel o zaman sabah kahvaltısını birlikte yapalım :KK1:

Günaydın, güzel cumalar,

Sürekli resim yapmak isteyen, babasına araba-otobüs çizdirip kendi de tekerleklerini yapan bir cücenin annesiyim. Çocuğum aklını resim yapmakla bozmuş durumda bea, normal midir ki?

Bosnacan, bırak resim yapsın ne güzel işte, kendini oyalayacak bişey bulmuş çocuk, hem belki de bakarsın geleceğin ünlü bir ressamı olur :)) Ben bir anormallik göremiyorum, çizsin dursun, karalasın, aferin kuzuma..

X