2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın ,

bu isim yazma konusunda daha doğrusu sayfaya sizlerin samimiyetine ve sizlerle yazışmaın verdiği rahatlığa yenik düşerek en büyük maduriyeti yaşayan ben oldum sanırım :) burada yazdığım herşeyi eşim ve ailesi okumuşlardı :) şimdi çokta tın diyip geçsemde o dönem canımı fena yaktı,, ciddi problem bence arkadaşlar sizlere tavsiyem gerçekten dikkatli olmanız , sonra sıkıntı yaşamayın , inanın o dönem burada yazdığım bazı yazıların çok büyük bedellerini ödedim,, dikkat edinnnnnn,,,,

Günaydın,
Gülşan'a katılıyorum, bence şu anda önemli olan hepkaravanın isminin ve soyadının geçtiği mesajın silinmesi. Daha fazlası ile kimse uğraşmaz zaten.
İsim kullanmama kararını uygulayalım isterseniz, yarın öbür gün başımıza başka işler çıkmasın. Gerçi Merve'nin dediği gibi, 10 bin sayfa olmuş ama zararın neresinden dönsek kardır :)
Pancuben, biz de özledik seni yaw...
Amaaan böyle de bi garip oluyor, çok alışmışım herkese ismiyle hitap etmeye, nick kullanınca tanımadığım birileriyle konuşuyormuşum gibi geliyor. Hepinizi tanıyorum, biliyorum, seviyorum halbuki :))
Biraz işim var, gelicem, hepinizi ilgilendiren şeyler anlatacam, beni bekleyin anacım.

bi grup oluşturalım ve sadece bizim şifrelerimizle girdiğimzide biizm okuyabileceğimiz bir sayfa oluşturalım mı ? :) aslında bu sitenin bu imkanı vermesi lazım bence , içeri girenlere de en az 3 kişinin onayı oluşmalı mesela,

bu arada bebeişleri nasıl özlemişim,,, doya doya resimerline bakıyorum gizli face ile :) doruk çok tatlı büyümüşşşş,,,

Son düzenleme:
Günaydınn
Zaten en başından beri üye olmayanlar okuyamasın diyoruz ama yapmıyorlar, ayrıca ben özel isimleri kullanırken dikkat edin diye bu yüzden demiştim, diyelim ki bi özel hastane aratıyosun g.oogle da şak diye ilk olarak buralardaki konuşmalar çıkıyor, yakınlarımızdan birisi merak edip şansa okusa hemen su yüzüne çıkar, benim sürekli Kerocan'a lakalplar takmamın sebebi de bu zaten, ikimizin ismi görününce kesin anlaşılır.

Hepinizi o kadar çok yakinen tanıyor oldum ki kopmak beni üzüyor.hele buluşup kaynaştıktan sonra da daha da ısındık 2 yıl oldu herseyimizi paylaşıyoruz demeki kimseye bişey söylemek lazım buarası öncelikle kimseden korkum yok benim eşm biliyor sizleri ailesi benim ailem mart annelerin bebekleri de benim kalbimde yerlerini d biliyorlar ...buraya nasıl gelindi bilmiyorum ama üzücü olmuş inşallah bir daha olmaz

mustiye katılıyorum bende, aile ve kv hakkında yazarken temkinli olmak gerekiyo:)

herkese musti gibi bir erkek lakabı mı taksak yada kocalarımızın isimleri ile mi hitap etsek varya eşelrimizin adına akdar biliyoruz ve tüm özel hayatalrımızın çocuğunuda ,,

geçenelrde s,zde gördünüz mü burda konusu geçti m ibilmem ama k.kartalın şke soruturmasında ben cengizi gördüm :) hemen tanıdım yani o derece ,,, aslına baakrsanız hoş bir durum değil ,,

Bu da doğru ama bi hışımla yazarken bunları düşünemiyoruz ki..Ayrıca kendi adıma konuşayım, zaten kimseye bişey anlatmıyorum burda size de anlatmasam çatlarım heralde ben!!!:KK50:

ya varya ben bu olayımız ilk patlak verdiğinde hiç arkadaşıma anlatmadım ki hani aramızda kalmış olsun ikimiz kapatırız diye ama içimde de tutamadım ve en duygusala nımda meralle paylaşarak rahtalatım sonra buraya yazdım sizlerle paylaştım,,, ee sonra ne oldu ben en büyük sorunu burada paylaştım diye yaşadım :KK43::KK43: işte bazı şeyleri kestiremiyor insan,,

Yorgun-uykusuz ve işe geç kalmış bir anneden günaydın..
Önceki gün akşam eve dönerken bindiğim otobüs ani bir fren yapmak kaydıyla otobüsün içindeki herkesi yere yapıştırmıştı, patates çuvalı gibi otobüsün içinde bir oraya bir buraya savrulmuştuk, o gün hafif sıyrıklarla ve minik ağrılarla atlattığımı düşünürken, dün gece olayın gerçek yüzüyle karşılaştım, sağ bileğimde incinme ve sol omuzumda da şiddetli bir ağrı var, ayrıca vücudumun çeşitli yerlerinde morluklar var, yarın için randevu aldım doktora gidecem, çok fenayım..

Özellikle bebeklerimizin adını kullanmayalım bence, bizim isimlerimizle yan yana çıkınca alenen anlaşılır biz olduğumuz..

günaydınlarrr

vallahi dağıldım billahi perişanım uykummm vaaarrrr
ya kv ve aile hakkında sizden başka bu kadar rahat konuşup akıl alabileceğim kise yok yazılanları geçmişe dönüp okumak çok aman ve sıkıntı kimse uğraşmaz bundan sonra takip edelerse o zaman mıçabilirim bu ara biraz daha dikkatli olacağımmm

herkese musti gibi bir erkek lakabı mı taksak yada kocalarımızın isimleri ile mi hitap etsek varya eşelrimizin adına akdar biliyoruz ve tüm özel hayatalrımızın çocuğunuda ,,

geçenelrde s,zde gördünüz mü burda konusu geçti m ibilmem ama k.kartalın şke soruturmasında ben cengizi gördüm :) hemen tanıdım yani o derece ,,, aslına baakrsanız hoş bir durum değil ,,

Bence bu kadar samimi olmamız, aile gibi olmamız hoş; fakat bunun internet ortamında herkesin görebileceği bir yerde olması nahoş bi durum. 'Ben sana güveniyorum da çevreye güvenmiyorum ' hesabı yani:KK34:

Bence bu kadar samimi olmamız, aile gibi olmamız hoş; fakat bunun internet ortamında herkesin görebileceği bir yerde olması nahoş bi durum. 'Ben sana güveniyorum da çevreye güvenmiyorum ' hesabı yani:KK34:

ya ben işte sizlerle tekrar görüstüğümü söyleyemiyorum aslında biizmkine istediğim gibi bi site yaptırırım rahat ederiz ama bu kezde o sitede yazılnları yine o okuyabileceği için bana gene yaramaz :)

frambuaz feysbuk hesabını istersen senden ve arkadaş listendekiler dışında kimse göremiyo, yani adını aratsalar bile feysbukun olduğu ortaya çıkmaz:KK34: bence feysbuk olayını bi düşünün hem editörlerle cezayla falanda uğraşmayız:KK53: ayrıca kuralda koyarız kendi aramızda, mesela iki haftadan fazla yazmayanı postalarız, bize hediye alırsa ancak affederiz falan gibi:KK52:

Son düzenleme:
ya varya ben bu olayımız ilk patlak verdiğinde hiç arkadaşıma anlatmadım ki hani aramızda kalmış olsun ikimiz kapatırız diye ama içimde de tutamadım ve en duygusala nımda meralle paylaşarak rahtalatım sonra buraya yazdım sizlerle paylaştım,,, ee sonra ne oldu ben en büyük sorunu burada paylaştım diye yaşadım :KK43::KK43: işte bazı şeyleri kestiremiyor insan,,
Ben hala anlamıyorum cnm ya kv burayı nasıl bulmuş da okumuş.. Eşin okumuş da o mu anlatmış? Aslında benim de eşim sürekli buraya takıldığımı, hatta bazılarınızla yüzyüze de görüştüğümü, sizin benim için sanal arkadaştan çok daha öte olduğunuzu biliyor ve bazen bunu kıskançlıkla yüzüme vuruyor. Hatta bu aralar kafayı takmış 'Yine mi kv nizi çekiştiriyosunuz' fln diyor.Geçenlerde görümceklerin yanında da söyledi 'Yine mi KKdaydın' dedi. İsteseler beni de bulurlar ama benim tek avantajım şu ki ben burda yazdıklarımı hatta daha da fazlasını onların yüzüne de söyledim..
Yorgun-uykusuz ve işe geç kalmış bir anneden günaydın..
Önceki gün akşam eve dönerken bindiğim otobüs ani bir fren yapmak kaydıyla otobüsün içindeki herkesi yere yapıştırmıştı, patates çuvalı gibi otobüsün içinde bir oraya bir buraya savrulmuştuk, o gün hafif sıyrıklarla ve minik ağrılarla atlattığımı düşünürken, dün gece olayın gerçek yüzüyle karşılaştım, sağ bileğimde incinme ve sol omuzumda da şiddetli bir ağrı var, ayrıca vücudumun çeşitli yerlerinde morluklar var, yarın için randevu aldım doktora gidecem, çok fenayım..

Özellikle bebeklerimizin adını kullanmayalım bence, bizim isimlerimizle yan yana çıkınca alenen anlaşılır biz olduğumuz..

Aman kırık çıkık fln olmasın da!!:KK53: Çok geçmiş olsun Simenaycım..
Bebeklerin adını kullanmasak bile bazılarımızın ismi çok nadide olduğundan o bile yeter deşifre olmamıza die düşünüyorum.

frambuaz feysbuk hesabını istersen senden ve arkadaş listendekiler dışında kimse göremiyo, yani adını aratsalar bile feysbukun olduğu ortaya çıkmaz:KK34: bence feysbuk olayını bi düşünün hem editörlerle cezayla falanda uğraşmayız:KK53: ayrıca kuralda koyarız kendi aramızda, mesela iki haftadan fazla yazmayanı postalarız, bize hediye alırsa ancak affederiz falan gibi:KK52:

Anacım biliyorum o detayları da benim sıkıntım eşimle... Bi de pc nin geçmişini temizlemekle uğraşamam sanki illegal bişey yapıyomuşum gibi...
Bu arada çok Kayserili gördüm seni!!!:KK60:

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, ağrıdan duramıyorum belki bugün bile izin alıp gidebilirim..
İşlerim yoğun, topikteyim ama sadece okuyucu olarak, bilginizeee...

X