- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.981
DOKTORUM programına baktım daha internet ortamına düşmemiş yarın yada öbür gün düşer aklımda benimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çanım sağol,sen nasılsın?keyifli gibisin?Allah bozmasın!!!MERHABA GUZEL HANIMLAR VE TATLIMI TALI BEBISLERI INSALLAH KEYIFLER YERINDEDIR HERKESE HAYIRLI GUNLERRR:CüvCüv:
çanım hoşgeldin...nasıl bakalım güzel anne ve güzel bebişi?hepinize merhaba canlarım biz geldikopuyorumnanaktan.güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle.geçmie bakıyım geliyorum.
Canım tuzladan bizim ordan İzmit arabaları var ordanda HAT4 arabalarına biniyorum Hastanenin önüne kadar gidiyorlar evet yaaa çok tepede asfaltta olsa yollar yağmurda nasıl oluyor bilmiyorum sabah 8 gibi çıkarım sanırım 10 gibide orda olurum .Ablama geçen hafta sonu hamile olduğumu söyledik rahatsızlığından dolayı üzülür diye bisey diyemedik 2 sene önce 5 aylıkken karnında bebeğini kaybetti kan uyuşmazlığından çok istiyor bebeğinin olması çünkü 8 yıl sonra hamile kalmıştıbenneyaptımki
hiç sevmem aslında öyle insanları ,hiç gelmeseler daha iyi aslında...o haldeyken birde onlarla uğraş...
sen hangi hastaneye gidiyorsun Körfez demi canım
canım yolladığın linke baktım ve krem rengi olanı beğendim tabi bu benim fikrim.sen doğum yapmışsın onun telaşı var insanlar nelere dikkat ediyor değil mi?burasıda öyle bayılıyorlar şatafata:1closedeyes:.neyseki herşeyim hazır.bende senin gibi toparlanıp sonra istanbula gidicem allah nasip ederse doğumdan sonra.malum benim ailem ve tanıdıklarım orda.
13 hafta yaşındayım ve artık bir şeftali kadarmışım, şeftalinin benim gibi kolları ve uzun bacakları var mıdır? Bu hafta ses tellerimi çizdiler, bağırsaklarımı yerlerine yerleştirdiler, ve karaciğerim ile pankreasım üretime başladı.Anne de benim bu yaşımda eskisi kadar şikayet etmiyor, sadece yorgun olduğumuz için dinleniyoruz. Bazen karnında ve sağ kasığında ağrılar oluyormuş, doktor dedi ki bunun sebebi benim büyümemmiş, ben büyüdükçe beni tutan bağlar geriliyormuş ve ağrı yapıyormuş.
14 hafta yaşındayım artık annenin bulantıları yok , kendini yorgunda hissetmiyor ama bu seferde kabızlıktan şikayet ediyor, sürekli tuvalete gidiyoruz, ve lifli besinler yiyoruz. Doktor bazı ilaçlar verdi, ama önce yulaf ezmesi+süt+şeker+corn flakes karıştırıp yemesini söyledi, böylece kabızlıktan kurtulabilirmiş. Ressamlar bana nefes alıp verme çalışmaları yaptırıyorlar, ellerimle selam, merhaba demeyi öğretiyorlar, bunları yaparken kalbim öyle bir atıyor ki; doktorla, baba beni bir makineden duyabiliyorlarmış. Bende onları duyuyorum çünkü kulaklarım oldukça gelişti, tabi gözlerimde …
15 hafta yaşındayım çok güzel kulaklarım var, saçlarım, kirpiklerim, hangi cenin benim kadar güzel olabilir, ben çok güzelim. Ama lanugo denen şu tüylere alışamadım, bunları neden çizdiniz dedim, merak etme 26 hafta yaşına geldiğinde onlar dökülecek dediler. O zaman neden çizdinizzzzzzz, bu ressamların canı sıkıldıkça benimle uğraşıyorlar, işlerini bitirseler de gitseler bir an önce. Giderken bir de gülerek “ bu bebek kızmış” dediler, biliyoruz ne olacak yani…
16 hafta yaşındayım ve annenin sesini duydum beni okşuyor ne kadar çok sevdiğini söylüyordu. Birden kalbim çok hızlı atmaya başladı, artık ona anneciğim diyeceğim, çünkü o beni severken “kızım bana anneciğim diyecek” diyordu, kız olduğumu o da biliyor, zaten bu yaşımda cinsiyetimi belirten organlarım oluştu. Kemiklerim ne kadar sert ama yine de cildim çok ince, damarlarım görünüyor ben de beslenmek için bu sıvının yetmediğine karar verip parmağımı emmeye başladım, çok tatlı bir şey bu…Az daha boyumu söylemeyi unutuyordum, ben tam 16 cm. oldum ve 135 gr. Anneciğim çok meşgul beni yine unuttu, doktora gidecekmiş, midesi yanıyormuş, burnu kanıyormuş ben neden olduğunu biliyorum, onun damarlarındaki kan miktarı artmış, bu benim için iyiymiş ressamlar konuşurken duydum. Bir de babam görmek istiyormuş, o da doktora gidecek annemle, beni bir makinenin içinden görecekler, onlar için hareket edeceğim.
edebiyatçı arkadaşımız paylaşıyordu hep bende okurken şimdi paylaşayım dedim Cenin güncesini
.
EDEBİYATCI ne terbiyesiz insanlar varki hamile kadına laf atıyorlar.hayır hamile halinle yaşadığın korkuya bak.bir tepki vermediğin iyi olmuş.allah korusun zarar verebilir böyleleri.bidaha böyle bir olayla karşılaşmamanı diliyorum.
ay inşallah öğrenirsiniz insiyeti yaa,,,gösterirse kereta...hadi bakalım hayırlısı
canım yolladığın linke baktım ve krem rengi olanı beğendim tabi bu benim fikrim.sen doğum yapmışsın onun telaşı var insanlar nelere dikkat ediyor değil mi?burasıda öyle bayılıyorlar şatafata:1closedeyes:.neyseki herşeyim hazır.bende senin gibi toparlanıp sonra istanbula gidicem allah nasip ederse doğumdan sonra.malum benim ailem ve tanıdıklarım orda.
yeni gördüm nilüfercim kusura bakma sağol canım.merhabalar canımcım,hayırlı günler sanada:lepi:bu arada yazcım sanada güzel günler
çanım sağol,sen nasılsın?keyifli gibisin?Allah bozmasın!!!
çanım hoşgeldin...nasıl bakalım güzel anne ve güzel bebişi?
tütünçiftlikte marmara has.gidiyom ama yarın kaçamak yapıcam konak has. gitcem :kedi:
ee artık büyüdü,utanmazsa göstermesi lazım....ama bazı dr ler 16 hafta olmadan söylemiyor...ayyy hadi inş. canım yaaa ağzından bal damlıyorr valla kaydirigubbakcemile3
bi iyiyiz çanım?ben biraz evi dağıttım bugün sözde düzenleyeeğim,iş açtım kendime,şimdide bir yandan patates soyuyorum bir yandan size çene yetiştiriyorum... :)))yeni gördüm nilüfercim kusura bakma sağol canım.
iyiyiz canım allaha şükür hem o senin güzelliğin bugün 13+0 olduk büyüdük biraz daha yani.özledim bebişimi görmek istiyorum.
siz nasılsınız peki?:1hug:
hımmm belirli bir doktorum yok yani senin daha