- 16 Haziran 2009
- 4.014
- 8
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.961
ya bende giyim konusunda güvenemem,olmazsa üstüme diye...
bençede en sol baştaki güzel gibi duruyor ama kararsızım hala,yatak ortüsü ve nevresim takımı alsam diye...aynı paraya geliyo uygun fiyatlı olanlardam alırsam...
ya ne güzel sen bunlarla uğraşmayaçaksın..benimkiler hep eskidi zaten benimkinin tarafında ben dha ön serdiğim bir şeyi seresem böyle bir zamanda bin laf ederler,yoksa bana göre hoş,evi yatak örtüsüyle doldurma derdinde değilim...
sağol canım inş.dualarınızı eksik etmeyin bizden Şeniz
Hadİ kızlar tekrar gÖrÜŞÜrÜz İŞler benİ bekler kendİnİze İyİ bakın
Canım hayırlsı 7 haftada kalp atışı alınıyordu herhalde. Çok erkense keseyi görmek de yeterlidir.
Ablana da geçmiş olsun canım.
Sağol canım benim saat 14,00 deki sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşımın
Ablam içinde sağol kendini toplamaya başladı ...
sağol canım inşallah :)
Canım tuzladan bizim ordan İzmit arabaları var ordanda HAT4 arabalarına biniyorum Hastanenin önüne kadar gidiyorlar evet yaaa çok tepede asfaltta olsa yollar yağmurda nasıl oluyor bilmiyorum sabah 8 gibi çıkarım sanırım 10 gibide orda olurum .Ablama geçen hafta sonu hamile olduğumu söyledik rahatsızlığından dolayı üzülür diye bisey diyemedik 2 sene önce 5 aylıkken karnında bebeğini kaybetti kan uyuşmazlığından çok istiyor bebeğinin olması çünkü 8 yıl sonra hamile kalmıştıbenneyaptımkiayy canım çok sağol yaaa pek kimseleri de tanımıyorum yeni taşındım valla tanrı misafiri der girerim artık delikafadulden umuttepe ye nasıl gidiceksin tatlım sen kaç vesait orası,yağmur yağdımıda çok kötü yolları yani dikkat et çok yağarsa gitme bence
taburu efeerin kaçırdım,nereye gidiyorunuz dr yemi?inşallah güzel haberlerle gelin..bebişlerede teyzelerinden selam söyleyin emi?
evet canım ben yarın gidiyorum kısmetse inş.
eşimle ilk dr.gidişimiz olcak belki babasını görürse cinsiyetini gösterir :dance:
selamınızı da iletirim başüstüne efem Şeniz
kullanıcılarda zelİŞİ gÖrdÜm Şİmdİ nasılsın zelİŞ
Edebiyatçının aldığı yerin ben Ankara daki mağazasından aldım...
Esprili tshirtlerden Mommy to be yi aldım... Çok kaliteliydi...
Pantolon ve kotta aldım ama sitede hangi model oldugunu secemedim... Ama onlar da guzeldi...
teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum 5 yaşında bir oğlum var onun için iyi olmam lazım bayramdan sonrasını bekliyoruz tabi ondan sonrada sonuçlar 20 günde çıkıyo onu bekleyeceğim inşallah sonu hayırla sonuçlanır...
teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum 5 yaşında bir oğlum var onun için iyi olmam lazım bayramdan sonrasını bekliyoruz tabi ondan sonrada sonuçlar 20 günde çıkıyo onu bekleyeceğim inşallah sonu hayırla sonuçlanır...
MERHABA GUZEL HANIMLAR VE TATLIMI TALI BEBISLERI INSALLAH KEYIFLER YERINDEDIR HERKESE HAYIRLI GUNLERRR:CüvCüv:
bilirim öyle insanlar bizde de var o an senin sevincine ortak olmaya değilde adeta ne sermiş nasıl oda yapmış evi temiz mi gibi şeylere bakmak için gelirler...
Eksik olmasınlar delikafadulden
Sen bilirsin canım elbette güzel bir şey seçeceğine eminim yolladığın linkdekiler çok hoştu çünkü alkisalkisalkis
evet canım ben yarın gidiyorum kısmetse inş.
eşimle ilk dr.gidişimiz olcak belki babasını görürse cinsiyetini gösterir :dance:
selamınızı da iletirim başüstüne efem Şeniz
hiç sevmem aslında öyle insanları ,hiç gelmeseler daha iyi aslında...o haldeyken birde onlarla uğraş...