2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bilirim öyle insanlar bizde de var o an senin sevincine ortak olmaya değilde adeta ne sermiş nasıl oda yapmış evi temiz mi gibi şeylere bakmak için gelirler...
Eksik olmasınlar delikafadulden

Sen bilirsin canım elbette güzel bir şey seçeceğine eminim yolladığın linkdekiler çok hoştu çünkü alkisalkisalkis

Edebiyatçının aldığı yerin ben Ankara daki mağazasından aldım...
Esprili tshirtlerden Mommy to be yi aldım... Çok kaliteliydi...
Pantolon ve kotta aldım ama sitede hangi model oldugunu secemedim... Ama onlar da guzeldi...

Canım tuzladan bizim ordan İzmit arabaları var ordanda HAT4 arabalarına biniyorum Hastanenin önüne kadar gidiyorlar evet yaaa çok tepede asfaltta olsa yollar yağmurda nasıl oluyor bilmiyorum sabah 8 gibi çıkarım sanırım 10 gibide orda olurum .Ablama geçen hafta sonu hamile olduğumu söyledik rahatsızlığından dolayı üzülür diye bisey diyemedik 2 sene önce 5 aylıkken karnında bebeğini kaybetti kan uyuşmazlığından çok istiyor bebeğinin olması çünkü 8 yıl sonra hamile kalmıştıbenneyaptımki

taburu efeerin kaçırdım,nereye gidiyorunuz dr yemi?inşallah güzel haberlerle gelin..bebişlerede teyzelerinden selam söyleyin emi?

evet canım ben yarın gidiyorum kısmetse inş.
eşimle ilk dr.gidişimiz olcak belki babasını görürse cinsiyetini gösterir :dance:
selamınızı da iletirim başüstüne efem Şeniz

kullanıcılarda zelİŞİ gÖrdÜm Şİmdİ nasılsın zelİŞ

teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum 5 yaşında bir oğlum var onun için iyi olmam lazım bayramdan sonrasını bekliyoruz tabi ondan sonrada sonuçlar 20 günde çıkıyo onu bekleyeceğim inşallah sonu hayırla sonuçlanır...

Ben de Bursa'daki ve Eskişehir'deki mağazalarına gittim. Bursa'daki görevlinin tutumu nedeniyle hemen çıktım. Karnı tok satıcıları sevmem, hele de asık suratlıysa...

Eskişehir'deki mağazada da kendi ürünleri de vardı Ebru'nun ürünü azdı ve beden sıkıntısı vardı.

İndirim kuponu da gelince netten almayı tercih ettim.

Kargo takibinde Bursa'dan İnegöl'e yola çıktığı görünüyor, sabırsızlıkla bekliyorum.opuyorumnanaktan

İnşallah güzel sonuçlar alacaksın arkadaşım. Hep aklımdasın ve dua ediyorum senin için.

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın dualarımız seninle... Bizleri merakta bırakma olur mu arada bir yaz lütfen...

HıJYENıMgerçekten iki gündür haberlerde gördüğümüz görüntüler içler acısı allah yardımcıları olsun.ama sakin olmaya çalış canım bebeğin için.
SEYYALTANER allah kavuştursun canım.
DıLACIM güzel haberlerini bekliyoruz tatlım.
BOSNA gerçekten sinir bozucu bir durummuş.böyle insanlara gıcık oluyorum.umarım laftan anlarlar ve bidaha etrafa rahatsızlık vermezler.
EDEBıYATCI ne terbiyesiz insanlar varki hamile kadına laf atıyorlar.hayır hamile halinle yaşadığın korkuya bak.bir tepki vermediğin iyi olmuş.allah korusun zarar verebilir böyleleri.bidaha böyle bir olayla karşılaşmamanı diliyorum.

Hoşgeldin Limburg

Sağol Yaz neyseki yağmur dindi ve durum normale döndü...Allah darda kalan herkesin yadımcısı
olsun...

hiç sevmem aslında öyle insanları ,hiç gelmeseler daha iyi aslında...o haldeyken birde onlarla uğraş...

inşaallah sonuçlar temiz çıkacak herşey düzelecek.allah sağlık versin senin ve hepimizin bebeklerine canım.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…