- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.921
Sağol arkadasım hem anemone adına da şuan yerinde duramıyor evet bizde öyleydik ama o benden çok fazla tedavi oldu 1,5 yılı aşkın dileklerini ileteceğim ...ben burada tanıdım onu gerçekten de çok iyi bir insan dostluğumuz baki kalacak antalyada olmasa hergün görüşürdük sanırım...EEE burda da dostluklarımız inşallah baki kalır...
bugün kendi doktoruna gitmedi almanyadaymış Seçim diye bir erkek doktora muayene olmuş .Kendi doktoru da Sibel Usta araştırma hastanesinde kendisiCanım arkadaşın antalyada hangi doktora gidiyomuş acaba biliyomusun bende antalyalıyımda
kussebfilal canımcım,çok iyiyim ALLAHA şükür,.sende iyisindir inş.bi yaramazlık yoktur:lepi:
kızlar kocaeli de yağmur başladı sizin oralar ne durumda :uhm: ayy inş.çok yağmazda insanlar mağdur olmaz...:çok üzgünüm:
Çok şükür atlattım, korku ile kaldı, iyi ki zarar vermedi...
aaaa Şuan da Tuzla da bisey yok...Ya yarın çok kötü olacak diyorlar ve ben yarın kocaeliye gelicem mecburum .En büyük ablam Kocaeli tıp fakültesinde Psikiyatri bölümünde yatıyor Sabah erkende çıkarım artık..Çok mu fazla zaten 15 ille uyarı yapılmış sağanak yağışlar var diye..Allahım beterini korusun:Saruboceq::Saruboceq:kızlar kocaeli de yağmur başladı sizin oralar ne durumda :uhm: ayy inş.çok yağmazda insanlar mağdur olmaz...:çok üzgünüm:
burada durdu çok şükür cnm şimdi güneşli hava inşallah bişey olmaz sen bakmamaya çalış benim gibi fena olursun sonra :sinifsinif:
aaaa Şuan da Tuzla da bisey yok...Ya yarın çok kötü olacak diyorlar ve ben yarın kocaeliye gelicem mecburum .En büyük ablam Kocaeli tıp fakültesinde Psikiyatri bölümünde yatıyor Sabah erkende çıkarım artık..Çok mu fazla zaten 15 ille uyarı yapılmış sağanak yağışlar var diye..Allahım beterini korusun:Saruboceq::Saruboceq:
aaaa Şuan da Tuzla da bisey yok...Ya yarın çok kötü olacak diyorlar ve ben yarın kocaeliye gelicem mecburum .En büyük ablam Kocaeli tıp fakültesinde Psikiyatri bölümünde yatıyor Sabah erkende çıkarım artık..Çok mu fazla zaten 15 ille uyarı yapılmış sağanak yağışlar var diye..Allahım beterini korusun:Saruboceq::Saruboceq:
pancuben ben şimdi merak ederim, sen ver bari bize haberlerini, keseyi görmüşler mi, kalp atışını almışlar mı?
[Canım saat 2 gibi sonuçları alacaklar keseyi görmüş doktor daha çok erken ama demiş tahlilleri yapalım kesinleşir demiş sonuçlarını da kendi doktoruna söylersin olmazsa demiş.EEE doktor yaaa hem ona muayene oldu sana söylese ne olur şu doktorlarda rakip edinme yok mu sinir oluyorum...Kendi doktoruna söyle ,o görsün filan ....Şuan onun için acil bir durum ne yani sen kontrol etsen olmazklava:
Evet Umuttepe canım Sağol iyi şuanda ablam çok şükür ... Çok yağarsa evde tek kalma çok katlı evde oturan biri varsa oraya git ve panik yapma oldu mu? Bebeğin için :CüvCüv:valla şimdi azalmaya başladı canım çok geçmiş olsun tatlım allah şifalar versin.ben körfezdeyim sen nereye gidicen ki umuttepeye mi?
efecrin[/B], senin cuma günü yaşayacağın telaşı ben de cumartesi yaşayacağım. Hiç sabrım yok hemen cinsiyetini bilmek istiyorum ama biliyorum kesin göstermez bu :) Haklısın canım öncelikle sağlıklı olması önemli. Eşimin dediği şey çok hoşuma gidiyor. Boşver cinsiyetini gidince ultrasondan bize el sallasın yeter demişti. İnşallah bebeğimiz bize el sallar.