2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar naber?ben ev işi yaptım geldim yinebi bakayım neler kaynatmışsınız dedim...

bende yazlıkları ve üstüme olmayan kıyafetleri kaldırdım...mevsimlk ve hamile elbiselerimi çıkardım(oğlumdan kalanları)ama bir kot pantolon şimdiden olmuyor üzerime,o zaman daha zayıfmışım demekki?zaten beğenmediğim bir pantolondu...
sonra oğlumdan kalan bebek eşyalarını çıkardım hepsini yıkamam lazım...oğlumun kışlıklarını çıkardım ama dolaba yerleştirmedim henüz?yavaş yavaş düzenlemeye çalışıyorum...
kızlar lohusa yatağı hazırlayaçakmısınız...bizde çok süslü hazırlanır yatak...bugün baktım yatak örtülerime,3 tane yatak örtüm var ama bir tanesi benim yatağıma uymuyor aslında onu düşünüyordum kullanayım,kayınvalidem işlemiş onu...ama küçük geliyor....diğer ikiside eskimiş,yeni almam lazım nevresim takımıda?siz ne yapaaksınız?bir tane internette buldum pike takımı nevresimli size sitenin edresini vereyimde bi bakın kullanılabilirmi bunlar?
Online Ev Tekstil | Nevresim Takımı | Uyku Seti | Yatak Örtüsü | PıKELER| GELıN Nevresimli Pike Setleri

hangisi daha güzel birde

Krem olan güzelmiş ben lilayıda severim ama sen bilirsin.Aynen bizdede yapılır yatak örtüsü mevlüt falan doğuma yakın yapcam bende alışveriş.

Krem olan güzelmiş ben lilayıda severim ama sen bilirsin.Aynen bizdede yapılır yatak örtüsü mevlüt falan doğuma yakın yapcam bende alışveriş.

bende 0 krem rengini beğenmiştim ama orda diva yatak örtüleri ve saten işlemeli nevresim takımları var onlardan bir takım yapsam daha mı iyi olur dedim...öfff,birde bu çıktı,birde benim evimde olmuyor mevlütlerim,kayınvalidemde bursada oluyor,bütün akrabaları olda,e tabi oaraya anak bebekte bende toparlandıktan sonra gidebiliyoruz,,,e gerek kalmıyor yatak hazırlamaya o zaman....ama istanbulda hayırlı olsuna gelenler olur onlar görmek isteyeek ,mebur hazırlayaçağım..

selkiecim en sol en baştaki hoşuma gitti benim hoş hepsi güzel gerçi zemuszemus
ben evleneli daha 1 sene olmadı bu yüzden bolca süslü şeylerim var anacığım sağolsun onlardan birini kullanarım heralde

Canım hayırlsı 7 haftada kalp atışı alınıyordu herhalde. Çok erkense keseyi görmek de yeterlidir.
Ablana da geçmiş olsun canım.

TABURCU ve EFERCİN hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz.

sağol canım inşallah :)

Evet Umuttepe canım Sağol iyi şuanda ablam çok şükür ... Çok yağarsa evde tek kalma çok katlı evde oturan biri varsa oraya git ve panik yapma oldu mu? Bebeğin için :CüvCüv:

ayy canım çok sağol yaaa pek kimseleri de tanımıyorum yeni taşındım valla tanrı misafiri der girerim artık delikafadulden umuttepe ye nasıl gidiceksin tatlım sen kaç vesait orası,yağmur yağdımıda çok kötü yolları yani dikkat et çok yağarsa gitme bence

bende biraz hamilelik kıyafetlere baktım şimdi güzel şeyler var ama internetten olunca pek güvenemiyo insan

ya bende giyim konusunda güvenemem,olmazsa üstüme diye...

selkiecim en sol en baştaki hoşuma gitti benim hoş hepsi güzel gerçi zemuszemus
ben evleneli daha 1 sene olmadı bu yüzden bolca süslü şeylerim var anacığım sağolsun onlardan birini kullanarım heralde
bençede en sol baştaki güzel gibi duruyor ama kararsızım hala,yatak ortüsü ve nevresim takımı alsam diye...aynı paraya geliyo uygun fiyatlı olanlardam alırsam...
ya ne güzel sen bunlarla uğraşmayaçaksın..benimkiler hep eskidi zaten benimkinin tarafında ben dha ön serdiğim bir şeyi seresem böyle bir zamanda bin laf ederler,yoksa bana göre hoş,evi yatak örtüsüyle doldurma derdinde değilim...

hepinize merhaba canlarım biz geldikopuyorumnanaktan.güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle.geçmie bakıyım geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…