- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.941
pancuben ben şimdi merak ederim, sen ver bari bize haberlerini, keseyi görmüşler mi, kalp atışını almışlar mı?
[Canım saat 2 gibi sonuçları alacaklar keseyi görmüş doktor daha çok erken ama demiş tahlilleri yapalım kesinleşir demiş sonuçlarını da kendi doktoruna söylersin olmazsa demiş.EEE doktor yaaa hem ona muayene oldu sana söylese ne olur şu doktorlarda rakip edinme yok mu sinir oluyorum...Kendi doktoruna söyle ,o görsün filan ....Şuan onun için acil bir durum ne yani sen kontrol etsen olmazklava:
Bu doktorların para hırsı varya nefret ediyorum ben allahtan benim doktorda böyle bişey yok o yüzden seviyorum kadını.Benim halamın kızı ilk doğumunda hemen taburcu ettiler kız kansız tuvalette kalmış annesi yengesi ellerini ağzına sokmuşlar ağzı kitlenmesin diye doktoru aramışalar bir bişey yazsın diye kan hapı falan ne dese beğenirsiniz muynaneme gel.
bol bol çikolata yiyip gidicem babası ilk kez görücek inş. yavrumuzu dediğin gibi el sallasın bize yeter göstermese de olur yinede inş. öğreniriz tabi hehehe :kedi: Şeniz
Krem olan güzelmiş ben lilayıda severim ama sen bilirsin.Aynen bizdede yapılır yatak örtüsü mevlüt falan doğuma yakın yapcam bende alışveriş.
ÖRGÜ BATTANİYELERDE güzelmiş.Bebek uyku setleride süper.
ÖRGÜ BATTANİYELERDE güzelmiş.Bebek uyku setleride süper.
Canım saat 2 gibi sonuçları alacaklar keseyi görmüş doktor daha çok erken ama demiş tahlilleri yapalım kesinleşir demiş sonuçlarını da kendi doktoruna söylersin olmazsa demiş.EEE doktor yaaa hem ona muayene oldu sana söylese ne olur şu doktorlarda rakip edinme yok mu sinir oluyorum...Kendi doktoruna söyle ,o görsün filan ....Şuan onun için acil bir durum ne yani sen kontrol etsen olmazklava:
aaaa Şuan da Tuzla da bisey yok...Ya yarın çok kötü olacak diyorlar ve ben yarın kocaeliye gelicem mecburum .En büyük ablam Kocaeli tıp fakültesinde Psikiyatri bölümünde yatıyor Sabah erkende çıkarım artık..Çok mu fazla zaten 15 ille uyarı yapılmış sağanak yağışlar var diye..Allahım beterini korusun:Saruboceq::Saruboceq:
TABURCU ve EFERCİN hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Evet Umuttepe canım Sağol iyi şuanda ablam çok şükür ... Çok yağarsa evde tek kalma çok katlı evde oturan biri varsa oraya git ve panik yapma oldu mu? Bebeğin için :CüvCüv:
bende biraz hamilelik kıyafetlere baktım şimdi güzel şeyler var ama internetten olunca pek güvenemiyo insan
bençede en sol baştaki güzel gibi duruyor ama kararsızım hala,yatak ortüsü ve nevresim takımı alsam diye...aynı paraya geliyo uygun fiyatlı olanlardam alırsam...selkiecim en sol en baştaki hoşuma gitti benim hoş hepsi güzel gerçi zemuszemus
ben evleneli daha 1 sene olmadı bu yüzden bolca süslü şeylerim var anacığım sağolsun onlardan birini kullanarım heralde
TABURCU ve EFERCİN hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz.
sağol canım inş.dualarınızı eksik etmeyin bizden Şeniz