2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar geçmişi anca bitirdim nilüfercim teşekkür ederim yazmışsın kızımı dila senin sorunun bende de var daha eşimin babasına sölemedik kız olucanı bi sürü laf söyleyip moralimi bozar die bide aynı evdeyiz sürekli moralim bozuk olmasın başkalarından duysun neyse hayırlısı olsun sonunda buğün ayvayı yedim görümcem getirdi ama daha olmamış 2 haftaya çıkar ayva sabredelim biraz

önemli olan sağlıklı olması kız erkek hiç farketme evlat evlattır .Umarım kayıpederinde bu anlayış içinde olur

çikolataya ben de bayılırdım evde 2 gün zor dururdu hepsini tüketirdim ama şimdi o çikolataların yüzüne bakan yok canım hiç istemiyor.

merhaba kızlar geçmişi anca bitirdim nilüfercim teşekkür ederim yazmışsın kızımı dila senin sorunun bende de var daha eşimin babasına sölemedik kız olucanı bi sürü laf söyleyip moralimi bozar die bide aynı evdeyiz sürekli moralim bozuk olmasın başkalarından duysun neyse hayırlısı olsun sonunda buğün ayvayı yedim görümcem getirdi ama daha olmamış 2 haftaya çıkar ayva sabredelim biraz

sende o eşinin babasına cinsiyeti erkeğin belirlediğini söyle canım.umarım kayınpederin torununun kız olacağını öğrenince seni üzmez ve onu daha büyük heyecanla bekler.

ojede sürüyorum makkacda yapıyorum okadar kısıtlamayın kendinizi...
bu arada bugün pek bi uzak kaldık işim çoktu birde çok uykum var bir saat kestirdim napim...

ojeyle ilgili şöyle bir yazı var biraz rahatlatıcı.

Ojelerde sabitleştirici olarak formaldehid denen kimyasal kullanılır, bu maddenin tırnaklardan emilimi fazla olmaz. Fakat ojenin iyi havalandırılan bir odada sürülmesi önerilir.

ben de oje de sürüyorum, makyaj da yapıyorum.
zaten makyaj yapmazsam ceset gibi görünüyorum :)

çikolata demişsiniz, ben de severdim.
ama canım asla tatlı birşey istemiyor.
dün annemin doğumgünüydü, onlar pasta yerken ben havuç salatası yedim valla.
ekşi olsun da nolursa olsun durumundayım...

bende makyaj yapıyorum ojede kullanılabilir bence sadece ben sonra aseton kullanılıyor ya ondan terettüd ettim ama onuda yıka gider sonuçta.ozaman süslenmeye devammmmzemuszemus

ben de oje de sürüyorum, makyaj da yapıyorum.
zaten makyaj yapmazsam ceset gibi görünüyorum :)

çikolata demişsiniz, ben de severdim.
ama canım asla tatlı birşey istemiyor.
dün annemin doğumgünüydü, onlar pasta yerken ben havuç salatası yedim valla.
ekşi olsun da nolursa olsun durumundayım...

Bosnacım o zaman şu ''ye tatlıyı çıkar atlıyı'' lafı sana hiç olmamış. :roflol: güya erkek bebişi olanların canı şekerli şeyler istermiş.

bu arada ben de bugünlerde havuç salatasına takmış durumdayım her akşam yapıyorum nerdeyse ekşi ekşi iyi oluyor.ayrıca havuç çok yararlı bari onu yiyelim dimi.

bende makyaj yapıyorum ojede kullanılabilir bence sadece ben sonra aseton kullanılıyor ya ondan terettüd ettim ama onuda yıka gider sonuçta.ozaman süslenmeye devammmmzemuszemus

asetonu sürer sürmez işim bitince yıkıyorum hemen.bir de fazla koklamamaya çalışmak gerekir. evet canım aynen süslenmeye devammmmm :lepi:

doktor banada dün kozmetikleri uygulayabilirsin dedi hatta eliyle şaçını gösterdi sizce saç boyatmak artık serbestmi gerçi boyatmam da

Bosnacım o zaman şu ''ye tatlıyı çıkar atlıyı'' lafı sana hiç olmamış. :roflol: güya erkek bebişi olanların canı şekerli şeyler istermiş.

bu arada ben de bugünlerde havuç salatasına takmış durumdayım her akşam yapıyorum nerdeyse ekşi ekşi iyi oluyor.ayrıca havuç çok yararlı bari onu yiyelim dimi.

ezgim havuç ve şeftali yemek gerekiyıormuş havuç hücre ve yaraların iyileşmesini sağlıyormuş bebeiş için iyiymişş

Ezgim benim hala şüphelerim var valla erkek olduğu konusunda :)
Ensesi kalın, bhcg değeri 50'nin altı falan ama, ekşi konusu ve çin takmivi bozuyor işleri...

Havuç salatası nefis birşey, ne kadar yersem yiyeyim midemi de rahatsız etmiyor.
ooohh afiyet şeker olsun, pıt pıt et olsun yavrularımıza :)

kızlar bişey sorucam benim karnımın alt kısmında bazende kasıklarımda ağrılar oluyor.bu ağrılar uzun süreli değil daha çok biranda oluyor bişey saplanırmış gibi sonra geçiyor.bu rahim büyüdüğü için olan ağrılar mı ki?

dün sordum doktoruma bende ayağa kalkınca oluyor diye oda rahim bağları genişliyor rahim büyüyor gayet normal dedi
bebeğim 15+3 günlükmüş sata göre, ultrasona göre 16 haftalık çıktı ama doktor cinsiyet tahmininde %50-50 dedi 10gün sonrab 3lü taramaya çağırdı hemde cinsiyetini söyleyecek
kızlar bu gisişle ben şubat annesi :CüvCüv: olacak gibiyim inşallah

X