Görmedim arkadaşım yazdıklarınızı. Okul yoğundu, ben eve gelir gelmez uyuyorum, iftarda yemek yiyoruz yine uyuyorum. Çocuğu rüyamda doğuracağım diye korkuyorum. :)
Akıntı, kanama, ağrı yok çok şükür. Her p.tesi bir iğne oluyorum, iki tane kaldı. Göbek büyüdü. :CüvCüv:
23 Eylül'e kadar dinleneceğim sonra yoğun bir tempo beni bekliyor. Yöneticilerim çok anlayışlı. Yemek konusunda da hiç sıkıntı yaşamıyorum ben. Aşçımız bir harika. Yeşillikleri temizleme sıvısıyla yıkıyor (adını unuttum) Güvenle ve bayıla bayıla yiyorum her şeyi.
Dün yaşadığım bir olayı anlatayım size. Okula gitmek için minibüsten indim. Yolda yürüyorum arkamda ayak sesleri duyuyorum. Saat sabah 10. Sesler yaklaştı, okuldan biri diye döndüm tanımadığım biri. Gülerek "günaydın" dedi. Ben hemen kafamı çevirdim. Önce velilerimizden biri sandım. Sonra "nerede çalışıyorsunuz merak ettim, sağlık ocağında mı, tanışalım mı" gibi şeyler söyled,. Ben hayır dedim karşıya geçtim. O da yürüdü karşıda. Ben telefonu alıp arkadaşımı aradım okulda mı diye o da yokmu. Eşimi aradım. O durdu ama ben okula girene kadar izledi. Okulda ağla ağla... Normalde cevabını veririm bu insanların ama aklıma hemen bebeğim geldi ve ya terslersem bir şey yaparsa diye düşündüm. Kendimden çok onun için korktum. Müdürüm gidelim bakalım, polisi arayalım dedi, büyütmek istemedim. Ama emniyete haber verip bizim okulun oraya bir ekip istedi. Bu sabah da üç erkek arkadaşımla birlikte gittim okula. Hiç korkmazdım ama bu kez bambaşkaydı. Hamile olduğum besbelli. Hiç utanma kalmamış insanlarda...