2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Okul merkezde arkadaşım, mahmudiye mahallesinde ama evim Alanyurt'ta :)

Ben de koca yorganın yarısını bacaklarımın arasına alıyorum yarısını da sırtıma, eşim açıkta. :)

Bel ağrısı çok fena. Bel fıtığı olmaktan korkuyorum. Bir saatten fazla oturamıyorumç. Geçen gün Esk.e gittim, dönüşte belim çok fena oldu gece uyuyamadım. Çok dikkat etmek lazım. Hem bebişlere hem kendimize.

Okul merkezde arkadaşım, mahmudiye mahallesinde ama evim Alanyurt'ta :)

Ben de koca yorganın yarısını bacaklarımın arasına alıyorum yarısını da sırtıma, eşim açıkta. :)

Bel ağrısı çok fena. Bel fıtığı olmaktan korkuyorum. Bir saatten fazla oturamıyorumç. Geçen gün Esk.e gittim, dönüşte belim çok fena oldu gece uyuyamadım. Çok dikkat etmek lazım. Hem bebişlere hem kendimize.

bende alanyurtta oturuyordum hala evimiz orda alt kısımda,mezarlığa yakın.babamda orda yatıyor.benim çoukluğum geçti hep oralarda sitelerin olduğu yerler hep üzüm bağıydı.....annem hala orda oturuyor...

tabi anım dikkat etmek lazım bel ağrısı çok problem oluyor zaten son aylarda özellikle...

bende alanyurtta oturuyordum hala evimiz orda alt kısımda,mezarlığa yakın.benim çoukluğum geçti hep oralarda sitelerin olduğu yerler hep üzüm bağıydı.....annem hala orda oturuyor...

tabi anım dikkat etmek lazım bel ağrısı çok problem oluyor zaten son aylarda özellikle...

Kız annenle komşu olmayalım, benim evim de mezarlığın karşısında. :) Sitelerde mi annen?

Kız annenle komşu olmayalım, benim evim de mezarlığın karşısında. :) Sitelerde mi annen?

hayır sitede değil,mezarlığa yakın bir trafa var biliyormusun?trafanın yanından sitelere çıkıyor,sen sitelere çıkmıçaksın,o trafanın karşısındaki yoldan aşağıya yürüçeksin,beyaz 3 katlı bir bina,eskilik bir sokak orası,böyle 2 tarafında uzun balkonları var,bahçeli!kime sorsan o çevrede zaten almanyalı hoça diye bizim evi gösterirler babam çok tanınmış biriydi o çevrede...annem bayramdan somnra döneek inegöle,,,bende bayramda geleyim diyordum ama kayınvalidem hasta ankarada ona gideeğiz :KK43:(

Anladım canım yerini, yine de çok yakınız. Ben de ilk sitede oturuyorum, yeşil-sarı, ahşap pencereli. Trafanın biraz altı, mezarlığın tam karşısı :)

Gelirsen görüşürüz inşallah, beklerim.

Anladım canım yerini, yine de çok yakınız. Ben de ilk sitede oturuyorum, yeşil-sarı, ahşap pencereli. Trafanın biraz altı, mezarlığın tam karşısı :)

Gelirsen görüşürüz inşallah, beklerim.

evet aslında çok yakınsınız ben biliyorum o siteleri,,,bilmezmiyim hiç? bak annem çok çana yakın tatlı bir kadındır?öyle sıkılırsan falan hiç çekinme uğra,de ben ebrunun arkadaşıyım.annem yalnız yaşıyor orda!herkeste tanır bizi!..gelinçe inşallah görüşürüz,...,,bende beklerim...opuyorumnanaktan

ben çıkıyorum bu arada iftar hazırlayaağım,,,herkese iyi akşamlar,,yarın görüşürüz inşallah!

oku oku bitmedi geçmiş bende ilk defa geçmişi okumaktan vazgeçtim.Bugün mahvoldum yaa temizlik yapayım dedim malum dünkü yağmur resmen çamur yağdı şimdi belim kopuyo resmen temizlik mahvetti beni.
Bu arada yağmurdan etkilenen herkese geçmiş oldu kışın neolcek blmiyorum allah yardımcımız olsun.
Bikaçgündür olaylara fransızım umarım bir yaramazlık yoktur.

canım yaa geçmiş olsun ne densiz insanlar var yaa böylelerine sprey yada küçük elektrik şok aletleri varya ondan bulundurucaksın görücekler günlerini
Görmedim arkadaşım yazdıklarınızı. Okul yoğundu, ben eve gelir gelmez uyuyorum, iftarda yemek yiyoruz yine uyuyorum. Çocuğu rüyamda doğuracağım diye korkuyorum. :)

Akıntı, kanama, ağrı yok çok şükür. Her p.tesi bir iğne oluyorum, iki tane kaldı. Göbek büyüdü. :CüvCüv:

23 Eylül'e kadar dinleneceğim sonra yoğun bir tempo beni bekliyor. Yöneticilerim çok anlayışlı. Yemek konusunda da hiç sıkıntı yaşamıyorum ben. Aşçımız bir harika. Yeşillikleri temizleme sıvısıyla yıkıyor (adını unuttum) Güvenle ve bayıla bayıla yiyorum her şeyi.

Dün yaşadığım bir olayı anlatayım size. Okula gitmek için minibüsten indim. Yolda yürüyorum arkamda ayak sesleri duyuyorum. Saat sabah 10. Sesler yaklaştı, okuldan biri diye döndüm tanımadığım biri. Gülerek "günaydın" dedi. Ben hemen kafamı çevirdim. Önce velilerimizden biri sandım. Sonra "nerede çalışıyorsunuz merak ettim, sağlık ocağında mı, tanışalım mı" gibi şeyler söyled,. Ben hayır dedim karşıya geçtim. O da yürüdü karşıda. Ben telefonu alıp arkadaşımı aradım okulda mı diye o da yokmu. Eşimi aradım. O durdu ama ben okula girene kadar izledi. Okulda ağla ağla... Normalde cevabını veririm bu insanların ama aklıma hemen bebeğim geldi ve ya terslersem bir şey yaparsa diye düşündüm. Kendimden çok onun için korktum. Müdürüm gidelim bakalım, polisi arayalım dedi, büyütmek istemedim. Ama emniyete haber verip bizim okulun oraya bir ekip istedi. Bu sabah da üç erkek arkadaşımla birlikte gittim okula. Hiç korkmazdım ama bu kez bambaşkaydı. Hamile olduğum besbelli. Hiç utanma kalmamış insanlarda...

Dogru canım aslında en iyisini yapmışın insan ne yapacağını şarır zaten.
Kızlar bu benim ikinci gebeliğim ilkindede aş ermemiştim bundada ermiyorum bence bununda bir sorun olacağını sanmıyorum
Tepki verirsem bana zarar vermeye kalkar diye kaçmayı tercih ettim arkadaşım. Dikkatli olmak lazım...

ay yaa belim kopuyo resmen keşke okadar cam silmeseydim.Evdede tekli kapılarla beraber 16 cam var.Annem bi dysa çiğ çiğ yer beni.

Merhaba arkadaşlar, ne kadar sakin burası...
Kussebfilal kendini o kadar yorma, tehlikeli olabilir.

Son düzenleme:
X