2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz,.test konusunda sana yüzde yüz katılıyorum,.öptüm:1hug:

Çok geçmiş olsun kardeş...
Allah yardımcın olsun...:Saruboceq:

Karıştırdın laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

pardon cicimm yaaa avatarını görünce hatırladımm....Sinemaya gitti aklım ayağınıda üzüldüm şimdi inşallah biseyi kalmaz.Yawww o kadar çok kişiyiz ki isim tutamıyomm ne yapayımm:kedi:a.s.:enbuyukkk:

Canım bana 5 kutu yazıolar en son doktor eşime rapor olursa daha fazla yazarım demiş ben bacağımdan vurmaya başlamıştım sanırım damarlara denk gelio hem morarıo hem damarlar şişio tekrar göbeğime geçtim ama orasıda morarmış:bbo:

kaçlık iğne kullanıyosun.benim iğne 0,2 fragmin

Simenay 'a ayak bileği konusunda acil şifalar diliyorum...

Sinpaccım, teşekkür ederim, seninde gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin, benim içinde şu amniyosentez olayı çok daha önemli şu anda, kafam çok karışık, ayağımın ağrısını bile unuttum nerdeyse..

kızlar benim oturunca sağ kasığım ağrıyor ve hafif batma var ...neden olabilir sizce?
dolaştım geldim yine ağrım var

Sinpac canım gözün aydın çok sevindim..ayyyy kız olursada ne güzel olur bıcır bıcır :)
Simenay'cım geçmiş olsun tatlım..Bencede biran önce rapor al evde yap dinlen canım
Ya doktorun Gülen'e söylediği benimde aklıma takıldı..Benimde akıntım oluyo bazen açık sarı peynir gibi bazende su gibi yada rengi biraz daha koyu sarı oluyo şimdi bu bebeğin sıvısı azaldığı anlamına mı gelio???

canımcım hamilelikte akıntı olması normal olarak biliyorum,.çoğu kişidede bu var,.aklına kötü şeyler getirme emi:1hug:

slm millet daha önce de geldim buraya hatta listede de varım ama nedense hep kendi grubunuz içinde sohbet oluyo biz de mart annesi olcaz inşallah biz de duyguları paylaşmak istiyoruz inşallah yine öle yapmazsınız

Nilsu hoşgeldin. Burada grup diye bir şey yok, grup varsa sen de bu gruba dahilsin. Ama aynı anda o kadar çok kişi yazıyoruz ki bir mesajı görüyoruz bir mesajı görmüyoruz. Şahsen ben her okudğuma yanıt vermeye çalışıyorum. Kimseyi incitmek istemem ama buna rağmen bilyorum ki görmediğim yanıt yazamadığım mesajlar olmuştur. Hergün mesaj yazabilenler var. Arada bir gelebilenler var. Hepimiz ortak bir mutluluğu paylaşıyoruz. Bu mutluluğun ortak sıkıntıları var sıkıntılarımızı birlikte aşmaya çalışıyoruz. Lütfen yanlış anlama. Buradaki kimse belki şahsen tanışmadı ama ortak paydamız bizi kardeş gibi yakın kılıyor.

Sen kaçıncı haftandasın, hamilelikle aran nasıl. Bulantıların var mı yaz lütfen.

Eşim mühendis ve işi gereği RF denilen yoğun elektromanyetik bir ortama çok sık girip çıkıyor, ondan dolayı zaten %90 kız bekliyor o...
Zaten onların işyerinde herkesin kızı var...

Süper ya :) Demek bu RF denilen elektromanyetik ortam ygenlerini eliyor.
Arkadaşlar bu şu demek henüz evli olmayan ve ileride illa kızım olsun diyen tanıdığınız varsa bu ortama mruz kalan koca bulmasını tavsiye ediyoruz :)

ben tam okuyamadım bana kısaca anlatırmısınız? Merak ettim:uhm::uhm:

Canım Gülencim heyecan yapmış, bebeğini görmek istemiş, doktoru da Amerika'da olduğundan acile gitmiş. Acildeki doktor sezeryene girecekmiş. Sanırım adam acilde görünce algılayamamış. Hep problem aramış. Gülencim'e bu yönde sorular sormuş onu tedirgin etmiş, hem gülencim'in hem doktorun kafası karışmış. (Bu benim yorumum) Gülencim tedirgin olmuş acaba gerçekten bir sorun mu var diyerek olayı yazmış. Bazılar hiç sebep yokken acile neden gittin filan diye sert çıkmış. Olanlar böyleydi.

Hadi hayırlısı canım güzel haberlerle gelirsin inşallah. Bu arada kızlar ikili ve 3 lü test sadece down sendromu yüzünden değil diye biliyorum. Başka bebk anomalilerinin tespiti içinde kullanılıyor sanıyorum. Yani bebek down sendromlu ise istemiyorum aldırıcam demiyenlrinde bu testi yaptırmaları hayırlı olabilir, ne olur yanlış anlama olmasın. Belki ben de yanlış biliyorumdur. Bunları lütfen doktorunuzla konuşun. Bu testin faydası ne, yaptırmasma ne olur diye sorun.

Canım ya Allah sabır versin. Sen bunları yazınca kendimi iyi hissetmiyorum dediğime pişman oldum. Sizin sıkıntılarınızın yanında benimisi şımarıklık gibi oluyor.

Pancubencim benim de karnımda ya da kasıklarımda ağrı oluyor bugünlerde.
Nedir bilemedim, zırt pırt da doktoru aramak istemiyorum...
Çok da kısa sürmüyor, başladı mı 5-10 dk devam ediyor.
Randevum da taaaa 3 hafta sonra.
Karın ağrısını bahane edip bi gitsem mi kaydirigubbakcemile3

Simenay doktor ne dedi tam olarak? Amniyosentez yaptır mı dedi?

Dolaşınca geçiyor ama ayakta durduğum da sağ tafa sol tarafa göre biraz daha şiş elime öyle geliyor... ben devam ederse ağrım arıyacağım cmrt saat 1,30 randevum bide bu hafta çabuk bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…