2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nilücüm buarada bebişimde 5,5 cm olmuş canım 12+4 olduk değiştirirsen çok sevinirim tatlım teşekkürler opuyorumnanaktan

Günaydın nilüfer, dila. çatlada patla
nilüfercim iyi yapmışsın testi yaptırmamakla benimde yapılmadı 3lü testleri yaptırırız Allah nasip ederse güzel çıkar sonuçları,
dila naber hayırlısı olsun ne istiyosan Allah onu nasip etsin sana süprizzzzz,
çatlada patla kız güzelliğinle herkesi çatlatıyormusun yoksa delikafadulden
banada güzlelleştin diyorlar kızlar biz zaten güzel değilmiydik :CüvCüv: :nazar:

güzeldik güzeldik hayatım ama bazılarının yüzünde leke oluyo dudakları şişiyoya ondan demişlerdir sana...
ya valla gönlümden kız geçiyo içime öyle doğuyo bilmiyorumö hayırlısı olsun yeterki sağlıklı olsun başka bişi istemiyorum ben...vakit geçmiyo malum...
işlerede konsantre olamadım iş zamanı randevu almamak lazım galiba...birde uzun zaman oldu gitmyeli tekrar görmenin verdiği bir heyecan olsa gerek...

arkidişler,çıtçıtlı badi giymek zararlımı_?aslında fazla sıkmıyo,ama tedirgin oldum,bugün işe giderken giyeyim dedim,.şimdi huzursuzum.:sm_confused: :nazar:

güzelim bebişi sıkıcak hiç bir şeyi tavsiye etmiyorlar..giyme boşver hamiş pantolonu alınca belin tee yukarı kadar kapanıyo zaten onu giymene hiç gerek kalmıyo.

Nilüfersah canim bizde ense kalinligini felan ölctürmedik...
daha dogrusu doktor ölcmedi...

Almanyada önemli bir durum bir anormallik olmadigi sürece
doktorlar gerek duymuyorlar...
Sadece anneden kan aliyorlar birde idrara bakiyorlar...
Ordaki degerler normal oldugu sürece ve ultrasonda bebek
normal göründügü ve gelistigi sürece hic birsey yapmiyorlar...

Birazda hani anneyi Strese sokmamak icin...Kafamiza cok takarizya
aceba sonuclar iyimi cikacak kötümü cikacak diye...

Dilacim canim...insallah hersey yolundadir ve bebisinin cinsiyetinide ögrenirsin...
Ilk Kiz haberini sendenmi alicaz aceba? Allah gönlüne göre versin ciceem...

nilücüm bence bol giyersen zararlı olmaz canım ama bilemiyorum rahat etmediysen bi daha giyme hoş kışın süper oluyor insanın belini falan kapatıyor...

canım günaydın bende giyiyorum arasıra,sıkmadığı sürece sıkıntı yok...

teşkürler arkidişler,içim rahatladı bi nebzede olsaa.s.
nilücüm buarada bebişimde 5,5 cm olmuş canım 12+4 olduk değiştirirsen çok sevinirim tatlım teşekkürler opuyorumnanaktan
canımcım hemen güncelliyorum:1hug:

Hepinize Günaydın ve İyi Haftalar anne adayları;
Dila ; güzel haberlerle gelirsin inşallah hadi bakalım hayırlısı
Nilüferşah; EEE tatilden sonra işe dönmek zor olur tabii ama ne yapalım ...İkili test yaptırmamanı anlayamadım ama ben?İkili testin normal olsaydı üçlü teste gerek kalmaz canım ...Ama neyse sen bilirsin içindeki sesi dinlemişsin ....
Ezgim; Sana da Günaydın
Açık öğretim sınavlarına gidenler nasıl geçti...

Kızlar bide ben dün gece bebeğimi hissettim.:emir_bebek:Kanepe de uzanıyordum ses yok bisey yok ve hafif hafif karnımda kıpırtılar filan elimi götürdüm karnıma 1 saniye bile sürmedi. ama değişik bir duyguydu.Cmrt gününü sabırsızlıkla bekliyorummm bebeğimi görmek için:emir_bebek::Saruboceq::nazar:

Dilacim canim...insallah hersey yolundadir ve bebisinin cinsiyetinide ögrenirsin...
zaten sürekli aklımı kurcalıyo,kötü bişey varmıyokmu diye..öyle olduğu zaman gerçektende insan stres içinde kalır.kafamçokkarıştı

zaten hemen bi pantolon bakıcam,şöyle rahatlık gibisi yok değilmi arkidişlerkaydirigubbakcemile2

inşallah canım inşallahhh...
gösterirse bugün söylicez size teyzoşlar...
canım pantolonu almadınmı sen hala aaaa....
olmass olmas koş hemen bitane al kendine başka bişi giyemceksin zaten o rahatlıktan sonra. :CüvCüv:

Hepinize Günaydın ve İyi Haftalar anne adayları;
Dila ; güzel haberlerle gelirsin inşallah hadi bakalım hayırlısı
Nilüferşah; EEE tatilden sonra işe dönmek zor olur tabii ama ne yapalım ...İkili test yaptırmamanı anlayamadım ama ben?İkili testin normal olsaydı üçlü teste gerek kalmaz canım ...Ama neyse sen bilirsin içindeki sesi dinlemişsin ....
Ezgim; Sana da Günaydın
Açık öğretim sınavlarına gidenler nasıl geçti...

Kızlar bide ben dün gece bebeğimi hissettim.:emir_bebek:Kanepe de uzanıyordum ses yok bisey yok ve hafif hafif karnımda kıpırtılar filan elimi götürdüm karnıma 1 saniye bile sürmedi. ama değişik bir duyguydu.Cmrt gününü sabırsızlıkla bekliyorummm bebeğimi görmek için:emir_bebek::Saruboceq::nazar:

canımcım üçlü testide yaptırmayacam,.bu arada ne güzel bebikini hissetmişsin,darısı hissetmeyenlerin başına:lepi:

pancuben sağol canım yaa bende hissediyorum ama kimse inanmıyo bana...
16 dan önce hissedilmezmiş...sorucam doktora bugün..kafanızda bi soru işareti varsa söyleyin sorayım..heyecandan aklıma gelirse tabe :)

diğer pantolonlarım oluyo şimdilik ama,tabi biraz rahatsız ediyo.aman hemen gitcin alcın,.rahat olayımda,ohhh.sıkınca hafakanlar basıyo,.niye zorlayımki kendimi,:1rolleyes: :1rolleyes:

canımcım üçlü testide yaptırmayacam,.bu arada ne güzel bebikini hissetmişsin,darısı hissetmeyenlerin başına:lepi:

İnşallah gerek kalmaz bizlere de canım benim ultrasonda yanılma paylarıda olabiliyor ama canım bunuda dikkate almak lazım. Kız derler erkek olur erkek derler kız olur:))) :lepi:Ama senin gibi olmak lazım düşünmemek gerekiyor...Ben dr'uma güveniyorum ve o neyi uygun görüyorsa stres yok opuyorumnanaktan

güzeldik güzeldik hayatım ama bazılarının yüzünde leke oluyo dudakları şişiyoya ondan demişlerdir sana...
ya valla gönlümden kız geçiyo içime öyle doğuyo bilmiyorumö hayırlısı olsun yeterki sağlıklı olsun başka bişi istemiyorum ben...vakit geçmiyo malum...
işlerede konsantre olamadım iş zamanı randevu almamak lazım galiba...birde uzun zaman oldu gitmyeli tekrar görmenin verdiği bir heyecan olsa gerek...

inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım
bende aslında ctesi gidecektim doktor randevu vermedi yarın gideceğim inşallah bende haberleri veririm size

açıköğretim sınavım kötü geçti birisi galiba tek dersten sınıf tekrarı yapacağım

kızlar ben bebişi :emir_bebek: hissettim gibi oldum ama değil galiba bir haftadır tık yok 16. haftanın sonunda hissediliyormuş yada ilk bebekte 20li haftalarda ah bi hasetseydik

diğer pantolonlarım oluyo şimdilik ama,tabi biraz rahatsız ediyo.aman hemen gitcin alcın,.rahat olayımda,ohhh.sıkınca hafakanlar basıyo,.niye zorlayımki kendimi,:1rolleyes: :1rolleyes:

yazık hayatım bana 8 haftalıkken kızdı artık bunları giymiceksin diye...koş hemen bak sen dinle beni bebişim...

16 dan önce hissedilmezmiş...sorucam doktora bugün..kafanızda bi soru işareti varsa söyleyin sorayım..heyecandan aklıma gelirse tabe :)

Aynennn canim aynennn...
Bende diyordum herkese hissediyorum diye bana
gülüyorlardi...gaz sancisi felandir o sen yanlis algiliyon diyorlardi...

inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım
bende aslında ctesi gidecektim doktor randevu vermedi yarın gideceğim inşallah bende haberleri veririm size

açıköğretim sınavım kötü geçti birisi galiba tek dersten sınıf tekrarı yapacağım

kızlar ben bebişi :emir_bebek: hissettim gibi oldum ama değil galiba bir haftadır tık yok 16. haftanın sonunda hissediliyormuş yada ilk bebekte 20li haftalarda ah bi hasetseydik

[COLOR="Blue"]tek dersten sınıf tekrarı olmazki hayatım iki dersten kalırsan bi üst sınıfa geçiyosun haa ama son sınıftaysan bişi diyemicem...ama çok zor biliyorum bu heyecanla ders çalışılmıyoki...kızacaksınız ama ben sınava girmedim...çünküü çalışamadım...iki dersim kalmıştı onlarlada 4.sınıfa geçiyorum her halukarda doğuma kadar çalışır geçerim inşalllaaahhh...[/COLOR]

valla bende daha pantalon almadım dilacım ama benim iş yerim müsait olduğu için eşofman aldım çok ta rahatım valla :lepi:

Valla dorktorum bana demişti çok dikkatli dinlersen hissedersin diye öyle alelalede bir kıpırdama değil tabii ki benim ki ama 1 sn bile sürmedi ufak bir hareket gaz desem gaz da değildi ...Kendi vücudumu tanımaya başladım...Bütün gündüz göbeğim hiç çıkmıyor aksam sanki 5-6 aylık ayaklarımı uzatıp dinlendiğimde sessiz bir ortamda duydum bende ilk defa

X