selam kıslaaarr, ben geldiiimmm..
nasılsınız canım arkadaşlarım,inşallah herkes iyidir.geçmişi okuyamadım ama ara ara göz attım.aramıza yeni gelen arkadaşlarımız var.hepiniz hoş geldiniz,RABBıM hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı,nasip etsin inşallaaahhh..
beni merak eden canım bacım,hemşom zelişim, çookk teşekkür ederim.unutulmadığımı görmek çok güzel bir duygu..ben hiçbirinizi unutmadım daima kalbimde ve dualarımdasınız..
zelişim canım,üzülme bi tanem inanıyorumki ikili testin güzel çılacak,RABBıM in izniyle dualarım seninle canım..12 yıl önce kızıma hamişken,dr ikili testimin güzel çıkmadığını,3lü test yaptırmamı ve büyük ihtimal bebişimin sakat olabileceğini söylemişti.ben ister sağlıklı,ister sakat olsun,3lü testi yaptırmayacağım ve bebişimi doğuracağım dedim ve aynen uyguladım.RABBıME BıNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN,kızım sapasağlam ve okuldan hep takdir getiriyor.hemşom inşş anlatabilmişimdir..
uzuuuunn bir aradan sonra ancak, net başına oturabildim.mide bulantılarım ve çıkartmalarım geçmedi,artık midem acıyor..sürekli yatıyor kalkamıyorum.iki gündür serum taktırıyorum, şimdi çok şükür biraz iyiyim.hayırlısıyla bir haftayıda bi atlatsam, tamam bulantılarım geçecek inşallaaahh..
kıslar bu arada sormayın başıma geleni..sağ elimi bıçakla kestim,pıhtılaşmadan dolayı iğne kullandığım için,kanı durduramadık apar topar hastaneye gittik.dr 4 dikiş attı,çok derin kesilmiş,1 hafta sonra dikişlerim alındı ve tutmamış.tam 1 aydır elim sargıda ve kıpırdatamadım,3gün önce sargılar alındı,elim hafif kireçlenmeye başlamış.neyse şimdi iyiyim ya RABBıME ŞÜKÜRLER OLSUN..
canlarım bu arada,ikili testim için kan verdim.sonucunu salı günü alacağım,dr boynunu ölçtü 1,9 ,boyu 7cm,ağırlığı 65 gr, herşey normal dedi..testimde inşallah güzel çıkar..
kıslar dr cinsiyeti belli olurmu dedim önce hayır,daha erken dedi,ama bakarken %90 erkek dedi.. oğlum kardeşinin erkek olacağını duyunca resmen uçtu..nilüfercim eklersin bitanem..
canım arkadaşlarım benden şimdilik bu kadar,bulantılarım tamamıyle geçsin sizleri hiç ihmal etmeyeceğim..hepinizi çoookk öpüyorumm..