- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.301
Ya öyle deme onlarında sevmeye artı doruk'unda babanne hala sevgisi tatmaya ihtiyacı var. hırpalansın oynasınlar bol bol sevgi içinde büyür işte. öyle uzakta yata yata durmasından iyidir. bi rahatsızlıkları yoksa hijyende o kadar önemli değil. tamamen steril bi dünya yaratamayız sonuçta bebeklerimize.anne sütü alıyor bağışıklığı demir gibidir inş. Sen içini ferah tut Allah onu korur merak etme..
Canım bebeği sevmekle hırpalamak aynı şey değil benim için.
Tabi ki sevecekler, hem de istedikleri kadar...
Ama yeni emmiş çocuğu bi o yana bi bu yana çevirip kusturarak, yerinden kaldırırken elinden kaydırıp başını çarptırarak sevilmez ki bebek...
Kayinpederim günde iki paket sigara içiyor, sonra gelip elini bile yıkamadan çocuğumu kucağına almasına, kayınvalidemin markette üzerinde 1000 çeşit pestisit olan sebzeleri mıncıklayıp elini yıkamadn oğluma yumulmasına katlanmak çok sinir bozucu...
İnsan sabah kalkıp elini yüzünü yıkar, sadece güne başlamak için bile... Bunlarda o bile yok.
Kaldı ki benim bebeğim daha 1 hafta önce mikrop kaptığı için ameliyat oldu gözünden, o yüzden ekstra dikkat gerekiyor.
bi o eksikti,yol geçen hanımı senin evin...
sen sakin olmaya çalış..doruk hisseder sendeki gerginliği,eşinle onuş,biraz daha dikkatli olmaları için...hasta olursa sen uğraşıcan,kimse uğraşmayaçak...
Sorma Ebrucum, valla görmek bile istemiyorum hiçbirini.
Onlar zaten şimdi de uğraşmıyorlar...
Ancak keyfi yerindeyken oynuyorlar, biraz mızırdandı mı kayboluyorlar ortadan.
Gündüz ben yokken, üşngeçliğinden çocuğun sütünü bile ısıtmıyor.
Dün bi gittim eve, annemi püskürtmüş kadın, annem evde yok, Doruk bağırıyor avaz avaz. Noldu buna dedim, karnı aç dedi. E niye vermiyorsunuz dedim, ben bilmiyorum nasıl verildiğini diyor.
E o zaman ne diye anneanneye gerek yok, ben bakarım torunuma diye dolaşıyorsun ortada klava:
Son düzenleme: