2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şeftali-muz kabız yapar kaka probleminiz varsa vermeyin ya da çok az verin.

hadi yaaa, muzu biliyorum da şeftali de mi yapar ki?

Bir de pnomokok aşısı da sağlık ocaklarında vuruluyor .Toplam 4 doz

ok, sağol

şeftali kabız yapmaz bebeklere werilecek ilk meyweler arasındadır elma- şeftali- armut!

bence de. ya ben bi tane de sebze almıştım onu da taza fasülyeli almışım. o da gaz yapar di mi ay salak kafam hiç düşünmeden elime geçeni almışım işte

yine geldi bu kadın ya hastaneye gitmiş szöde allahım bu gecde burdalar sanırım allahım kadın dioki cengiz beni kowsada sen kowsanda gelirim 60yaşıma gelmişim oğluma hasretlik çekemem dio offfffffffffffffffffffffffff
napmalıyım allahım ben gidicem sonunda

ya bu kadın bu defa sanki hırs yapmış gibime geldi. özellikle yapıyo gibi. e bunun kızı taşınmayacak mıydı ne işi var hala sizde, niye ona yardım etmiyor?

kaydirigubbakcemile3 her eve bi Furkan lazım
canım bizim doktor su vermene gerek yok dedi ben vermiyorum ama ben de düşünmüyorum değil ersem mi acaba diye. banyo yaparken resmen yalanıyo çocuk çünkü, gelen suları emmeye çalışıyo:KK1:
oturtma konusunda da sen ona destek olduğun sürece oturtmanda sakınca yok dedi yine aynı şekilde doktorumuz

Anne sütünün içinde su da var ayrıca su sütün mide etrafında sardığı koruyucu tabakayı kaldırıyormuş bence vermeyin

Hasretcim bence sükunetini koru, o nasıl bazen geri vites yapıyosa sen de yap. ne bileyim sen de onun gibi konuş, işte evet elbette burası oğlunun ei bazen geleceksin torununu sevmeye ama herkesin bi düzeni var bunu koruyalım falan gibi konuş. hatta ona ben artık cengiz için seninle iyi geçinmek istiyorum, aramızdaki saygıyı koruyabilmek için de biraz mesafeleri korumalıyız de. ben bazı şeyleri unutamıyorum şu anda ama belki aramızdaki mesafeyi belli bi sınırda tutarsak aramızdaki saygıyı bundan sonrası için koruyabiliriz de. konuş yani, hep içine atarsan kendi kendini yok yere yiyip bitirmiş olursun

Bir de bu anneler kayınvalideler yengeler halalar ben 3 tane büyüttüm 5 tane büyüttüm diye atlamıyorlar mı hasta ediyorlar, ben de annemle savaş halindeyim, onu verme bunu verme dedikçe seni kim büyüttü deyip duruyor, yediği yemeğin suyundan vermeye çalışıyor

oku oku sonunu getiremedim yaaa amma kaynatmışsınız
yazgı ne yapmayı düşünüyorsun kilo konusunda?
meralcim aaynen öyle susuyorum ama gelip üzerime çöreklenmesinede göz yummayacağım!
yaa vallahi bilmiyorum doyuyor mu aç mı kilosu iyi mi kötü mü diye düşünmekten yoruldum ilk fırsatta alp i kendi doktoruna götüreceğim gerçi adam telde ver meyve suyu falan dedi.%90 başlayacağım bende.
:))) çok geldi kuzuya demekki. Ya yaz senmiydin tam hatırlamıyorum birimizin bebeği hiç durmadan ağlıyordu bagırıyordu böyle bende rahatsızmı ki doktora sor fln demiştim. takip edemiyorum pek fazla??
bendim canım doktora gitmedim de alp birazda kudurukluğundan yapıyor.kucağa alınıp ayağa kalkılınca susuyor gülüyor gayet keyifli yani.sürekli ilgi odağı olsun onunla konuşulsun oynansın istiyor sırtı yer görmeyecek beyimizin.
ya ben de almıştım bi meyve püresi şeftali-muz bende mi denesem acaba yaaCADIARZU hepiniz bişiler deniyosunuz hevesleniyorum ben de
yok ben denemeyeyim o halde:KK1:
yok meralcim sen dene genede bizim alp emdikten sonrada çıkarır zaten gazla birlikte.püreden olduğunu sanmam.fazla geldi heralde.
kaydirigubbakcemile3 her eve bi Furkan lazım
canım bizim doktor su vermene gerek yok dedi ben vermiyorum ama ben de düşünmüyorum değil ersem mi acaba diye. banyo yaparken resmen yalanıyo çocuk çünkü, gelen suları emmeye çalışıyo:KK1:
oturtma konusunda da sen ona destek olduğun sürece oturtmanda sakınca yok dedi yine aynı şekilde doktorumuz
ben arada 5-6 kaşık veriyorum önceleri denediğimde almıyordu yavrum şimdi yanıyor heralde içiyor bence ver birkaç kaşık çocuğa.
o ne len?

bu halleyleri ne kadard büyüklükte kırcaz geçen sefer yaptım hiç güzel omadı ya hepsini ben yedimsempatiksalakcinni

heh iyi hatırlattın bnde yapcem bu akşam sağılmış sütle
kardelen ayşe diye bir şarkı varya onu alp e uyarladımsempatiksalakcinni
halleyleri bayağı bir ufalıyorum elimle ufalayabildiğim kadar ufak işte yaa neden cıvık olduki benimki öyle olmuyor hiç.buzluğa koydun değil mi???sen yoğurdu yap banada ölçüsünü sölersinkaydirigubbakcemile5

yine geldi bu kadın ya hastaneye gitmiş szöde allahım bu gecde burdalar sanırım allahım kadın dioki cengiz beni kowsada sen kowsanda gelirim 60yaşıma gelmişim oğluma hasretlik çekemem dio offfffffffffffffffffffffffff
napmalıyım allahım ben gidicem sonunda

kızım deli mi bu karı kabus gibi :1shok:yapıştı sülük gibi oğluna hasretlik çekmek istemiyorsa adam gibi dursun delirtmesin insanı.ahhh hasret ah ne diyeyim ki cengiz yüzlemeyecekti bunu.yapacak çok bişeyin yok alan razı satan razı anladığım kadarıyla :eek:klava::eek:klava:

aman sevindim Yaz vala. ağlatma oğluşumuzu o zaman. ilgilen sende:) annem bile soruyordu o bebek nie aglımuş ögrendin mi die söylimde rahatlasın:)

gönderenler
1,yaz34
2,zeliş82
3,eftel
4,kuju25
5,miges
6,hndn82
7,meral81
8,silver5
9,edebiyatçı222
10,kussebfilal
11,sümeyra
12,hijyenim
13,Laviniaebru
14,Mavidüşler
15,Dila
16,Semraöğretmen
17,Hasret0587
18,Selkie
19,azemheval
20,bir_nokta
21,handeozf
22,megryann
23,eseda
24,elfzngr
25.bosna
26,zeynep_35
27,polness
28,_jale_
29,taburcu
30,helinzor
31,mervemir
32tonur

bekliyorum hanımlar....
hanifeturkyilmaz@gmail.com ya da facebooktan yollayabilirisiniz
(3 fotoğraf yolluyorsunuz...yenidoğan-güncel-anneyle......sadece birni,ikisini ya da üçünü de yollayabilirsiniz ayrı slaytlarda kullanılacaklar!!!)

BUGÜN SON GÜN!!!!!!!!
BUGÜN SON GÜN!!!!!!!!
BUGÜN SON GÜN!!!!!!!!

kızlar oğluşum 20 mart doğumlu, ben 18 temmuzda tatile gidiyorum. 4. ay aşısını ayın 16 veya 17'sinde yapsam bişi olmaaz di mi?

beknur foto göndermemiş mi? haberi olmamıştır. gülencimin de haberi olmamıştır. ege43'te resim arıyodu bugün. iyi toplamışsın ama:emir_bebek: sen nereye gidecektin hanifecim tatil için?

X