2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaaa meralalsanaalsanasmileölçü versene ısıtılmış ve şeker katılmış süt nekadar olacak mesela sen nasıl bir kaba yapıyorsan ver işte ölçüsünü böyle zor olur yaaa.

Yazgı'cım ben bazen kare borcama bazen de büyük dçkdörtgen borcama yapıyorum. kare borcam için krema ölçüsünü verdim zaten. çikolata sosunu da 1 paket olarak kullanıyosun üstünde yazan tarife göre yapıyosun zaten. etimek 1 paket yetiyodu sanırım kare borcamın dibini doldurmaya. etimekleri ıslatacağın sütün miktarını göz kararı yapıyorum inan. yani ısıttığın sütten kepçe yardımıyla her kenara gelecek şekilde döküyosun, biraz fala ısıtırsın fazla geleni de içersin olmaz mı???

sağol meralcim...yok kız çıkmadımdı daha...niye öyle oluyosa ben de farettim bunu..şimdi çıkıyorum ben...

sağol meralcim...yok kız çıkmadımdı daha...niye öyle oluyosa ben de farettim bunu..şimdi çıkıyorum ben...

hımm, uzun süre aktivasyon göstermeyince mi öyle oluyo acaba dicem ama o zaman da Özfge'nin hiç burada görünmemesi gerekirdikaydirigubbakcemile3 di mi Özge???? bi slm vermek yok muuuuaklinialirimsmile

işte daptımmmm
923542133179ebb852bd68e3e691cb0d.gif
9c082aca155d20b927f14be0b0fd6a29.gif

bütün gevezeliğim üstümde yine, ben 5 msj yazıyorum içinizden biri bi msj yazana dekkaydirigubbakcemile3

vay be anne sütünden mayalarım diyosun, becerirsen helal walla
azmedersem yapabilirimguclubacismileyani enazından böyle düşünüyorum.deneye deneye tuttururum kaydirigubbakcemile5sempatiksalakcinni
Yazgı'cım ben bazen kare borcama bazen de büyük dçkdörtgen borcama yapıyorum. kare borcam için krema ölçüsünü verdim zaten. çikolata sosunu da 1 paket olarak kullanıyosun üstünde yazan tarife göre yapıyosun zaten. etimek 1 paket yetiyodu sanırım kare borcamın dibini doldurmaya. etimekleri ıslatacağın sütün miktarını göz kararı yapıyorum inan. yani ısıttığın sütten kepçe yardımıyla her kenara gelecek şekilde döküyosun, biraz fala ısıtırsın fazla geleni de içersin olmaz mı???

opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞeniz

When was your child born?- burada bebeğin doğum tarihini gir
full size ticker'ı seç
beğendiğin ticker'ı seçi next'e bas
sonra baby's age kısmını işaretle ve eklemek istediğin bilgiler varsa ekleyerimseniben

bak bu mesajımda sana ne demişim Ebru, full size ticker'ı seç demişim di mi cnmalsanaalsanasmile

bikerem beeen tıcker için ugrasıodum tımammıııı yoksammm cenenle yarışa giderdim leyyynn

hadi bakalım hodri meydan o zaman:eek:

elimizde büyültülmüşüde var hemeeennn ekleyim

ekle tabi bebem, bu çok minik

azmedersem yapabilirimguclubacismileyani enazından böyle düşünüyorum.deneye deneye tuttururum kaydirigubbakcemile5sempatiksalakcinni

opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞeniz

:içelim:

mero sunada cevap verr..sayfa akıcılıgını bi önceki sayfaya gecerek saglıorum nası yapcez bunu ??yani son sayfaya gecmek için son iletiye önceki sayfayı tıklayarak sonra son sayfa diorum

X