- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 43
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.781
nimet baya yorulmuşsun sen de bugün.o kadar işin üstüne bide misafir hiç çekilmez valla...ben de hiç hoşlanmam habersiz misafirden..........kendim de habersiz biyere gitmem..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kocam diş hekimi ona sordum ishal ve karın ağrısı çok seyrek görülen bir durumdur diyo aman ishal ve karın ağrısı olursa diştendir deyip doktora gitmeyi ihmal etmeyin geçmiş olsun:Saruboceq:
merhaba ben dogumumdan bir gun once yazmıstım en son 23 martta dogum yaptım kızım 3 ayını doldurdu size bi kaç şey soracam burda annemler yavaş yavş ek gıdaya geç diyo ama doktorumuz 6 aya kadar ek gıda verme dıyor ne yapacagımı sasırdım sizler okudugum kadarıyla verıyorsunuz benım kızım cok gazlı ne zaman ve ne ile başlayayım yardım edin lütfennbilmiyorumkismile[/QUO
canım bence ver
ben cay kaşıklarıyla veriyorum bugun salatalığın suyundan bile verdim bide şeftalı ortalama 6 cay kaşığını buluyo aslında aaa bide yogurtta veririyorum 1 yada 2 cay kaşıgıla başla bence gaz içinde milupanın rezenesini denedinmmi?
canım rezeneyı denedım denemedıgım hıçbısey kalmadı zinco sapsımpleks biogaia iyi geceler cay anason bı ot var meryem hort onu bıle verdım ama hıcbır ıse yaamadı en son tekrar zincoya dondum bıraz rahatlatıyor işte bende ek gıdaya başlamak istiyorum bebeğim secıcı olmasın herseyı yesın dıye ama gazlı oldugu için neyle başlayacagıma karar veremıyorum bıde salatalıgı ben bıle yemıyorum sımdı ona versem nasıl olur kayınvalıdem karpuz jiraz taze fasulye yeme dıyo gaz yapar dıyo bende yemek ıstıyorum alıssın dıye kocişde annesi yeme dediği için yedirtmiyo delirmek üzereyim hı bide batmanın bu sıcagında soguk su bile içmicekmişim
evet canım...ben dokunmuyorum yıkarken de ellemiyorum kesinlikle ama suda yumuşuyor kabuk ve havlu değince kopuyo hemen öyle çok kanamıyor..hemen kabuk bağlıyor tekrar...werem aşısı yeri değil mi? o iz kalacak işte orda... kesinlkle bişey sürmemek we dokunmamak gerekior normal canım ama kanaması normal mi onu bilemedimbilmiyorumkismile
kızlar slm bursada iki düğün var arka arkaya onların hazırelıkları var ve çok kalabalık burası o yüzden sık sık giremiyoum ama aklım sizde
oğluşum uyudu ancak vakit buldum bende günde 5-6 kıyafet ve önlük değiştiriyoruz inanılmaz salyamız akıyo eli sürekli ağzında ve çok huysuz ata şu diş zor şeymiş
birde kusması başladı sürekli ne yapıcam bilmiyorum
buarada diş çıkarırken bebekler ishal olurmuş ve karın ağrısı olurmuş öyle olduğu zaman mama veren arkadaşlar mamanın içine 1 çay kaşığı nişasta koyumn çok iyi geliyo
canım rezeneyı denedım denemedıgım hıçbısey kalmadı zinco sapsımpleks biogaia iyi geceler cay anason bı ot var meryem hort onu bıle verdım ama hıcbır ıse yaamadı en son tekrar zincoya dondum bıraz rahatlatıyor işte bende ek gıdaya başlamak istiyorum bebeğim secıcı olmasın herseyı yesın dıye ama gazlı oldugu için neyle başlayacagıma karar veremıyorum bıde salatalıgı ben bıle yemıyorum sımdı ona versem nasıl olur kayınvalıdem karpuz jiraz taze fasulye yeme dıyo gaz yapar dıyo bende yemek ıstıyorum alıssın dıye kocişde annesi yeme dediği için yedirtmiyo delirmek üzereyim hı bide batmanın bu sıcagında soguk su bile içmicekmişim
Kızlar ya ishalimiz düzelmedi 5. gün bugün. 5-6 kere yapmaya devam. rengi sarıya döndü ama hala cıvık. biraz daha beklesemmi napsam bugünde 4 te kalktı uyuyamıo 20 dk uyuyup uyanıo sancı giriyor heralde.
Kızlar ya ishalimiz düzelmedi 5. gün bugün. 5-6 kere yapmaya devam. rengi sarıya döndü ama hala cıvık. biraz daha beklesemmi napsam bugünde 4 te kalktı uyuyamıo 20 dk uyuyup uyanıo sancı giriyor heralde.
keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş
hasret keçi sütünden yoğurt mayalarken ilk mayayı hangi yoğurtla yaptın ?
cnm panik yapma bişey olmaz.. yarın werme dewit i ama..
evet canım sen nerdeydin bugün gezdiniz mi oğluşlarnlaaa
bence soba zor olur ufaklık büyüdükçeee...ama yinede sen bilirsin
teyzen herşeyin farkında ama bişi yapmıyo sanırım....yada kendisine kimin yardımcı olacağını bile bilmediğinden kimseye de açamıyo heralde..
ama bence mutlaka kimse farketmeyip tek o bile farketse birilerine konuyu açmalı sorup soruşturmalı yardım almalı..bundan okadarda utanılacak bişi yok..
hiç bişi olmaz vitamiden zaten vitaminin fazlası vücutta tutulmaz idrar ile atılır korkma bebeğinde bugunlük ihtiyacı kadarını alıp diğer kısmını atacaktır
bende ACD kullanıyorum ve günde 10 damla
günaydın sinirlerim tepemde cengizin annesi we yeğeni bizde kaldılar kendi zorlarıyla... akşam kocam işe giderken ofiste oturuyolardı.. kocam ben çıkıyorum hadi sizde çıkacaksanız birlkte çıklaım dedi bn ewde merdiwenlerden dinliorum tabi o da yok kalıcaz dedialsanaalsanasmile kocamda o zamn hasret ewde yanına geç burda oturma dedi o da zaten o fırsatı kolluyomuş koştu geldi.. akşam saat 9.30 baran(yeğeni) geldi yenge kapıda ali die bi asdam bi kadın bide çocuk war misafirliğe gelmişler dedi bi baktım bunların akrabası ne akla hizme ne terbiyesizlik akşamın 9,30u çat kapı we hiç bir muhabbetim yok ben tanımıyorum bile... 10,30da gittiler allahım yaaaa
günaydın aşklar...ewi tuuttum..içime sindi en azından 420 ye oturdugum evin tuvaletini banyosunu ve mutfagını görseniz nasıl cıkmamıssın dersiniz bunca zaman..sobalı..ben zaten burda dogalgazım oldugu halde kullanmıodum hem ewi ısıtmıyo hemde okadar para bayılamazdım..soba hem karrlı hem daha sıcak..biz de öyle büyüdük hiçbişey olmaz dikkat ettikten sonra..en azından kiralık ev benim degil okadar dört dörtlük olması gerekmez..350tl kira..en önemlisi eve içim ısındı..ev sahibi önceki kiracısından kazık yemiş biraz pimpirik adam..bugün kontrol amaclı eşimin işyerine gitmiş gercekten calışıomu diye..işi varmı diye..ama zarar gelmez..suyu elektrigi üzerimize alıcak eşim..bu hafta hemen temizlige başlamam lazım..kadınmı tutsam??annemi yormak istemiorum..halıları yıkamaya vericem..perdeler tüller..ıvır zıvırları kolilemem lazım..bu hafta işim cooookk..yardıma bekliom hepinizi tamammısempatiksalakcinni..
yaa bunlar senin tepene tünemesinler hasret yaa baksana dengesizlere.ne yapacaksın?ayrıca kalacaksın madem önceden söyle değil mi emrivaki yapmakta neyin nesi.canım inşaallah kurtulursun biran önce yüz bulurlarsa cengizden zor gerçi.günaydın sinirlerim tepemde cengizin annesi we yeğeni bizde kaldılar kendi zorlarıyla... akşam kocam işe giderken ofiste oturuyolardı.. kocam ben çıkıyorum hadi sizde çıkacaksanız birlkte çıklaım dedi bn ewde merdiwenlerden dinliorum tabi o da yok kalıcaz dedialsanaalsanasmile kocamda o zamn hasret ewde yanına geç burda oturma dedi o da zaten o fırsatı kolluyomuş koştu geldi.. akşam saat 9.30 baran(yeğeni) geldi yenge kapıda ali die bi asdam bi kadın bide çocuk war misafirliğe gelmişler dedi bi baktım bunların akrabası ne akla hizme ne terbiyesizlik akşamın 9,30u çat kapı we hiç bir muhabbetim yok ben tanımıyorum bile... 10,30da gittiler allahım yaaaa
ebrum okadar sevindimki hayırlı olsun canım güle güle oturun.inşaallah birgün kökünede sahip olursun.yakınlarda olsan koşup geleyimde bacım mesafelere yeniliyoruzkadın tut zaten ev bulacağım diye yeterince yoruldun hemde tüçük murunlu yağmur un sana ihtiyacı var.günaydın aşklar...ewi tuuttum..içime sindi en azından 420 ye oturdugum evin tuvaletini banyosunu ve mutfagını görseniz nasıl cıkmamıssın dersiniz bunca zaman..sobalı..ben zaten burda dogalgazım oldugu halde kullanmıodum hem ewi ısıtmıyo hemde okadar para bayılamazdım..soba hem karrlı hem daha sıcak..biz de öyle büyüdük hiçbişey olmaz dikkat ettikten sonra..en azından kiralık ev benim degil okadar dört dörtlük olması gerekmez..350tl kira..en önemlisi eve içim ısındı..ev sahibi önceki kiracısından kazık yemiş biraz pimpirik adam..bugün kontrol amaclı eşimin işyerine gitmiş gercekten calışıomu diye..işi varmı diye..ama zarar gelmez..suyu elektrigi üzerimize alıcak eşim..bu hafta hemen temizlige başlamam lazım..kadınmı tutsam??annemi yormak istemiorum..halıları yıkamaya vericem..perdeler tüller..ıvır zıvırları kolilemem lazım..bu hafta işim cooookk..yardıma bekliom hepinizi tamammısempatiksalakcinni..
günaydın aşklar...ewi tuuttum..içime sindi en azından 420 ye oturdugum evin tuvaletini banyosunu ve mutfagını görseniz nasıl cıkmamıssın dersiniz bunca zaman..sobalı..ben zaten burda dogalgazım oldugu halde kullanmıodum hem ewi ısıtmıyo hemde okadar para bayılamazdım..soba hem karrlı hem daha sıcak..biz de öyle büyüdük hiçbişey olmaz dikkat ettikten sonra..en azından kiralık ev benim degil okadar dört dörtlük olması gerekmez..350tl kira..en önemlisi eve içim ısındı..ev sahibi önceki kiracısından kazık yemiş biraz pimpirik adam..bugün kontrol amaclı eşimin işyerine gitmiş gercekten calışıomu diye..işi varmı diye..ama zarar gelmez..suyu elektrigi üzerimize alıcak eşim..bu hafta hemen temizlige başlamam lazım..kadınmı tutsam??annemi yormak istemiorum..halıları yıkamaya vericem..perdeler tüller..ıvır zıvırları kolilemem lazım..bu hafta işim cooookk..yardıma bekliom hepinizi tamammısempatiksalakcinni..