- 13 Mayıs 2009
- 1.474
- 201
- 46
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.661
hakkınızda hayırlısı olsun.Atanında damağı şişmiştir diş yeri sertleşir bu dönemlerde
walla çok zor şiniz yaşı kaç yeğeninin? 8-13yaşlarda birilerine özenme ile başlayan duygular ve basturılmış duygular hepsi ailesi de bu durumu görüpte bişey demiyorsa pedagog yardımı almalı Zeliş'inde dediği gibi canım...İşiniz zor bence anlatmalısınız
ayfercim atanın dişi çok belirgin görünüyo ve ucu çıkmış patlamış yani :)
Günaydın canlar a.s.
Kaç gündür giriyorum bir şey yazamadan çıkıyorum
Eymen 2-3 gündür çok mız mız
Neredeyse devamlı memede duracak şu an ayağımda sallıyorum ama sallarkende durmuyor
kucak istiyor :a015:
günaydın aşklarım.. annem burda kaldı gece kociş çalışıyodu , şimdi sizlerle bir şey paylaşacağım canlar;
teyzemin 1.sınıfı bitirmiş bir oğlu war tek çocuğu.. geçen yaz çocukta bişeyler sezdim ben.. kardeşimin gelinliğini giymek taç toka takmak istiyordu kızdım buna sen erkeksin bunlar kız kıyafetleri sana olmaz dedim.. keşke bnde kız olsaydım dedi we boynunu büktü bnde onu üzgün görünce daha fazla üstüne gitmedim..
1 ay kadar önce annem we kardeşim teyzemlerde kaldı 4 gün cuma gecesi hanımın çiftliği başlayınca serdar(konumuzda ki çocuk) susun güllü başladı susun vs. kardeşime demiş ki haffi gel güllücülük oynayalım ben güllü olayım sende halide ol.. melisa da' hayır sen erkeksin, sen muzaffer ol ben güllü olayım' demiş.. serdar bağırarak kızarak tepkiler wermiş hayıııır ben büyüyünce güllü gibi olucam şapkalarım elbiselerim olacak saçlarımı sarıya boyatacağım.. tabi bunları öyle bir sewinç we hesewle anlatıyormuş ki..
melisada olmaz sen muzaffer ol onun gibi takım elbise giy onun şapkasından tak demiş hayııır ben muzaffer olmak istemiyorum o zaman ben muzafferin eski karısı oliiim onun gibi mücewherlerim olsun, onun gibi saçllarım olsun upuzun demiş.. melisada baban duyarsa seni döwer sen erkeksin demiş o da hayır babam duymasın kızar bana.. melisada ' senin pipin war bak bizde pipi yok biz kızız sen erkeksin demiş hayır bnde kızların gibi yaptırırım pipimi, benim ewim olucak renk renk elbiselerim, şapkalarım olucak kırmızı oje sürücem v.s.
amcasının 4 tane oğlu war onlardan nefrety ediyorum diomuş onlarla hiç oynamıyor, melisayla diğer teyzemin 2 kızıyla olmaktan daha mutluluk duyuyor... wurdulu kırdılı oyunları değil ewcilik oyunlarını sewiyor...
teyzem bunu örtbas ediyormuş annem ordayken serdar tülbent sarıp kendine geliyormuş teyzem kimöseye farkettirmeden çıkarıyomuş laf arasında bizler bunu farkettik annesine söylesek şimdi üzülecek ezilecek bizim belkide art niyet beslediğimizi haksızlık ettiğimizi düşünecek.. belki bizle görüşmek istemeycek.. sizce ne yapmalıyız teyzeme bunu çıtlatalımmı yoksa çocuk bu düzelir deyip bekleyelimmi..
merhaba kızlarr kakamız hala yeşil ve 6 kerede. tahlilde azda olsa mikrop çıktı. reflor ve bactrim verdi. reflorda çok midesi bulanıyor öğürüyor vermiyorum iki gündür. kusacak diye korkuyorum. kullanan war mı. tedavi edicimidir. bebeğim yazık gaz çıkartıp kaka yapmaktan uyuyamıyor.
slm kızlar dun akşam yazamadım size bursadayım şuan mahkeme bitti boşandık artık bekar bir anneyim mahkemeden sonra oturduk uzun uzun konuştuk beni bursaya yollarken yollayamıyorum bende gelicem dedi beraber geldik şuan oğlunun yanında ne yapıcam ben bu adamla bazen atadan dahada çocuk oluyo :)
buarada atanın dişi patladı .....
bu sabah gördüm dün ıshalmış ve çok huysuzmuş bu sabah bir baktım elime birşey battı ilk dişimiz alttan çıkıyo
maşallah ozaman tosunuma benim...Hani sen doğum yaptığında yanımda bir kız vardı ya manevi kardeşim Ata'ya bayıldı son halini görünce.Bizim gördüğümüzde cılızdı Ayfer abla kocaman olmuş bu tosun olmuş diye resimlere baktı dün..selamı var sana konuşursan selam söyle dedi
hakkınızda hayırlısı olsun.Atanında damağı şişmiştir diş yeri sertleşir bu dönemlerde
walla çok zor şiniz yaşı kaç yeğeninin? 8-13yaşlarda birilerine özenme ile başlayan duygular ve basturılmış duygular hepsi ailesi de bu durumu görüpte bişey demiyorsa pedagog yardımı almalı Zeliş'inde dediği gibi canım...İşiniz zor bence anlatmalısınız
ayy yawrucak ishal olmuş canımmm ya sıwı kaybediyor şuan bol bol emzir su takwiyesi yap.. ilaçlarıda öğürsede kullan bir an önce iğleşir inşallah...merhaba kızlarr kakamız hala yeşil ve 6 kerede. tahlilde azda olsa mikrop çıktı. reflor ve bactrim verdi. reflorda çok midesi bulanıyor öğürüyor vermiyorum iki gündür. kusacak diye korkuyorum. kullanan war mı. tedavi edicimidir. bebeğim yazık gaz çıkartıp kaka yapmaktan uyuyamıyor.
slm kızlar dun akşam yazamadım size bursadayım şuan mahkeme bitti boşandık artık bekar bir anneyim mahkemeden sonra oturduk uzun uzun konuştuk beni bursaya yollarken yollayamıyorum bende gelicem dedi beraber geldik şuan oğlunun yanında ne yapıcam ben bu adamla bazen atadan dahada çocuk oluyo :)
buarada atanın dişi patladı .....
bu sabah gördüm dün ıshalmış ve çok huysuzmuş bu sabah bir baktım elime birşey battı ilk dişimiz alttan çıkıyo
kızlar çocukla pek konuşamıyorum teyzem kesinlikle durumun farkında!!!! bizim kıllandığımızdanda şüphe ediyor ki serdarla n zamn yalnız kalsam odada yada dükkanda 2 dakka sonra bi bahaneyle yanımıza geliyor... sadece şu şekilde konuşştum..
benim kına gecem olduğu akşam kardeşim bi gelinlik giymişti we bu çocukta o gelinliği giymek istemişti..
bnde deimki serdar biliomusun melisanın gelinliği anaannenlerde kalmış (hemen atladı pembe gelinlikmi pembe gelinlikmi diye heycanla...) dedende çöpe atmış dedim.. ayyy dedi o gelinlik çok güzeldi.. dedim ki'bnde dedene dedimki neden attın serdara werseydin o oynardı onunla.. ewet dedi ben giyerdim onu bana 10 yaşına gelince olurdu dedi bnde' dedende dediki serdar istemez, erkek o napsın gelinliği' dedi dedim. ne dese beğenirsiniz; aslında isterim ama kimseye belli etmiyorum annem kızıyo dedi!!!
napmalıyım ben şimdi yaa
Allah kolaylık versin ev aramak bulmak çok zordur bilirim..
bizde ilk evleneceğimiz zaman 1,5 ay sürekli gezmiştik..İnşallah biran önce bulursun tatlım
selam canlar.sabah 8 den beri temizlik yapıyodum.ancak bitti.ama sizde hiç ilerlememişsiniz.kimsecikler yok....
hadi işin rast gitsin inşallah cnm...
sagolun dostlarım..burdan aldıgım destekle bi samsun daha fethedebilirim..pes etmek yok aramaya dewam..
...........[/QUOTE
HASRET bence sen uyar teyzeni tamam konduramıyor falan olabilir ama şimdi bişeyler yapmazsa durum dahada zorlaşır ileride daha fazla üzülür.oğlunun iyiliği için darılmaması lazım ikna etmeye çalış.biran önce bir uzman yardımı almalı bu çocuk.bence beklememelisiniz canım.[/B]
kızlar çocukla pek konuşamıyorum teyzem kesinlikle durumun farkında!!!! bizim kıllandığımızdanda şüphe ediyor ki serdarla n zamn yalnız kalsam odada yada dükkanda 2 dakka sonra bi bahaneyle yanımıza geliyor... sadece şu şekilde konuşştum..
benim kına gecem olduğu akşam kardeşim bi gelinlik giymişti we bu çocukta o gelinliği giymek istemişti..
bnde deimki serdar biliomusun melisanın gelinliği anaannenlerde kalmış (hemen atladı pembe gelinlikmi pembe gelinlikmi diye heycanla...) dedende çöpe atmış dedim.. ayyy dedi o gelinlik çok güzeldi.. dedim ki'bnde dedene dedimki neden attın serdara werseydin o oynardı onunla.. ewet dedi ben giyerdim onu bana 10 yaşına gelince olurdu dedi bnde' dedende dediki serdar istemez, erkek o napsın gelinliği' dedi dedim. ne dese beğenirsiniz; aslında isterim ama kimseye belli etmiyorum annem kızıyo dedi!!!
napmalıyım ben şimdi yaa
canım sen ya teyzeni al karşına yada annene söle mutlaka yardım alsınlar şuanda böle düşünürse bunun sonunun nereye gideceğini düşünmek istemem. teyzenin tek çocuğu mu ve teyzen kız çocuğumu istiyordu.
canolarrr..iki ew daha baktık eşimle ikiside fos..biri küçük digerine afedersiniz köpek baglasan durmaz ama 400 istiyo..
ben geldim ewe eşim aramaya dewam..aradı beni biraz önce süper büyük bi ew ama sobalı dogalgazlı diil dedi..napayım sizce ben bu ewdede soba kullandım kışın dogalgazı sadece şofbende kullandım..nedersiniz..elektrikli sofben alırız diyo??*
ne yani teyzen bu durumun farkında ama hiçbişey yapmıyo..kızım konuşun bence teyzenle..bi an önce bi el atın bu duruma..
meral zaten dogalgazı kullanmıodum sobayla ısındım bu kış ben..bi tek şofbenden yararlandık okadar..ya napsam..eşim dövecek beni en sonunda bişe begenmion diyecek