2010 kpss girecekler!!

ben de kimyager olarak gircem kpss ye.burda kurs olmadıgı için mecbur evde calısacam.nasıl olcak bılmıyorum ama kitaplarla testlerle yapıcaz bişeler artık.

bende gireceğim önlisans seviyesinden eğer olursa aöf te 4 geçersem lisanstan da deniycem şansımı

delikafadulden işte bi ingilizceci :)
inş seneye beraber atanırız cnm vereliniortak
gözüm korkmuyor deil hani okul var staj ve kpss hepsi bi arada nasıl olur bilmiyorum ama calışmam lazım bunu cok iyi biliyorum..
sen kursa gitmicekmisin cnm?

bende hazırlanacağım.bebeğim var bide nasıl o0lacak bilemiyorum.dersaneye gitmiyeceğim.

bende giricem arkadaşlarım ile bi site yaptık kızlar... sitenin adı profilimde var.o sitede arkadaşlarımla birlikte konu paylaşıyoruz.soru sorucaz birlikte internet üzerinden akşamları çalışmış olucaz...sizde katılın isterseniz... ben ayrıca yediklimin konu anlatımını alıcam..çoğu kişi ihtiyaç alma dedi kolay dediler.

ben geçen sene girdim.ihtiyaçın modüler setinden çalıştım okadar üstelik başka testte çözmedim.sadece kitapta ne varsa o.son 3ay kala çalıştım 82 aldım ama maalesef atanamadım..seneye bi daha giricem..bu sefer daha uzun çalışıcam çünkü şimdi bi bebişim var ve pek vakit bulamıyorum..artık hergün yarım saat baksam kardır...

bence çok fazla kaynaktan çalışmak kafa karıştırır..

kızlar bende gireceğim ve henüz çalışmaya başlamadım türkçe öğretmenliği mezunuyum ...
bence birbirimizi itekleyerek planlı ve programlı ilerlersek iyi sonuçlar alabiliriz ... hatta bir sene boyunca evde planlı bir şekilde çalışacağım diyen arkadaşlarımız varsa lütfen irtibata geçelim ...

bende lisans olarak giricem kızlar bu sene son şansım kazanmam lazım :S dershaneyede gitmicem kesinlikle zaman kaybı geliyor.yargı yayınlarına güzel dediler almayı düşünüyorum..sizinde tavsiye kaynaklarınız varsa paylaşalım kızlar..

ben de ingilizce öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim gireceğim sınava bu yıl hayırlısı olsun bakalım...

bende bu sene ilk kez girecem kızlar size pegem akedeminin yayınlarını tavsiye ediyorum çoğu arkadaşım memnun kaldılar geçen sene kpss den 73 soruyu bilmişler kendi kaynaklarında çıkmış sorular yani hafife alınacak bi rakam değil ihtiyaçın yayınlarıda güzel ben hem kursa yazıldım hemde bu yayınlardan çalşacam evde bizim sınav eylülde şimdiden başladık çalışmalara hepimiz için hayırlısı olsun

ben Ramazandan sonra çalışmaya başlamayı düşünüyorum inş. Kaynak kitaplar konusunda kararsızım, herkesin önerisi farklı oluyor ama Güvender ve Yargı olabilir diye düşünüyorum şimdilik.

Ben ihtiyacın modiler setini aldım..(ama 2009 unu 2010 çıkmış galiba )
önlisans bilgisayar mezunuyum. dersaneye gidip gitmememk hakkında kararsızım ama gitmek istiyorum ayrıca çalışıyorum hepsi bi arada nasıl olucak bilmem ayrıca bide seneye işletme 4.sınıfa geçicem onuda dondurmayı düşünüyorum matmatikten başladım ilk 2 ünite güzel sayılır bitti ama çok karışık bolbol soru çözmek şart...
Bakalım hayırlısı 2010 için hedefim 90+ inş.. olur...
Herşey kafada bitiyor..

arkadarşar merabe bende 2010 kpss için hazırlanıcam son senem hala okuyorum sayısalcı olduğumdan matemetik ve türkçeden korkmuyorum ama tarih ve coğrafya sıfır diyebilirim üstelik ezber başarabilirmiyim bilmiyorum

bölümün nedir canım

bende başlayacağım ama önce kitap almam gerekiyor küçük bebeğim olduğu için kursa gidemeyeceğim artık kendi başıma ne kadar olursa önce matemetikten başlayacağım sonrada tarih Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…