• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 kpss girecekler!!

bende önlisans olrk girecegim daha çalışmaya başlamadım dersaneye gitmeyi düşünüyorum matemetikte takılıyorum kaç matemtik gerekiyor sözelciyim

benim de son sınıf ingilizce..ve bu saçma sınava maalesef giricez.herkese bol şans diliyorum..çünkü bu çalışmanın yetmediği bi sınav.birilerinin keyfi gelip biraz daha fazla ingilizceci alırsa 8000 okul öncesi yerine atanıcaz inşallah..bu yıl sözleşmeli 76 küsürle kapattı.sonumuz atanamayan kpss birincisine dönmesin de ilerde..

neyse.ben kursa başlıyorum kasımda.tabi okul da var ve staj da var.çok yoğun bi yıl olucak.inşallah bu kadar fedakarlığın karşılığını alırız.bi ingilizceci olarak benim de en büyük sorunum matematik.umarım kursta halledebilirim.ingilizce okuyosunuz ama sınavda inglizce yapmak puan getirmiyo matematik puan getiriyo!! al sana eğitim al sana sistem!!!! :kızgın:

herkese iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum arkadaşlar şimdiden..madem burda yaşıyoruz.çalış çalış çalış..karşılığını alabilirsen ne ala..

Son düzenleme:
ben de 2010 KPSS-B sınavına girmek istiyorum ama sorun şu ki ben 2011 ocakta mezun olucam :gitme: sınava başvururken diploma bilgisi filan soruyolar mı ? girebilirmiyim yani kızlar? eğer girebilirsem kurs düşünüyorum yardım edinn mafoldumben

benim de son sınıf ingilizce..ve bu saçma sınava maalesef giricez.herkese bol şans diliyorum..çünkü bu çalışmanın yetmediği bi sınav.birilerinin keyfi gelip biraz daha fazla ingilizceci alırsa 8000 okul öncesi yerine atanıcaz inşallah..bu yıl sözleşmeli 76 küsürle kapattı.sonumuz atanamayan kpss birincisine dönmesin de ilerde..

neyse.ben kursa başlıyorum kasımda.tabi okul da var ve staj da var.çok yoğun bi yıl olucak.inşallah bu kadar fedakarlığın karşılığını alırız.bi ingilizceci olarak benim de en büyük sorunum matematik.umarım kursta halledebilirim.ingilizce okuyosunuz ama sınavda inglizce yapmak puan getirmiyo matematik puan getiriyo!! al sana eğitim al sana sistem!!!! :kızgın:

herkese iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum arkadaşlar şimdiden..madem burda yaşıyoruz.çalış çalış çalış..karşılığını alabilirsen ne ala..

kader ortağım diyebilir miyim :)
ingilizce branşı,son sınıf,staj,ve matematik anlamadıgımz için :)

2010 kpss ne girecek arkadaşlar,
calışmaya başladınız mı?
ben başlamak istiyorum ama nasıl ve nerden başlayacagım fikrim yok delikafadulden
kursum ekimde başlayacak boş durmamak lazım..:jeyyar:
buarada branşım ing .öğrtemenliği..

benim de kursum ekimde başlıcak canım ve ben de ing. öğretmenliğindeyimyerimseniben bir an önce başlasak iyi ederiz valla yoksa yetişmicek gibi gelio korkmaya başladım ben ya okulla birlikte götürmek biraz zor olucak çünkü :çok üzgünüm:

benim de kursum ekimde başlıcak canım ve ben de ing. öğretmenliğindeyimyerimseniben bir an önce başlasak iyi ederiz valla yoksa yetişmicek gibi gelio korkmaya başladım ben ya okulla birlikte götürmek biraz zor olucak çünkü :çok üzgünüm:

bayramda bitti hadi ders calışmaya başlayalım cnm ozmncokacimcoook
cnm ders calşmak istedi walla:)

ben bilgi yönetimi + işletme mezunuyum... bu 2. girişişm olacak.inş kazanırız kızlar ya mafoldumben

bende çalışmak istiyorum ya mühendisim, hangi kitapları tavsiye edersiniz?
dersaneye gidecek vaktim yok kendim çalışmalıyım mecburen

bir ara çalışma hevesi geliyor
bir ara pırr uçuyor
bir dengeyi bulamadım ne yapsam ki kızlar

ben daha başlamadım. eğitim bilimleri benim ders konularım komple. yani onun verdiği güvenle bakalım ne zaman başlarım? ancak ekim gibi görünüyo. Allah Sonumu hayır etsin...

bana şuan çok erken geliyor yani
daha snv tarihini bile bilmiyoruz
kasımda falan başlasam diye düşünüyorum kızlar
birde dershanesiz zor olucak sanırım

Back