• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 kpss girecekler!!

bende aynen o yapıdayı, öğrenciliğimde de sınavlara hep son akşam çalıştım:):):)
birrilerinin beni iteklemesii gerekir. şubata kadar kendim denicem, olmazsa şubattan sonra hızlandırılmış kurslara katılcam..
bazı kurumlar 30 yaş sınırı koyuyo, şuanda 26 yım, seneyekinde istediğim puanı alamazsam 30 oluyorum.. o yaştada atanma şansım var tabii. ama bazı kurumlar sınırlama getiryo

bende girecem sınava bakalım kısmet kendi sartlarımla hazırlanmayı düsünüyorum daha başlayamadım bakalım herkese simdiden zihin açıklığı ve başarılar diliyorum bu sene olmadı insallah seneye diyorum umudunuzu kırmayın kımse sizden daha iyi diye birşey yoktur.Kendini iyi hazırladıktan ve azmedip umudunu kırmadıktan sonrada başaramıyacağımız hiçbirşey yoktur arkadaslar başarılarr

valla benim umudum gayet kırık... 2004 önlisanasa girmiştim ben.. o zaman önlisans mezunuydum. 83 puan aldım ve bütün atamalara tercih yaptım ama olmadı... 2010 da bid elisansı zorlıcam bakalım, yine olmazsa ev hanımı olurum heralde:):):)

off ya benimde matematikte eksiklerim var sözelden korkmuyorum ama mat beni çok korkutuyor

özel ders filan almayı bile düşünüyorum mattan....

matematikiği eğer kursa gideceksen yapabilirsin...özel derse ayrıca gerek yok bana göre
ama temelim kötü diyorsan sen bilirsin...
kursda detaylarıyla temelden anlatıyorlar...zaten kpss deki matematik öss deki gibi
ağır olmuyor belli temel konular var ve soru tipleri oralardan çıkıyor...
şimdiden kolay gelsin....

valla benim umudum gayet kırık... 2004 önlisanasa girmiştim ben.. o zaman önlisans mezunuydum. 83 puan aldım ve bütün atamalara tercih yaptım ama olmadı... 2010 da bid elisansı zorlıcam bakalım, yine olmazsa ev hanımı olurum heralde:):):)

inşallah olur...denemekde fayda var...hepimize kolay gelsin...kaydirigubbakcemile5

bende aynen o yapıdayı, öğrenciliğimde de sınavlara hep son akşam çalıştım:):):)
birrilerinin beni iteklemesii gerekir. şubata kadar kendim denicem, olmazsa şubattan sonra hızlandırılmış kurslara katılcam..
bazı kurumlar 30 yaş sınırı koyuyo, şuanda 26 yım, seneyekinde istediğim puanı alamazsam 30 oluyorum.. o yaştada atanma şansım var tabii. ama bazı kurumlar sınırlama getiryo

valla canım aynı son akşamı bırak sabah bile çalışıp gittiğim oluyodu ünide!!!

ama bu kpss öle sabahıydı akşamıydı olacak iş degil düzenli çalışmak gerekiyor,inş. herkes istediği yerlere gelir

evet bazı kurumlar 30 yaş sınırı koyuyor dogru.....

matematikiği eğer kursa gideceksen yapabilirsin...özel derse ayrıca gerek yok bana göre
ama temelim kötü diyorsan sen bilirsin...
kursda detaylarıyla temelden anlatıyorlar...zaten kpss deki matematik öss deki gibi
ağır olmuyor belli temel konular var ve soru tipleri oralardan çıkıyor...
şimdiden kolay gelsin....

kursa başladıktan sonra kendime bakıcam canım ne alemdeyim baktım hala vahimim ozaman özel ders düşünüyorum...

öss sınavındada almıştım çok faydası olmuştu bakalım hayırlısı hepimiz için....

benim eşim de iibf mezunu. o da girecek sınava kısmetse... yanlız 1977 doğumlu, nerelere girebilir bir bilginiz var mııııııııı?????????

benim eşim de iibf mezunu. o da girecek sınava kısmetse... yanlız 1977 doğumlu, nerelere girebilir bir bilginiz var mııııııııı?????????

nerelere girebilir demişsin ama o sınav sonrası açılan kadrolarda belli olur ....
ya da açıktan atama gibi yerler vardır...ama hepsi sınav sonucuna göre duyurulur...
kadrolar sürekli değişiyor çünkü bazen bi bölümde hiç kadro olmadığı gibi bazen de çok yerde açık oluyor...

Ben de 2010'da giriyorum inşallah!!!Ufak ufak çalışmaya başladım,kurs arıyorum şimdi. fisfisfis
Ama matematikten ne yapacağım bilmiyorumm.Az buçuk matematiğim vardı o da gitmiş...:delphin:

matematik ten başladım ama anladıgımı hiç sanmıyorum :(
ingilizce öğretmeni adayı var mı?

2010 kpss ne girecek arkadaşlar,
calışmaya başladınız mı?
ben başlamak istiyorum ama nasıl ve nerden başlayacagım fikrim yok delikafadulden
kursum ekimde başlayacak boş durmamak lazım..:jeyyar:
buarada branşım ing .öğrtemenliği..

selam cnm.bende ing ögrt mezunuyum..bu yıl ilk kez girdim tabiki egitim bilimleri iyi olsa bile gk gy vasattı..olmadı..55 puanım var..
yani biizm yıllarca uzak kaldıgmız mat-tarih-cog gibi derslere sıkıca çalışmamız lazım..şimdiden başla derim..öykü okur gibi tarih okumak lazım..ancak toparlarız..,(:
hakkında hayırlısı cnm kursada gidecekmişsin olur inş seneye

ya arkadaşlar ben ön lisans ta okuyorum ama lise mezunu olarak giricem kpss ye eylülde diye duydum
bana akıl verirseniz sevinirim nasıl başlayım napayım hiç bilmiyorum birde kaç puan yeterli oluyor lütfenn geniş bilgi verecek birini istiyorum.:Saruboceq:

ya arkadaşlar ben ön lisans ta okuyorum ama lise mezunu olarak giricem kpss ye eylülde diye duydum
bana akıl verirseniz sevinirim nasıl başlayım napayım hiç bilmiyorum birde kaç puan yeterli oluyor lütfenn geniş bilgi verecek birini istiyorum.:Saruboceq:

canım Memurlar.Net - Reklam e gir bence :) ordaki forumda çok kapsamlı olarak açıklanıyor :)))

kızlar bi soru soracagım biraz saçma belki ama bu güncel olaylar filan çıkıyorya sınavda 2010 kpss sınavında

2010da ki olaylarmı çıkyor yoksa 2009 da olanlarda soruluyormu yaaa

blks birazö önce girdiğin konuyla ilgili sana yardımcı olmak istiyorm ben sohpet odasındayım gelirsen anlatırım

Back