2010 kpss girecekler!!

Arkadaşlar bende bu yıl kpss girecegim 2. girişim olacakk.ilkinde kitap kapagı dahi acmadım..bu yıl sıkı bir şeklde hazırlanmayı düşünüyorumm..inşallah 2010 da iyi bir alım olurr..

kızlar bu sene bende öylesine girdim hiç bişey calışmadım zaten eğitim bilimlerim yoktu hiç yeni göreceğim 54 aldım hadi bakalım benm gittigim dersane yargı veriyor ama ben baska kaynaklarda calısacagım ama daha baslamadım siz basladınızmı yaa ne calısaacgımı bilmiorumki hiç

önlisans mezunuyum bende gireceğim inşallah.. kurs araştırmaya başladım murat dersanesiyle görüştüm ocak ayında başlayan bi kurs var sanırım ona gideceğim taksitli 1200 tl diyorlar (

Arkadaşlar bende giriyorum kpss-b ye jeoloji mühendisi mezunuyum ama iş yok kpssyi kazanıp atanırız umarım hepimiz...hayırlısı olsun herkes için:)

Arkadaşlar bende giriyorum kpss-b ye jeoloji mühendisi mezunuyum ama iş yok kpssyi kazanıp atanırız umarım hepimiz...hayırlısı olsun herkes için:)

iş bulamadım mı ankara
jeo müh. üzüldüm canım
kpss_b den mi giriyor lisans okuyanlar ben kpss-b yi sadece önlisanslar giriyor sanıyordum kpss-a dan girmen gerekmiyor mu
hangı üniv. mezunsun tatlım

selam kızlar.
ben aof 4 oldum bu yıl.2010dakı kpss ye bende gıreceğım ınsallah.

Arkadaşlar hepinize matematik için önerim var.Bir kitapçıya gidin.Bütün konu anlatımlı matematik kitaplarına bakın.İçlerinde anlatımını en çok sevdiğiniz kitabı alın.ve konu konu yazarak çalışın ,sorularını çözün.İnanın anladığınızı fark edince bunca sene boşa korktuğunuzu anlayacaksınızsüprizzzzz

arkadaşlar matematik için süper bi site buldum.öğretmen en baştan anlatıo konuları.hem de çok basit anlayacağımız şekilde.burda link vermek yasak sanırım isteyenlere özelden vereyim ismini.süperrr...tavsiye ederimm buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…