2010 kpss girecekler!!

sharma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
185
0
96
İzmir
2010 kpss ne girecek arkadaşlar,
calışmaya başladınız mı?
ben başlamak istiyorum ama nasıl ve nerden başlayacagım fikrim yok delikafadulden
kursum ekimde başlayacak boş durmamak lazım..:jeyyar:
buarada branşım ing .öğrtemenliği..

bende giricem şuan devleet memuruyum ama uzman yard. için yani a grubu olarak gireceğim ekim gibi bende dersaneeye başlayacağım Allah yardımcımız olsun

aynen bende ekimde başlayacagım kursa şimdi nerden başlanır hiç fikrim yok i.i.b.f mezunuyum.....kpss b grubuna girecegim.....

bende önlisanslar için olan snv gireceğim ama kpss hakkında çok bilgim yok hatta hiç bilgim yok
nerden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum :S

ben başladım bile...:teytey:
bulunduğum yerde kursa gitme şansım yok.
erkenden ders çalışmaya başladım.
önce matematik konularını bitiricem.
diğer derslere çalışırken de sadece matematik testi çözücem.

nasıl başladın ayy ben de mi başlasam ama çok erken değil mi yaa canım
snv taa eylülde bölümün nedir tatlım

canım ben işletme mezunuyum. haziranda giricem.
bizim tayin dönemine denk geldiği için erkenden çalışmam gerekiyor.
eşya falan toplucaz. ne kadar erken başlarsam benim için kardır.

ben bütün derslerin önemli yerlerini yazarak çalışıyorum.
öyle daha iyi kalıyor aklımda.daha sonrada test çözüyorum o konuyla ilgili.

kızlar nasıl çalışıyosunuz banada söleyin bende girecem kpss ye ama kurs başlamadan ben başlayamıyorum offff

bende gircem...atamalarda olamadığına göre...:çok üzgünüm:geçen sene de girmişdim...
ama evde çok zor kızlar displinli çalışmak mutlaka kurs ve ek kaynak önemli...çünkü sınavı herkes kazanabilir ve belli puan aralıklarında yığılma oluyo bu yüzden....
iyi biyere girmek için 85-90 olması lazım...başka türlü çok zor...:1ninca:

kızlar 80 puanla bi arkadaş antalyaya atanmış lisans mezunu işletme

75 le kapatan yerler bile var ben kararlıyım bu sefer olacak çalışınca olur
umudumu kaymetmeyecem
şimdi çok pişmanım çalışmadan girdiğim için
inşallah bundan sonra olur...

selaaammmmm :))) ben de 2010da kpss-b giricem. ben güvenderin konu anlatımlı kitabını ve ihtiyaç yayınlarının modüler setini aldım. ayrıca coğrafya ve tarihim zayıf olduğu için onların cep kitapalrını da aldım. kursa da başlıcam kısmetse. ama şimdilik evde genel kültür çalışıyorum. kimya mühendisi mezunuyum, matematik falan korkutmuyor beni de şu tarih ve özellikle güncelk onularda ödüm patlıyorrrr!!!! onun için bişeler araştırdım,sizinle de paylaşayım dedimmmmm... işte güncel konuları zayıf olanlarbuyruuunnn :) KPSS 2009 Güncel Konular - KPSS Hazırlık-KPSS 2009- KPSS ONLİNE-KPSS SINAVI kolay gele herkeslereeeeeeeeeeeeee

ihtiyaç yayınlarını öneririm gerçekden güzel bi kaynak...bende ondan çalışcam artık...benimde sorunum tarih sayısalcı olduğum için sözelde zorlanıyorum...

off ya benimde matematikte eksiklerim var sözelden korkmuyorum ama mat beni çok korkutuyor

özel ders filan almayı bile düşünüyorum mattan....

bende makine mühendisiyim.. 2010KPSS den 85 in üzerine çıkmak zorundayım. çünkü bi sonraki kpss yi beklersem yaş sorunumda olabilir.. ben yargı yayınlarının modüler setini aldım. biraz biraz başladım ama çok yüzeysel geçiyo gibi geldi bana.. başka önerebileceğiniz kaynak var mı?
dersaneye gitmeyide planlamıyorum, kendim halledebilir miyim acaba?

canım süper saol

canım kaç yaşındasın yaş sorunu varmı kpss de???

bide kendine güveniyosan dersaneye gitmeden çalışabilirm diyosan gitmene gerek yok

ama ben kendi kendime çalışamıyorum bi düzen program olmalı bişeler beni iteklemeli kendime bu konuda güvenmediğim için dersaneye gitcem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…