off ya benimde matematikte eksiklerim var sözelden korkmuyorum ama mat beni çok korkutuyor
özel ders filan almayı bile düşünüyorum mattan....
valla benim umudum gayet kırık... 2004 önlisanasa girmiştim ben.. o zaman önlisans mezunuydum. 83 puan aldım ve bütün atamalara tercih yaptım ama olmadı... 2010 da bid elisansı zorlıcam bakalım, yine olmazsa ev hanımı olurum heralde:):):)
ArkadaŞlar sınav ne zaman Önlİsanslar gİrebİlİyomu?
bende aynen o yapıdayı, öğrenciliğimde de sınavlara hep son akşam çalıştım:):):)
birrilerinin beni iteklemesii gerekir. şubata kadar kendim denicem, olmazsa şubattan sonra hızlandırılmış kurslara katılcam..
bazı kurumlar 30 yaş sınırı koyuyo, şuanda 26 yım, seneyekinde istediğim puanı alamazsam 30 oluyorum.. o yaştada atanma şansım var tabii. ama bazı kurumlar sınırlama getiryo
matematikiği eğer kursa gideceksen yapabilirsin...özel derse ayrıca gerek yok bana göre
ama temelim kötü diyorsan sen bilirsin...
kursda detaylarıyla temelden anlatıyorlar...zaten kpss deki matematik öss deki gibi
ağır olmuyor belli temel konular var ve soru tipleri oralardan çıkıyor...
şimdiden kolay gelsin....
benim eşim de iibf mezunu. o da girecek sınava kısmetse... yanlız 1977 doğumlu, nerelere girebilir bir bilginiz var mııııııııı?????????
2010 kpss ne girecek arkadaşlar,
calışmaya başladınız mı?
ben başlamak istiyorum ama nasıl ve nerden başlayacagım fikrim yok delikafadulden
kursum ekimde başlayacak boş durmamak lazım..:jeyyar:
buarada branşım ing .öğrtemenliği..
ya arkadaşlar ben ön lisans ta okuyorum ama lise mezunu olarak giricem kpss ye eylülde diye duydum
bana akıl verirseniz sevinirim nasıl başlayım napayım hiç bilmiyorum birde kaç puan yeterli oluyor lütfenn geniş bilgi verecek birini istiyorum.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?