derin en sonunda 2 kişi buluşucaz galiba olumunekankayizsmile
banada öyle geliyorboshayallersmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derin en sonunda 2 kişi buluşucaz galiba olumunekankayizsmile
aman yaa bu kocaeli nasıl bir yermiş böyle kimse memnun değil.bende evlenince gelin geleceğim oraya şimdiden buz kestim valla eltilerimi bilmiyorum henüz ama bi eşim bi de kayınvalidemle geçecek bütün zamanım galiba ha tabii o zamana kadar kalırsak site ile sizlerle.offf içim şişti valla yaa. :çok üzgünüm:
buluşma konusuna gelince önümüzdeki haftasonu yapallım mı, ne dersiniz ???
Konu başlığınızı mı değiştirmek istiyorsunuz hatunlar..?
mehser kocaeli gayet güzel bir yer,ben kendi adıma konuşayım, çevre edinmek arkadaş çevremizi genişletmek için buluşalım diyorum ben, bilmiyorum nerden gelin geliceksin ama kocaeli gayet gelişmiş, gezecek , eğlenek yerlerde sıkıntısı olamayan bir şehir, bence pozitif düşünmende fayda var, opuyorumnanaktan
canım bende gelmeyi istiyorum. ama zamanın uyması dışında bir de eşimden izin çıkması lazım. siz ayarlayın benim katılıp katılmayacağım son anda belli olur. he ama bu hafta onu kesin gelemem misafirim geicek hem cumartesi hem pazar.bu haftasonu olursa sel gelemezmiş, öyle yazmış
o yüzden önümüzdeki hafta dedim, merak etmeyin gün belli olunca gelenler çıkar, önce günü atalım ortaya, uyana uymayana göre değiştiririz...
ilk tarihi ben atayım, 16 ocak cumartesi kimler uygun bakalım ???