• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kocaeli KK buluşması.:))

aman yaa bu kocaeli nasıl bir yermiş böyle kimse memnun değil.bende evlenince gelin geleceğim oraya şimdiden buz kestim valla eltilerimi bilmiyorum henüz ama bi eşim bi de kayınvalidemle geçecek bütün zamanım galiba ha tabii o zamana kadar kalırsak site ile sizlerle.offf içim şişti valla yaa. :çok üzgünüm:

aman yaa bu kocaeli nasıl bir yermiş böyle kimse memnun değil.bende evlenince gelin geleceğim oraya şimdiden buz kestim valla eltilerimi bilmiyorum henüz ama bi eşim bi de kayınvalidemle geçecek bütün zamanım galiba ha tabii o zamana kadar kalırsak site ile sizlerle.offf içim şişti valla yaa. :çok üzgünüm:

mehser kocaeli gayet güzel bir yer,ben kendi adıma konuşayım, çevre edinmek arkadaş çevremizi genişletmek için buluşalım diyorum ben, bilmiyorum nerden gelin geliceksin ama kocaeli gayet gelişmiş, gezecek , eğlenek yerlerde sıkıntısı olamayan bir şehir, bence pozitif düşünmende fayda var, opuyorumnanaktan

26 yıllık kocaelili olarak memleketim hakkında ileri geri konuşturmam, haberiniz ola guclubacismile

bu haftasonu olursa sel gelemezmiş, öyle yazmış
o yüzden önümüzdeki hafta dedim, merak etmeyin gün belli olunca gelenler çıkar, önce günü atalım ortaya, uyana uymayana göre değiştiririz...

ilk tarihi ben atayım, 16 ocak cumartesi kimler uygun bakalım ???

Konu başlığı tam bana göreydi :) bende burdayım arkadaşlar ...

mehser kocaeli gayet güzel bir yer,ben kendi adıma konuşayım, çevre edinmek arkadaş çevremizi genişletmek için buluşalım diyorum ben, bilmiyorum nerden gelin geliceksin ama kocaeli gayet gelişmiş, gezecek , eğlenek yerlerde sıkıntısı olamayan bir şehir, bence pozitif düşünmende fayda var, opuyorumnanaktan

istanbul avcılardan ama burasıda az buçuk gebze gibi zaten aşırı gezenti bir insanda değilim gerçi ama birde orayı da bilmediğim için artık bilmiyorum ben kendimi hem sevdiğim insan var onun varlığı yeter diye hemde nasip olursa sizlerle arkadaşlık kurarız (tabii sizlerde isterseniz) diyerek avutuyorum. gebzedekiler hemen hemen çok yakın hep cumapazarı çevresinden neredeyse yanlış bilmiyorsam sevgilimde orada bir yerde oturuyor büyük ihtimalle bizde oraya yakın bi yerde oturacağız cumapazarı civarında oturuyorum yazılarını görünce biraz moral oluyor

herkese merhaba
ben de kocaelı de oturanlardanım .bulusma olursa seve seve gelırım.ama onceden soylemelıyım .eslerımız sadece haftasonu evde oldugu ıcın cumartesı belkı yarım gun ayırmak mumkun. hafta ıcı olursa cok daha rahat guzel bır tanısma toplantısı olur ...
herkese selamlar

hafta içi olursa akşam olur zaten, evli olanlar için akşamda uygun olmaz herhalde eşleri çocukları anlamında söylüyorum, 16 ocak olsun bence...

tekrardan merhaba
arkadaslar yazılanları en bastan dıkkatlı okudum .burda bır kafa karısıklıgı oluyor bence. bazılarımız calısıyor haftaıcı zamanları yok ..bazılarımız ıse calısmadıgından haftaıclerı bulusmak ıstıyorlar..bu durumda da haftasonlarını eşlerıne ayırmak istiyorlar ..
bence bulusmalarımızı 2 grup halınde yapalım ...aramızda konuyu acan DERıN DE arkadasım gıbı SKYANGEL gıbı bekar zamanı nispeten daha rahat kullanabılecek arkadaslarımız var ( ben de calısmayan evli birisi olmamama rağmen onceden planlama yaptıgım surece sosyal aktıvıtelerımı haftasonları da gerceklestırebılırım)
ilk buluşmamızı haftaiçi yapalım. gidelim şöyle güzel ferah bir yere kahve içelim ...kimbilir belki kafaca iyi anlaşacağımız ortak nokta yakalayacağımız dostlarla tanışıcaz.ama ne olur alışveriş merkezlerinin uğultulu salonlarında olmasın :(
sonra da yine haftasonu toplantısı yaparız. zaten ilk toplantı sonrası daha kolay organize oluruz.
ben özelden mesaj atamıyorum henuz 50 mesajı devirmediğim için.burdan haberleselım.
kucuk bır not eklemek ıstıyorum: ocak 11 de annem bızı zıyarete gelıyor . bu durumda onu gezdırmek ıstıyoruz ama bız de cok ıyı bılmiyoruz Kocaeli 'yi. nereleri önerirsiniz. kaliteli restoranlar ören yerleri vs...
ve buluşma öncesi mutlaka birbirimize cep nolarımızı ve msn üstünden bir fotoğrafımızı gönderelim.işi şansa bırakmayalım.
bır de en azından kuçuk bırer not ekleyelım buraya.yasımızı meslegımızı evlımıyız bekarmıyız ...gercekten tanısmak bır seyler paylasmak ısteyenler bence cok zor bır sey degıl arkadaslar neden bu kadar arapsacına donuyor ...
herkese selamlar ...

bu haftasonu olursa sel gelemezmiş, öyle yazmış
o yüzden önümüzdeki hafta dedim, merak etmeyin gün belli olunca gelenler çıkar, önce günü atalım ortaya, uyana uymayana göre değiştiririz...

ilk tarihi ben atayım, 16 ocak cumartesi kimler uygun bakalım ???
canım bende gelmeyi istiyorum. ama zamanın uyması dışında bir de eşimden izin çıkması lazım. siz ayarlayın benim katılıp katılmayacağım son anda belli olur. he ama bu hafta onu kesin gelemem misafirim geicek hem cumartesi hem pazar.
öpüyorum sizi kocaman kocamankaydirigubbakcemile3

kızlar ne yazık ki ben uzun süre şehir dışında olucam, büyük bir ihtimalle, sizlere iyi eğlenceler, belki bir sonraki buluşmada tanışırız artık...

Back