• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kocaeli KK buluşması.:))

tanırız ya bencede sorun olmaz.zemuszemus bu arada hoşgör meslek lisesinin çaprazında ing bankın karşısında vereliniortak

Hoşgör ahh ah eskiden çok güzel pastaları vardı....

Hoşgör ahh ah eskiden çok güzel pastaları vardı....

ayy evet yaaa dondurmasıda süperdi
heyy gidi günler heeeyy:gitme:

eskilerden kim kaldı sorusunun cevabı izmitte hoşgör :lepi:

hoşgörde buluşmayı akıl etmekle çok iyi yaptın derincim, unutmuştuk biz hoşgörü, nerde o eski günler :asigim:

Evet eskiden bir hoşgör bir mcdonolds vardı herkes buralarda buluşurdu:)) bugün son gün umarım bi aksilik çıkmaz gelecekler için:)opuyorumnanaktan

dün akşam arkadaşlarla gittik bir yemek kokuyordu bir yemek kokuyordu vıyyyy dedik kaçtık. ama akşam saat 7 buçuk olmasından kaynaklanıyor olabilir o yoğun yemek kokusu. şimdi kebap fln yapmaya başlamışlar ya hoşgörde sanırım ondandır..

bana 13 de uyar 15 de ama akşamdan sonraya kalamayacaklar için zor olur
o yüzden buluşma saatini 13 yapalım, ben en son giden kişi gidene kadar ordayım zemuszemus

bu arada topiğin ismi değişmiş, iyi olmuş kaydirigubbakcemile3

pembeperi, fatolina, patriaya haber vereyim ben, nevin nehir kardeşlerin haberi vardı, nevin yazmıştı yani

16 ocakta saat 13te hoşgörün 2. katında buluşmak üzere
yürüyüş yolundaki hoşgör mü bu arada hihoyyyt

ama ben nası tanıcam ağlarım ama tanıyamassam evimde uzak zaten :(

Aaaa hoşgör müü... dersanede ilk dersi kırıp çay poğaçalı kahvaltıları mı desem, dersaneden çıkıp soluğu orda alışımızın tek sebebi olan dondurmalı tavukgöğsümü desem... desem de desem.....
Keşke ben de gelebilsem....
Belki de İstanbul'dan size süpriz yaparım...

bende arkadaşla buluşacaktım yarın.. birlikte uğrıcaz artık boshayallersmile sıkılmazsa otururm ne güzel

ayyy kızlar gelemiyorum ya kahretsin o kadar çok terslik üstüste geldiki inşallah ikincide aranızda olucam:gitme:

Kızlar araba eşime lazımmış, geemiycem ben. istanbuldan transfer olacaktım size sırf hoşgörün ve sizin güzel hatrınıza ama olmadı :((....

Kimse gidemiyor anladığım kadarıyla...

Ben de gelemiyorum malesef....Tamamen unutmuşum bugünkü işimi,kusura bakmayın..

Peki çenebazdan başka giden olacakmı?Eğer olmayacaksa haber verelim onada...

Sorry...

son dakika haberim oldu kızlar gelemedim
artık doğumdan sonra bebişi kutlamak için toplanırız
inş. resimleri bekliyorum

son dakika haberim oldu kızlar gelemedim
artık doğumdan sonra bebişi kutlamak için toplanırız
inş. resimleri bekliyorum

Merhabalar kızlar,başlığı yeni gördüm..
Tüm geçmişi okuyamadım kızlar sadece ilk yazılanlara aynen katılıyorum
Bende izmite evlenince geldim ve nedense buralara hiç ısınamadımm:sinifsinif:

Back