• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kocaeli KK buluşması.:))

bende geldim kimsecikler yoktu :gitme: çenebazım gelmiş,arkadaşla oturup kalkmışlar..

kızlar benim tabiri caizse hayat memat meselesiydi gelemedim,yoksa böyle bir etkinliğe katılmak isteyen ,bu forumu açan kiş olarak benim,izah edemeyeceğim şeyler oldu ,,yeni buluşma düzenlersek gelirim

canım önemli değil diyeyim hadi, dün olsa öyle demezdim de :roflol:
bunlar hep benim başıma patlar, sorun değil, alışkınım

ama bundan sonraki buluşmaya gelmeyeni ilmik ilmik işler ipe dizerim ona göre :umursamaz:

canım önemli değil diyeyim hadi, dün olsa öyle demezdim de :roflol:
bunlar hep benim başıma patlar, sorun değil, alışkınım

ama bundan sonraki buluşmaya gelmeyeni ilmik ilmik işler ipe dizerim ona göre :umursamaz:

ahh canım ya hepte seni buluyo böyle şeyler he
bi buluşmayı önceden haber verin
ben gelirim ama doğumdan sonra artık

meleğimizi de isteriz ama :asigim:
canım benim ya, inşallah pıtır pıtır yanımızda koşuşturduğu buluşmaları da görelim :1hug:

tabi canım onsuz olur mu hiç
ama şu kışı atlatırız öyle yada evde toplanırız
inş. canım ya bi gelse artık sabrım kalmadı valla :ecrin_bebek:

bende kocaelindeyım cnm ve de bende ne yazık ki cok yalnızım..
arkadas bakıından falan..
cunku buranın ınsanlarını anlamak cok zor..
ben memleketımde olsaydım keske...

buranin insanlari anlamak cok zor demissiniz neden acaba?

bu söz beni korkuttu simdi : )

izmitte arkadaslik kurmak o kadar zormu ?

yani sebebi nedir ?

Yeniden bir buluşma düzenlensin eminim bir çok kişi gelir. Gelemicek olanlar muhakkak mesaj atsın. O zaman sorun olmaz sanırım. Ramazanda iftar açılabilir en güzeli.Dışarda bir yerde iftar açılabilir bu benim görüşüm. tabii.

bu topik 3 aydir bos kalmis.. ben cevap yazayim yeniden gündeme gelsin
:74::76:

şu söz nişan telaşını bi atlatayım hayırlısıylka kızlar,bu aarada alışveriş yapacaksanız izmit esnafının kaprisini çekmeyin,abiye ,gündelik ne isterseniz pendik çarşısında var,bir daha asla izmit te alışveriş yapmam:63:

Back