O yüzden anlaşılır net isimler koyalım bebelerimze
Naptın Ezgi'yi beğenmiştin en son söylediğimde ...
sepette kısa süre mola verdim sora düşünmeye devam etcem yorucu işler :82:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden anlaşılır net isimler koyalım bebelerimze
Naptın Ezgi'yi beğenmiştin en son söylediğimde ...
sepette kısa süre mola verdim sora düşünmeye devam etcem yorucu işler :82:
aman ne yorucu ne yorucu....
bebeler doğacak hala isimsiz...
kararsız anneler...
aman ne yorucu ne yorucu....
bebeler doğacak hala isimsiz...
kararsız anneler...
alısveıs guzeldır bosver :82:herkese selamlar...zaman buldukça takip ediyorum ve ettiğim kadarıyla herkes iyi çok şükür...Ben bu ara ciddi bunalımlardayımankarada ufuk üniversitesine gidiyorum baştan beri..her gittiğimde farklı doktorlarla karşılaştım bu durumdan çok rahatsız oldum...hamileliğim boyunca 3 kez acillik oldum birine etlik zübeyde hanıma gittim hemşirelerden huylandım birine ufuğa gittim 3 gün yattım diğerinde ambulans numuneye götürdü hayatımda gördüğüm en döküntü ve pis hastaneydi
dün kontrolüm vardı doktorum bebeğin yan yattığını böyle giderse sezeryan olacağımı söyledi bunu söylemesi için erken değilmi?26+3 günlüğüm
bunun üzerine yeni doğan bakım ünitesinin olmadığını öğrendim
kafam feci karıştı..bu saatten sonra hastane değiştirmek ne kadar mantıklı?değiştirsem bile nereye gidebilirim.bana önerebileceğiniz hastane var mı?yada Allaha emanet devam etsemmi burda
3 gündür kendimi alışverişe vurdum sinirlerim gerçekten bozuldu
:95:
dogum ıcın gecelık alın gecelııııkk dıye kendımı yırttım burda gıttım pıjama takımı aldım kendıme
ama cok hosuma gıttı dayanamadım
sonuc olarak hala gecelıgım yok![]()
ya pijamanda olmasaydı iyi açıdan düşünmek lazım![]()
dogum ıcın gecelık alın gecelııııkk dıye kendımı yırttım burda gıttım pıjama takımı aldım kendıme
ama cok hosuma gıttı dayanamadım
sonuc olarak hala gecelıgım yok![]()
daha tam sezon girmedi desem hava da günlük güneşlik.
herkese merhaba;
artık aranızda bir gestasyonel diyabetli var maalesef
100lük yüklemem sınırın çok çok üstünde geldi ve dr um beni endokrinolojiye yönlendirdi.
günde 4 kez şeker ölçümü verdi.
bi de endokrinoloğun vereceği diyeti yapıcam 32 haftada bi yükleme daha yapılacak.çok mutsuzum
3yıldır bebeğimiz olmasını bekledik 2 düşüğüm ve dış gebeliğim var şimdi de bu gerçekten çok canım sıkıldı yaa
Canım geçmiş olsun..
Üzme kendini, diyetine dikkat ettikten sonra korkulcak bişey yok sen daha bilirsin gerçi ebe hemşire olarak
Önemli olan tedbirli olmak.. Dikkat edersin olur biter, sıkma canını başka derdimiz olmasın yeter kii..
sağol pur..
biliyorum ama o kadar dikkat eden biriydim ki duyanlar şok oldu..
daha nasıl dikkat edilir görücem yaşayıp..
Allah başka dert vermesin napalım katlanıcas..
Şeker biliyorsun ki strese, üzüntüye çok bağlı..
Üzme ki kendini kolay atlatalım şu zamanları, sağ salim bebişlerime kavuşalım![]()
herkese merhaba;
artık aranızda bir gestasyonel diyabetli var maalesef
100lük yüklemem sınırın çok çok üstünde geldi ve dr um beni endokrinolojiye yönlendirdi.
günde 4 kez şeker ölçümü verdi.
bi de endokrinoloğun vereceği diyeti yapıcam 32 haftada bi yükleme daha yapılacak.çok mutsuzum
3yıldır bebeğimiz olmasını bekledik 2 düşüğüm ve dış gebeliğim var şimdi de bu gerçekten çok canım sıkıldı yaa