-----2010 KASIM hamişleri----

turkuazcım kuzenimi kayeebttim geçen hafta
daha 30 yaşındaydı
üzülmemek elde değil
şoktayız yani
ben ona bağlıyodum ama genel bi durumsa hamilelğin seyriyle alakalı demekki
Allah rahmet eylesin mavibahar, size ve ailesine sabırlar diliyorum.
Eki Görüntüle 195861

EVETT kızım bu kadarcık oldu bel bölgesinde toplanan et yığınları nasıl geçcek acaba :31:
amannn, senden hiç bu performansı beklemezdim... heyy maşallah!
nolur nolmas die kpssye de başvurdum az önce...
doğum 20 temmuz sınav 9 temmuzzzz
koja göbekimleeee... minnak oğlumla sınava gircez...
garibim hayat şartlarına şimdiden alışcak...
anası da babası da inekti zaten!!!:52:

Allahın izniyle kadroya geçeyim de sınava girmeye gerek kalmasın...:69:
Türkiye'nin sınav mantığına anne karnında uyum sağlaması önemli tabi keramos.... ee sonunda oda muhattap kalacak bu durumlardan. Allah gönlüne göre versin.

merhaba güzel anneler.
Ayşegülcan göbüşün ve kızına maşallahh diyorum:nazar::nazar: çok tatlı görünüyor.

Mavibahar başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin inşallah.

herkesleri iyi gördüm çok şükür:21:

merhaba güzel anneler.
Ayşegülcan göbüşün ve kızına maşallahh diyorum:nazar::nazar: çok tatlı görünüyor.

Mavibahar başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin inşallah.

herkesleri iyi gördüm çok şükür:21:

ahahah saol smallangel teşekkürler göbüş ve kızımı beenmene sevindim de adımı pek beğenmedin galiba :60::60: zira adım ayşe gülçin :86::86::60::60:

Eki Görüntüle 195861

EVETT kızım bu kadarcık oldu bel bölgesinde toplanan et yığınları nasıl geçcek acaba :31:

Maşallah kocaman olmuşsunuz.... :nazar::nazar::nazar:

Mavibahar başınız sağolsun...

Hamile alt komşumla çay kek börek çörek yapıp parka gittikkkk.....

Ohhhh missss gibi havaaaa.....

Çimenlerin üstüne attık battaniye minderleri, keyif yaptıkkkk... içim açıldı...

Haftasonu İstanbul'un balkonu aydosa gittik :21: muhteşemdiiii semaver çay yiyecekler içecekler güneş açık hava....

Ben yazı özlemişimmmmm :66::66::66:

ahahah saol smallangel teşekkürler göbüş ve kızımı beenmene sevindim de adımı pek beğenmedin galiba :60::60: zira adım ayşe gülçin :86::86::60::60:

ahh canım ya beğenmemek olurmu hiçç tamamen klavye hatası:9::9: sayfalar okadar birikiyor ki okuyup bitirene kadar gözlerim pörtlüyor :1::1: iş yoğunluğuma ver tatlım :71::71:

Eşimle böle saçma sapan isimleri duyunca daha da sapıtıyoruz..
En son Felis Tigris mi koysak die geyiğin dibine vurduk, anadolu kaplanının latincesi, türkçe olmadığı için eledik :60::60::60:

Eşimle böle saçma sapan isimleri duyunca daha da sapıtıyoruz..
En son Felis Tigris mi koysak die geyiğin dibine vurduk, anadolu kaplanının latincesi, türkçe olmadığı için eledik :60::60::60:

:53::53::53::53::53:

benim ismimi de hep ikizimle karıştırırlar ama sallamıyorum ben.... mehtap da deseler bakıyorum sevtap da deseler de bakıyroum.

Back
X