• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

günaydınlaaaar_?

ilknazcım kızın hayırlı uğurlu gelsin işlhh cnmm:=)
yaa sula şu drlarada güvenemiyrm aynı gün birir kız bri erkek nasıl der hallah hallaaa
bzm burdada bi akrabaya doğana kdr kız dediler hazırlıklar fln yapıldı bi doğdu olaan:53:şok oldular wallaa

aynen canım bi hevesle gittik ama kafamız daha çok karıştı.

yarın kendi dr umuza gidicez o ne derse ona inanıcaz artık :59:

günaydın kızlar :71: çok mutluyum dün cinsiyetimizi öğrendik
kızım olucakmış :49: ultrasona göre bikaç gün daha ilerdeyim. boyumuz kilomuz normal dedi.161gr ve 16 cm. bende 56 kilo olmuşum :21:
allah'ım inş. sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder.

gözün aydın canım...:nazar:
bu kadar erkek böcek arasında çiçeklere ihtiyaç var:64:

günaydın kızlar sizde boş olan 2 bacak arasının bizde ultrasonu var yanında da pipi yazıyo benim doktorda benim gibi çatlak baya belli yanılma olasılığı sıfır yani bizde geçen hafta öğrendik usg ye görede 2 gün gerideyiz

bu usg fotonu eklesene...
kız mı erkek mi merak edenlere görsel bilgi olur...

bu usg fotonu eklesene...
Kız mı erkek mi merak edenlere görsel bilgi olur...

şuan yanımda yok yarın ekleyebilirim ancak canım. Ama doktor göstermeyince bişi anlamıyorsun
bu arada dün akşam baya bir ağladım sebebi ise göğüslerim çatlamaya başlamış acayip moralim bozuldu resmen çatlaklar oluşmaya başlamış. Kremde bebe yağıda herbi haltı kullanımyorum offf
ama belliydi bunların çatlayacağı taş gibi oldular.

şuan yanımda yok yarın ekleyebilirim ancak canım. Ama doktor göstermeyince bişi anlamıyorsun
bu arada dün akşam baya bir ağladım sebebi ise göğüslerim çatlamaya başlamış acayip moralim bozuldu resmen çatlaklar oluşmaya başlamış. Kremde bebe yağıda herbi haltı kullanımyorum offf
ağlama cnm nie ağlıyosun çatlıcağı warsa ne sürsen çatlıyoo napalım bebeler için katlanıcaaz

ağlama cnm nie ağlıyosun çatlıcağı warsa ne sürsen çatlıyoo napalım bebeler için katlanıcaaz

biraz abarttım ağlamayı masucuktan eşime eziyet olsun diye
bakma bir daha gögüslerime.......
emzirmeyeceğim oğlunu.......
bir daha hamile kalmayacağım.....
vs. bir sürü şeyler dedim sırf gıcıklık olsun diye niye yaptım bilmiyorum ama
oda canım sarılıyo ağlama aşkım olcak bunlar sen böylede güzelsin falan filan teselli etmeye çalışıyo
ayyyyy çok kötüyüm galiba

kaç dr gidiyosun cnm sen bn de sadece usg için bitane daha dr gitmek istiyrm ama kafa karıştırır die korkuyrm

bir dr a gidiyordum ama çok yoğun 1,5 ay sonraya gün verdi.
bizde bekledik bekledik son 3 gün kala sevgililer gününde kocam cinsiyetini öğrenmek istediği için başka dr a gittik. ilk gittiğimiz erkek e benziyor dedi sevindik garantileyelim diye hemen acıbademe gittik rasgele bi dr a o da kız büyük ihtimalle dedi. üçlü testi de verdik bu arada.
öğrenemedik heyecan dorukta kız da olsa erkek de olsa annesinin babasının ilk göz ağrısı yavrum.
sonunda bir karar verdim 3 haftada bir 2 dr a takip ettiricem. geç randevu veren dr umdan çok memnunum ama o kadar beklemek çok zor oluyor.

biraz abarttım ağlamayı masucuktan eşime eziyet olsun diye
bakma bir daha gögüslerime.......
emzirmeyeceğim oğlunu.......
bir daha hamile kalmayacağım.....
vs. bir sürü şeyler dedim sırf gıcıklık olsun diye niye yaptım bilmiyorum ama
oda canım sarılıyo ağlama aşkım olcak bunlar sen böylede güzelsin falan filan teselli etmeye çalışıyo
ayyyyy çok kötüyüm galiba
allah iiliğinii adama eziyet:9::9::9:
bir dr a gidiyordum ama çok yoğun 1,5 ay sonraya gün verdi.
bizde bekledik bekledik son 3 gün kala sevgililer gününde kocam cinsiyetini öğrenmek istediği için başka dr a gittik. ilk gittiğimiz erkek e benziyor dedi sevindik garantileyelim diye hemen acıbademe gittik rasgele bi dr a o da kız büyük ihtimalle dedi. üçlü testi de verdik bu arada.
öğrenemedik heyecan dorukta kız da olsa erkek de olsa annesinin babasının ilk göz ağrısı yavrum.
sonunda bir karar verdim 3 haftada bir 2 dr a takip ettiricem. geç randevu veren dr umdan çok memnunum ama o kadar beklemek çok zor oluyor.
hmm anladım cnm beklemek zor gerçekten ama bölesi daha zor arda kalmak bidaki kontrln ne zmn cnm

yarını bekleriz sende görmemiz gereken yeri daire içine al:62:
çatlaklara üzülmeyin yaaa
benim ergenlikten beri kalçamın yanlarında var. yaşıyıp gidios bişi olmuyor
kocalar bizim kadar dikat edip umursamıyor...

bide arkadasım kilo aldığı için kol altları-yumoşlar- çatlamış oralarada krem sürün...

çatlayacaksa çatlar kim korkar çatlaktannnn:62::62::62:

oğlumun kulağını çektim az önceee:52:

şeymanın kızı kıprıyormuş - naz yapıyormuş - oynuyormuş sen napıyon içerde leynnn??? dedim!!!

hala tık yok:53:

karnını doyurayım belki açlıktan bayılmıştır içerde :52:

Son düzenleme:

şeymanın kızı kıprıyormuş - naz yapıyormuş - oynuyormuş sen napıyon içerde leynnn??? dedim!!!

karnını doyurayım belki açlktan bayılmıştır içerde :52:
:60::60::60::60::60:

cnm erkekler tembel oluyoo kızlar cimcimeler erken başlıyo tekmelere

hııı ii hade sewindin cnm ya beklicem gzl hbrler kaçta randewun
o kesin kızmı erkekmi söler artttıkk:66:

yarın sabah erken randevum öğlene doğru girerim nete.
bu arada bebişimin cd sini verdi dr, buraya yüklemeye çalışıyorum ama beceremedim
video yükleniyor mu acep ?

günaydın kızlar :71: çok mutluyum dün cinsiyetimizi öğrendik
kızım olucakmış :49: ultrasona göre bikaç gün daha ilerdeyim. boyumuz kilomuz normal dedi.161gr ve 16 cm. bende 56 kilo olmuşum :21:
allah'ım inş. sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder.

Hayırlı olsun gözün aydın :92::nazar:

karnını doyurayım belki açlıktan bayılmıştır içerde :52:

benim oğlumda tembel ya bende hissetmiyorum bişi yani var gibide yok gibide belirgin bişi yok bizimkiler tembel olucak galiba:30:

İlknas Gözün aydın canım hadı bakalı hayırlısı ile kucağımıza alalım bebişleri çoğumuzda öğrendik artık cinsiyetleri mart başına kadar öğrenmeyenimiz kalmaz herhalde. bende 26 şubatta paylaşıcam cinsiyetini bebişimin öğrenir öğrenmez :1:

Son düzenleme:
Back
X