• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

herkese merhaba,

mor güller maşallah bebeğine :nazar:
bende bakar bakmaz erkeğe benzettim :55:

arkadaşlar sizler de kasık ağrısı devam ediyor mu yaklaşık 14 haftalık oldu başlarda kese büyüdüğü için normal olduğunu biliyordum ama bu haftalarda da kasıklarınız ağrıdı mı ?

Saol cnmmm:70::71::71::71:

Benim ilk bebişim, maşallah kaç yaşlarında anne oldun canım :nazar:

sağlıkla alırsın kucağına inş cnm ilklerin tadı heyecanı başka oluyo.

:9:koca beni görünce kaçırmak istemedi cnm eşimle çocukluk arkadaşıyız biz,17 yaşımda kızımı kucağıma aldım iyikide erken evlenmişim,şimdi kızımla aynı boydayız evimin neşeleri.

ben bu işi tecrübeyle sabitledim diyorsun:1: ya ben pek naz işini beceremem aslında şimdi yaptığım da naz gibi gelmyior bana böyle bir kırılgan bir hassas bir narin oldum ben. bu ben miyim diyorum? :51:

bu arada çocuklarını allah bağışlasın güzel bambaşka bir duygu olsa gerek onları yetiştirmek.

Nazlan nazlan :9:

Kızlar bu arada benim hamilelikten sonra aşırı derece sıcağa karşı nefretim gelişti :9:

Doğalgazı kapattım da adamı hasta ettim, kocem zor gitti bugün işe:17:

Daralıyorum napayım, içim bunalıyor sanki, aynı durumda olan var mı, hormonlar mı etkiliyor aceba?

:9:koca beni görünce kaçırmak istemedi cnm eşimle çocukluk arkadaşıyız biz,17 yaşımda kızımı kucağıma aldım iyikide erken evlenmişim,şimdi kızımla aynı boydayız evimin neşeleri.

:nazar::nazar::nazar: sen resmen onunla büyümüşsün :69:

ben bu işi tecrübeyle sabitledim diyorsun:1: ya ben pek naz işini beceremem aslında şimdi yaptığım da naz gibi gelmyior bana böyle bir kırılgan bir hassas bir narin oldum ben. bu ben miyim diyorum? :51:

bu arada çocuklarını allah bağışlasın güzel bambaşka bir duygu olsa gerek onları yetiştirmek.
yani hamilelikte eşler daha anlayışlı oluyor gibi,ve her çocukta birazdaha olgunlaşıyosun cnm senin yaşadığını anliyabiliyorum boşwer sen yinede nazlan.
hemde nasıl cnm rabbim onları bana bağışlasın iyiki varlar hayatımda 3.cüye hamileyim ama sanki ilk bebekmiş gibi çok nazlı vücudum ya hergün biyerim ağrıyo düğerlerinde hiçç ağrı nedir bilmezdim bu baya nazlı olucak gibi,şu günler çabuk geçseydide kurtulsaydık hayırlısıyla.

:1:evet cnm senin ilk galiba.

Kızlar bu arada benim hamilelikten sonra aşırı derece sıcağa karşı nefretim gelişti :9:

Daralıyorum napayım, içim bunalıyor sanki, aynı durumda olan var mı, hormonlar mı etkiliyor aceba?

ben donuyorum. ama bizim memleket soğuk memleket donmayana gülerler.

Benim tam tersi zaten sıcağı severdim, şimdi daha çok seviyorum..
Elimi ayağımı ısıtamıyorum.. :44:

Genç anne:nazar::nazar::nazar::nazar:

yani hamilelikte eşler daha anlayışlı oluyor gibi,ve her çocukta birazdaha olgunlaşıyosun cnm senin yaşadığını anliyabiliyorum boşwer sen yinede nazlan.
hemde nasıl cnm rabbim onları bana bağışlasın iyiki varlar hayatımda 3.cüye hamileyim ama sanki ilk bebekmiş gibi çok nazlı vücudum ya hergün biyerim ağrıyo düğerlerinde hiçç ağrı nedir bilmezdim bu baya nazlı olucak gibi,şu günler çabuk geçseydide kurtulsaydık hayırlısıyla.

nasıl yaptın doğumları normal sezeryan?

sezeryan canımyaa,herşey son dakikaya kadar normalken aniden sezeryana aldılar kordon dolanmasından

:18::18: dün gece aklıma ben nasıl doğurucağım die bir telaş geldi. :52: daha 5 ay önceden düşünerek kendimi korkutmam doğru diil ama ara ara bana bir telaş geliyor bazen de rahatlıyorum. ikisi de kendine ait zorluk gösterior bana sezeryan da normal de.

:18::18: dün gece aklıma ben nasıl doğurucağım die bir telaş geldi. :52: daha 5 ay önceden düşünerek kendimi korkutmam doğru diil ama ara ara bana bir telaş geliyor bazen de rahatlıyorum. ikisi de kendine ait zorluk gösterior bana sezeryan da normal de.

hayır hayır hiç böyle şeyleri erkenden düşünüp sıkma canını,korkulcak hiç bişey yok 2side iyi bir dr yaptırdığı taktirde sağlıkla geçiyo,yeterki bünyen sağlam olsun.
ben sezeryan oldum ama inan 1gün bile yatmadım bebeklerime kendim baktım kendim yıkadım hiç ağrım sızım olmadı ama bundan pek ümitli deilim tabi 3.cü olunca:26:

Back
X