sağolun kızlar ya içimi rahatlatıyorsunuz , bayanşeyma sen 9 haftalık mı hamilesin ne güzel ben o günleri görebilecek miyim acaba :26: geçen seferki 5 haftada kalmıştı şimdi doktor yine 5 haftalık diyor kurtulamadım bu 5 hafta sendromundanşu 6 yı 7 yi 8 i bi görebilsem sağlıcakla ...
önce hamile kalmadan bi stres sonra da kalp atışlarıydı gelişimiydi bi stres Allah hepimize yardım etsin gönlümüze göre versin ...
inşşş bende aralık hamişi olurumkasımda tutmadı bu ay beklemedeyim dua edin
önce hamile kalmadan bi stres sonra da kalp atışlarıydı gelişimiydi bi stres Allah hepimize yardım etsin gönlümüze göre versin ...
sonra 2li test stresi, sonra 3lü test stresi, sonra sağlıklı doğdu stresi sonra kreşe gitti, sonra okula gitti, sonra askere gitti, evlendi...bize rahat yüzü yok bundan sonra
bi de 27 ekim son adet tarihim, 5 haftalık biraz az değil mi , gelişmiyor mu ne :18:
Bende bendeeben de bebişimin elini ayağını görmek istiyorum artık yaa. Allah'ım nolur darısı başıma olsun..
ben de bebişimin elini ayağını görmek istiyorum artık yaa. Allah'ım nolur darısı başıma olsun..
az kalmış senin de doktora gittiğinde görürsün inş. canım.
ocağın başında gidicem işte canım. kısmetse 12.haftamızda olcaz. inşallah bebeğimizin sağlıkla geliştiğini görürüz biz de ama insan korkuyo işte hep olumsuzluklardan.
beni de 12 hafta da çağırdı. Ense kalınlığını ölçecekmiş. Hatta cinsiyetini bile görürüz dedi
ben de 6+3 de kalp atışını duydum. bi daha 1 ay sonra gel dedi.ocağın 3ünde gitmeyi düşünüyorum. heralde ikili test yapılcak. bazı doktorlar 10. haftadan sonra cinsiyetini görebiliyolarmış ama söylemiyolarmış pek yanlış olabilir diye. ben de dün gece rüyamda bi oğlum olduğunu gördüm. emzirmeye çalışıyodum. çok garip bi duyguydu.
çok güzel oluyor o rüyalar aynı gerçek gibi :) sağlıklı sıhatlı ve hayırlısı olur inş. ben 3 haftada bir gittim bu zamana kadar ama artık ayda bir çağırır galiba.bana göre kız eşime göre erkek olacak gibi geliyor bakalım hayırlısı :)
senin ne kadar oldu canım şimdi? ben ilk 6+3'te gittim zaten. o zamandan beri bekliyorum ama gittikçe heyecanım da artıyo. benim doktorum rahat bi adam ya 1 ay sonra gelceksin dedi. ben de bekleyip duruyorum işte. bana da en başından beri herkes erkek diyo ben de heralde onun için hep erkeğe odakladım kendimi. ama sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da gerisi hiç önemli değil gerçekten.
6+1 günlükken gitmiştim o zaman kalp atışlarını duyduk. 3 hafta sonra gel dedi. 9+4 günlükken gittim yani bugün. eli ayağı hatta burnu bile bellikalp atışları o zaman 117 di. şimdi 176 olmuş :)
ayy süper yaaahadi darısı bize hayırlısıyla inşallah.
selam kizlar bende hamileyim.8 aydir bu gunu bekliyordum.4 gun once ogrendim 5 haftalikmis mercimegim.coook mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?