-----2010 KASIM hamişleri----

canım bunu ben de okudum bi yerlerde ilk üç ay bebek annenin vücudundan alıyomuş besinini. dışardan aldıklarınla beslenmiyomuş. biraz da o yüzden rahatım ama. tabi 3 aydan sonra düzgün bi şekilde beslenmek lazım.

O zaman boğazımız da çıksa yicez mecbur..
Yedikten sonra bantlarız artık ağzımızı :92:
Şaka bi yana çoğu kişinin 3 ayda bitiyormuş bu sıkıntıları, umarım o çoğunluktan oluruz :97:

kızlar siz ne fena olmuşsunuz yaaa.....
allah yardımcınız olsun ne diyim darısı başımıza gelmez umarım dicem ama nafile sanırım gelçek gibi görünüyor....
şu günler çabucak bi geçse....

elime sadece bir soda aldım dnden bu yana onu da çıkaracağım kesin ama, eskiden sodayı çok severdim ona istinaden bir içeyim dedim, ağzımın içinde ki tuhaf tatd gitsin die, zor bişimiş... benim neden miden bulanmıyor diodum ama nakörlük etmişim.

inş. turkuazm senin olmaz... belli olmaz ama hiç midesi bulanmayan insanlarda varmış.

kızlar bende 7 hfta 4 günlük gebeyim.2 gün öncesine kadar çok midem bulanıyodu ama şimdi çok azaldı.artık midem falan bulanmıyo.çok korkuyorum bebeğime bi şey mi oldu diye.2 gün önce usg ye girdim çok iyi dedi doktor ama şimdi bulantım çok azaldı.korkuyorum.

evt canım midesi bulanmayan örnek bi insan, görümcem var karşımda....
onun gibi güzel bi hamilelik geçirmek isterdim...:) ama nasip işte...

evt canım midesi bulanmayan örnek bi insan, görümcem var karşımda....
onun gibi güzel bi hamilelik geçirmek isterdim...:) ama nasip işte...

inş.. Aslında ben sanki düşünce gücü ile getirdim bu bulantıyı gibi nie bulanmıolarla o yüzden sen sakın böyle deme... çarşamba kalp atışları için doktora gittiğimde mide bulantısı için neler yapılabileceğini de soracağım. annem hiçbişi yapılamaz ben 6 ay çekmiştim dio ama o beni çok korkutuo... onun hamilelikleri hep çok zormuş.

korkma canım yaaa benimde her gün aşırı olmuyor bazen azalıyo....
dün başım dönüyordu bugün dönmüyor olur böyle şeyler sıkıntı etme kendine....

canım korkma. bizim bi arkadaşında bulantıları iki hafta sürmüş sadece sonra bıçak gibi kesilmiş. çok endişeleniyosan doktoruna sor yine ama şuan en son ihtiyacımız olan şey stres.

hamilelik belirtilerin çocuğun sağlığı ile pek alakası yok herhalde bence de çok dşünme.

Kızlar selam ; dün foruma pek uğrayamadım , bayağı da kalabalıkmış , okumak bile bayağı sürdü  Hepimiz kasım hamilesi olduğumuz için aynı sıkıntıları aynı anda yaşamaya başlıyoruz. Bunu görmek beni sevindiriyor ,belki hepimiz sıkıntılıyz ama ben bu arada her şeyden nem kaptığım için ortak şeyleri yaşadığımızı görünce rahatlıyorum , ters bir durum yok diye :) Bende de sürekli bir bulantı değil ama olur olmaz şeylerden tiksinme var , ben sütü kakaoyla içebiliyorum ama yoğurda tahammülüm yok , canım bir şeyi çok istiyor yapıyorum , sonra yiyemeden tiksinip döküyorum :)) Yeter ki bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde büyüsünler de gerisi önemli değil , 3 ayda 4 ayda çekeriz:))

Bu arada gzümde arpacık çıktı , dr. gittim ilaç verdi ama jinekolog kullanma dedi , gözüm kocaman oldu , artık katlanıcaz ….

küçük sırları izliyo musunuz? orda da arzu hamile, lale devrinde de lale hamile. daha geçen 2 hafta önce kalp atışlarını duymaya gitcez diyodu. bi hafta sonra cinsiyetini öğrendi

ay kızlar öldüm gulmekten one ya öle biri sütyen sallıyo biri don sallıyo tööbe tööbe yaa bu arada bulanan tüm arkadaşalar allah yardım etsın bız 9 haftalık olduk cok şükür bulantı tüksinme hiç bi şeyım yok coook sükürrr yiyip cıkaran kardeşler sızde korkmayın vucuda gırdıgı ıcın cıkana kadar azda olsa vitamını alıyor vucut cıkarsada faydası olurmuş arkdaşıma doktoru sölemişti

arzu beni öldürüyor ya kızın elinde sürekli yiyecek bişiler adamın iştahını açıyor...
alın bir don daha... sütyenli ifadeyi bulamıom ondan yoksa onu da sallayacağım.

bizim oralarda arpacığa nazardan derler. bizim oralarda her şeye zaten nazardan derler o da ayrı mesele. ona bizim köyün bildik bir ciciannesi vardır o tükürür ve hemen geçer arpacık... seni ona götürelim derdim ama cicianne geçen sene öldü.

Hayatım valla cicianne haytta olsa ne çok işe yarardı ,Allah rahmet eylesin ,dr. sıcak kompres yap dedi d, o da daha cok şişiriyomuş ki şu an şişiyor :)) sanırım yarına tamamen kapanacak , hayırlısı bakalım

aman oda tükürüyor be... öyle gelecek hayır Allahtan gelsin dicem, mecbur duruma düşmemek için demiyorum...
geçer inş...

bulantılar için bir reçete benden. thiamin (b1 vitamini) gebelik bulantısına spesifik.bunu okumuştum bu arada ben iç hastalıkları uzmanıyım.burada bir prof.dr a gidiyorum.o da bunu onayladı ve bana benexol 2*1 başladı.ha bi de yatmadan önce 10 dk da içilecek bi çay bardağı soğuk süt önerdi.ben 2 gün önce başladım şimdi mide bulantım çok azaldı.ama bu seferde korku başladı.midesi bulanan arkadaşlarla paylaşayım dedim.bu arada elevit pronatal kullanan arkadaşlar onun içindeki thiamin müktarı çok düşük 1,6 mg,benexol deki 250 mg 2*1 kullanınca 500mg oluyor.sizde doktorunuza sorun istereniz ya da deneyin işe yarıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…