Ben iki haftadır hiçbirşey yiyemiyorum, su dahi içemiyorum. 24 saat bulantım var.
Annem hemşire allahtan 2 günde bir serum takıyor.
Doktor ilaç vermedi, bebeğe zararlıymış. Hiçbirşey yemesende önemi yok, bebeğe zararı yok, ilaç asla vermem katlancan dedi.
3 kilo verdim ki benim haşimato hipotriodim var kilo vermem imkansıza yakın nerdeyse..
O zaman boğazımız da çıksa yicez mecbur..canım bunu ben de okudum bi yerlerde ilk üç ay bebek annenin vücudundan alıyomuş besinini. dışardan aldıklarınla beslenmiyomuş. biraz da o yüzden rahatım ama. tabi 3 aydan sonra düzgün bi şekilde beslenmek lazım.
6+5 cnm bugün itibariyle
elime sadece bir soda aldım dnden bu yana onu da çıkaracağım kesin ama, eskiden sodayı çok severdim ona istinaden bir içeyim dedim, ağzımın içinde ki tuhaf tatd gitsin die, zor bişimiş... benim neden miden bulanmıyor diodum ama nakörlük etmişim.
inş. turkuazm senin olmaz... belli olmaz ama hiç midesi bulanmayan insanlarda varmış.
evt canım midesi bulanmayan örnek bi insan, görümcem var karşımda....
onun gibi güzel bi hamilelik geçirmek isterdim...:) ama nasip işte...
kızlar bende 7 hfta 4 günlük gebeyim.2 gün öncesine kadar çok midem bulanıyodu ama şimdi çok azaldı.artık midem falan bulanmıyo.çok korkuyorum bebeğime bi şey mi oldu diye.2 gün önce usg ye girdim çok iyi dedi doktor ama şimdi bulantım çok azaldı.korkuyorum.
kızlar bende 7 hfta 4 günlük gebeyim.2 gün öncesine kadar çok midem bulanıyodu ama şimdi çok azaldı.artık midem falan bulanmıyo.çok korkuyorum bebeğime bi şey mi oldu diye.2 gün önce usg ye girdim çok iyi dedi doktor ama şimdi bulantım çok azaldı.korkuyorum.
Kızlar selam ; dün foruma pek uğrayamadım , bayağı da kalabalıkmış , okumak bile bayağı sürdü  Hepimiz kasım hamilesi olduğumuz için aynı sıkıntıları aynı anda yaşamaya başlıyoruz. Bunu görmek beni sevindiriyor ,belki hepimiz sıkıntılıyz ama ben bu arada her şeyden nem kaptığım için ortak şeyleri yaşadığımızı görünce rahatlıyorum , ters bir durum yok diye :) Bende de sürekli bir bulantı değil ama olur olmaz şeylerden tiksinme var , ben sütü kakaoyla içebiliyorum ama yoğurda tahammülüm yok , canım bir şeyi çok istiyor yapıyorum , sonra yiyemeden tiksinip döküyorum :)) Yeter ki bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde büyüsünler de gerisi önemli değil , 3 ayda 4 ayda çekeriz:))
Bu arada gzümde arpacık çıktı, dr. gittim ilaç verdi ama jinekolog kullanma dedi , gözüm kocaman oldu , artık katlanıcaz ….
bizim oralarda arpacığa nazardan derler. bizim oralarda her şeye zaten nazardan derler o da ayrı mesele. ona bizim köyün bildik bir ciciannesi vardır o tükürür ve hemen geçer arpacık... seni ona götürelim derdim ama cicianne geçen sene öldü.
Hayatım valla cicianne haytta olsa ne çok işe yarardı ,Allah rahmet eylesin ,dr. sıcak kompres yap dedi d, o da daha cok şişiriyomuş ki şu an şişiyor :)) sanırım yarına tamamen kapanacak , hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?