kızlar doktora gittim kanma noktası gördü ultrasonda progestan fitil ve iğne başladı ve 10 günde rapor bebişimizin kalp atışlarını duyduk allahıma şükür aynı dşük tehditini kızımdada yaşamıştım rabbim onu bana bağışladı kardeşini de bağışlıycak inşallah inanıyorum
iyi akşamlar kızlar
turkuaz yarın iyi haberlerle gel inşallah iyi düşün bebeğin seninle kalacak bak annesinin midesini bile bulandırmış birşeycik olmayacak Allahın izniyle..
kızlar bende 29 yaşındayım bebeğim temmuz ortasında annesi 30 dan gün alırken gelecek inşallah dünyaya..
3.5 yıllık evliyim ve 2 senedir bebek sahibi olmaya çalıştım Rabbim nasip etti
Allahım buna sağlık versinde 2. bebek zor gibi Allah bilir ya hem zor olur hem de yaş geçer artık düşünene kadar
hayırlısı olsun hepimiz için
bizde yarın dr dayız kontrolumuz için
kritik dönemleri atlatsak da artık alışveriş zamanları gelse değil mi ?o günleri görelim inşallah
insallah canım saglıkla kucagına alırsın o kanamalar normaldır bence cogu kısının oyle oluyor kanamalı gecıyor kafana takmamaya calış bu durumu bende yarın doktora gıdecem kalp atısları ıcın ..
Kızlar kasım hamişlerinden en kıdemli kim ?? :))) herkes kaç haftalık olduğunu yazsın bakalım..
Benim 9 hafta 4 gün
Senemo çok üzüldüm.seninle çok benzer yanlarımız vardı..bak şimdi daha çok endişelendim yaa( sen sakın üzülme. Sağlıksız bebekler düşermiş. Ben de kendimi ona sartliyorum. Olanın önüne geçemiyoruz ne yazık ki.. Ben de hala kese dolu mu boş mu bilmiyorum zaten. Başka Dr a mi gitsem acaba?? Sat a göre epey oldu ama biyolojik olarak dördüncü haftadaymisim.yoksa benimki de mi geç gelisiyo?? Turkuaz sende haberler nasıl??
benim 10+6 en kıdemli benim galiba
benim 10+6 en kıdemli benim galiba
günaydın kızlar bende salı günü güttüm doktora bebişim 1 cm olmuştu sağlıklı dedi doktor kalp atışlarınıda dinledik. bir ay sonraya gün vergi. benimde ultrasonda kanama noktaları göründü progestan verdi. zaten hamileliğimin başından beri içiyorum alıştım artık:)
sorma canım alıştık o ilaca. dinlen moralğini bozma .allah sağlık versin maşallah size
kızlar teşekkür ediyorum...tahlillerimi verdim öğleden sonra alcam ve doğru doktora zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor dualarınızı eksik etmeyin benden ve bebişimden...:))))
günaydın arkadaşlar, burda okudukça farklı kimseleri görüyorum baya kalabalık bir aileyiz sanki....
Evet forumda en kalabalık gruplardan biriyiz , kasım ayı hakkaten bereketli olmuş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?