-----2010 KASIM hamişleri----

insallah canım saglıkla kucagına alırsın o kanamalar normaldır bence cogu kısının oyle oluyor kanamalı gecıyor kafana takmamaya calış bu durumu bende yarın doktora gıdecem kalp atısları ıcın ..

ınsallah gorecez o gunlerı cok sabırsızlanıyorum bebegıme cıcıler almaya

insallah canım saglıkla kucagına alırsın o kanamalar normaldır bence cogu kısının oyle oluyor kanamalı gecıyor kafana takmamaya calış bu durumu bende yarın doktora gıdecem kalp atısları ıcın ..

sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun

Senemo çok üzüldüm.seninle çok benzer yanlarımız vardı..bak şimdi daha çok endişelendim yaa ( sen sakın üzülme. Sağlıksız bebekler düşermiş. Ben de kendimi ona sartliyorum. Olanın önüne geçemiyoruz ne yazık ki.. Ben de hala kese dolu mu boş mu bilmiyorum zaten. Başka Dr a mi gitsem acaba?? Sat a göre epey oldu ama biyolojik olarak dördüncü haftadaymisim.yoksa benimki de mi geç gelisiyo?? Turkuaz sende haberler nasıl??

günaydın kızlaaar.
benden başka kimse yok galiba ama olsun.
biz de bugün dr a gidiyoruz. umarım bebişim iyidir.
hepinize sağlıklı günler

günaydın kızlar bende salı günü güttüm doktora bebişim 1 cm olmuştu sağlıklı dedi doktor kalp atışlarınıda dinledik. bir ay sonraya gün vergi. benimde ultrasonda kanama noktaları göründü progestan verdi. zaten hamileliğimin başından beri içiyorum alıştım artık:)

Canım benim sen hiç bozma moralini. Başka doktora git ama, farklı bakış açıları iyidir. Kötü şey gerçekleşmeden üzülmenin anlamı yok. Bebeğin normal olduğunu düşün. İyi şeyler düşün. Umduğun gibi omazsa da doğanın sana daha sağlıklısı için şans verdiğini bil. Ben öyle başediyorum. Bir de burada sizlerden iyi haberler alınca mutlu oluyorum. İçim umutla doluyor. Ben senin umutsuzluğun olacağıma, sen benim umudum ol ki gönül rahatlığıyla tekrar deneyebileyim.

Son düzenleme:

sorma canım alıştık o ilaca. dinlen moralğini bozma .allah sağlık versin maşallah size

sorma canım alıştık o ilaca. dinlen moralğini bozma .allah sağlık versin maşallah size

evet sabrediyorum şu ilk 3 ay bir bitse. valla doktor 1 hafta istirahat vermişti. şimdi işteyim ama rahatım dikkat de ediyorum kendime gerisi allaha kalmış herşeyin hayırlısı

kızlar teşekkür ediyorum...tahlillerimi verdim öğleden sonra alcam ve doğru doktora zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor dualarınızı eksik etmeyin benden ve bebişimden...:))))

günaydın arkadaşlar, burda okudukça farklı kimseleri görüyorum baya kalabalık bir aileyiz sanki....

Evet forumda en kalabalık gruplardan biriyiz , kasım ayı hakkaten bereketli olmuş :)))

millet pastırma sıcaklarına bir çocuk yetiştirmek istemiş... ama annem geçen dedi ki, seninkinin zamanı çok ters çocuk en zor zamanını uıfak dönemlerini yani kışın geçirecek şöyle bahara doğursaydın yaz çıkana kadar baya toparlanırdı.... annemin siparişinden haberim olsaydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…