-----2010 KASIM hamişleri----

evet canım ben herkese söyledim.

bende 25i hep çok uygun bulmuşumdur ilk annelik için... inş. gönlüne göre olur...

inş canım sağlıkla olur. ben de öle 30 dan önce 2. çocuk istiorum ama kısmet bakalım. ben bi tek anneme söledim. bi de bir iki arkadaşıma

Ben ve tüm sülale beklediği için biz hiç şok olmadık ama tabi insan bir garip oluyor, öğrenince :))) Bizde herkese söyledik....

bize doktor bile dedi ki, çok erken söylemeyin kimseye dinlemedik onu hiç... insan tutamıyor ki içinde... ama benim eşim sır küpü kendi ailesi dahil çevresi arkdşları kimseye söylemedi.

senemo çok geçmiş olsun canım allah hayırlısını versin sıkma canını inan bana vardır bunda da bir hayır bu işte ne hayır olur deme benim başıma gelenleri okusan anlarsın canım

bize doktor bile dedi ki, çok erken söylemeyin kimseye dinlemedik onu hiç... insan tutamıyor ki içinde... ama benim eşim sır küpü kendi ailesi dahil çevresi arkdşları kimseye söylemedi.

ben de öleyim işte.eşime de tembih ettim.ama öle bi zamanda sölemeliyim ki hem ben rahat edeyim hem kayınvalideler filan küsmesin geç söledin diee

ben de öleyim işte.eşime de tembih ettim.ama öle bi zamanda sölemeliyim ki hem ben rahat edeyim hem kayınvalideler filan küsmesin geç söledin diee

valla bizim o taraf bilmiyor, söyleyen taraf da ben olmam zaten. ama valla tutamıom içmde yapı meselesi keşke tutabilseydim. ama inş. bişi olmaz söylediğim gibi kalır benim de...

valla bizim o taraf bilmiyor, söyleyen taraf da ben olmam zaten. ama valla tutamıom içmde yapı meselesi keşke tutabilseydim. ama inş. bişi olmaz söylediğim gibi kalır benim de...

nası yani eşinin ailesi bilmio mu

maşallah sübhanallah diyelim....
evet eşimin ailesi bilmiyor... ama bir görümcem var o biliyor oda ailesine söylememiş. onlar söylemezken bana düşmez herhalde... kesinleşsin die bekliyorlar... ben yaydım, duymayan kalmadı...
Allah korusun, bişi olmadan atlatırım inş. şu dönemi...

Oo kızlar bayagı kaynatmıssınız genc anne oluyorsunuz allah bagıslasın hadı bakalım ama ben sızın yerınızde olsaydım bıraz evlılgın tadını cıkarırdım valla tabıkı coocuk cok guzel bır sey ama evlılıgınde o ılk gunlerı bambaska ya sonra hayat derdıne dusunuyor ınsan ve o guzel gunlerı ozluyor ,allah herkese ıstedıgı zamanda nasıp eder ınsallah.

kızlar bana yarın için dua edin tahlillerim normal güzel çıksın bebeğimi kaybetmek istemiyorum...

Buarada dıger kızlar neden konusmuyosunuz asagıda bayagı kısı onlıne gozukuyor ama 2-3 kısı konusuyor. Oglak canım nasılsın?

inş canlarım yaaa....
bugün sanki anne ben burdayım hiçbir yere gitmiyorum der gibi midemi bulandırdı kereta...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…