vala doru sölüosunuz kızlar. zaten ilk öğrenince küçük bi çok yaşadım haliyle ama sora şimdi dört gözle bekliorum bebişimi. ben de 25 yaşındayım küçük değilim zamanı gelmişti zaten ama beklemeyince insan bi şok oluor. siz sölediniz mi herkese.
bende 25i hep çok uygun bulmuşumdur ilk annelik için... inş. gönlüne göre olur...
vala doru sölüosunuz kızlar. zaten ilk öğrenince küçük bi çok yaşadım haliyle ama sora şimdi dört gözle bekliorum bebişimi. ben de 25 yaşındayım küçük değilim zamanı gelmişti zaten ama beklemeyince insan bi şok oluor. siz sölediniz mi herkese.
evet canım ben herkese söyledim.
o zaman gayet güzel. bende 26 yaş. 30 dan önce ikinci çocuğu da yapmak istiyorum allah nasip ederse.
Bazısı söylemeyin erken diyor ama ne bilim biz dayanamadık , içimizde tutamadık :)))
bize doktor bile dedi ki, çok erken söylemeyin kimseye dinlemedik onu hiç... insan tutamıyor ki içinde... ama benim eşim sır küpü kendi ailesi dahil çevresi arkdşları kimseye söylemedi.
ben de öleyim işte.eşime de tembih ettim.ama öle bi zamanda sölemeliyim ki hem ben rahat edeyim hem kayınvalideler filan küsmesin geç söledin diee
valla bizim o taraf bilmiyor, söyleyen taraf da ben olmam zaten. ama valla tutamıom içmde yapı meselesi keşke tutabilseydim. ama inş. bişi olmaz söylediğim gibi kalır benim de...
valla bizim o taraf bilmiyor, söyleyen taraf da ben olmam zaten. ama valla tutamıom içmde yapı meselesi keşke tutabilseydim. ama inş. bişi olmaz söylediğim gibi kalır benim de...
kızlar bana yarın için dua edin tahlillerim normal güzel çıksın bebeğimi kaybetmek istemiyorum...
kızlar bana yarın için dua edin tahlillerim normal güzel çıksın bebeğimi kaybetmek istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?