doktora gittik biz teyseleri
e bizim artık el ayak tomurcuklarımız olunmuş
ve çok tatlı bir başı vardı sanki kıza benziyordu
nasıl anladıysam
ay içerde nasıl hareket ettiriyordu el ve ayaklarını anlatamam
çok tatlıydı yaaaaaaaaaaa
aralık 30da da 2 li test için kan vermem gerekli
yine gidicem doktoraa:=)))
Canım test verdi ama zaten daha önce yapılmıştı onlar ve sorun yoktu. Tek sorun gelişmemesiymiş. Düşükten 1 saat önce ultrasonla bakıldı, rahim kapalı, bebek yukarıda, rahim içinde hiç kanama yoktu. Yani herşey normaldi ama bebek az gelişmişti. Ama seninki gibi geriden gelme değil. 1 hafta içinde fazla büyümemiş yani. Sanırım sorun bu. Seninki başka, toparlar. Benimkinin büyümesi ağırlaşmı. Vücut atmış. Sözde 7 haftalıktı, ağrı bile hissetmedim düşerken.
düşününce bile içi ürperiyor insanın.umarım en yakın zaman da atlatırsın çook ama çok geçmiş olsun.
sağlıksız bebekler düşermiş ilk 3 ayda anne ile pek bir bağlantısı olmazmış düşüklerin.
ne kadar sonuç üzücü de olsa her şer de var bir hayır deyip avunmak kalıyor geriyo
allah sabır versin senemo, çok üzücü..Kızlar ben malesef bebeğimi kaybettim. Ağrı yok, sızı yok... Sadece kanama ile bebeğim aktı gitti benden. Doktor telaş edilecek birşey yok, kalbi atıyor, rahim kapalı demişti üstelik. Ama gelişmemiş. Bugün acı bir şekilde öğrendim. Allah sizin bebeklerinize sağlık versin, su gibi geçsin gitsin inşallah zaman. Nolur kendinize dikkat edin ve bir doktorun daha takip etmesinde yarar var, bunu unutmayın.
Gözümde yaş kalmadı ağlamaktan. O kadar sorunsuz gidiyordu ki, midem bile bulanmamıştı hiç. 1 saat içinde ne olduysa oldu. Bir de biz acil olarak gittiğimizden devlet hastanesine gittik. Ultrasonla bakan bayan doktor "kaç haftalık bebeğin" diye sordu. Bebeğin diye sorunca hala orada sanıp heyecanla "7 haftalık" deyiverdim. Soğuk bir gülümsemeyle "ben bebek falan görmedim yalnız" dedi dalga geçer gibi. Allah kimseye vermesin, çok canımı yaktı. Ama sağlıksızmış deyip avunuyorum. Biraz toparlayıp tekrar denemeyi düşünüyoruz. Bakalım artık kısmet...
amin inş...
ben birşey sorcam progest tahlil mi nasıl birşey yaptıran var mı neyle ilgili bu araştırdım ama bulamadım birşey....
günaydın arkadaşlar.
senemo geçmiş olsun canım. allah sabır versin. sağlık versin
turkuazcım progestan diye bi ilaç var düşük önlemek için
progesteron diye de bir hormon. progest diye bişey yok diye biliyorum
doktor kağıda öyle yazmışta kısaltılmışını yazmıştır illakim sağolasın...
sana bu kdar erken bir zaman da testler falan mı yapıyorlar yaa?
Doğru diyorsun. Gözümde yaş kalmadı ağlamaktan. O kadar sorunsuz gidiyordu ki, midem bile bulanmamıştı hiç. 1 saat içinde ne olduysa oldu. Bir de biz acil olarak gittiğimizden devlet hastanesine gittik. Ultrasonla bakan bayan doktor "kaç haftalık bebeğin" diye sordu. Bebeğin diye sorunca hala orada sanıp heyecanla "7 haftalık" deyiverdim. Soğuk bir gülümsemeyle "ben bebek falan görmedim yalnız" dedi dalga geçer gibi. Allah kimseye vermesin, çok canımı yaktı. Ama sağlıksızmış deyip avunuyorum. Biraz toparlayıp tekrar denemeyi düşünüyoruz. Bakalım artık kısmet...
inş. sorun yoktur yaa... benim de bugün 6 hafta 5 günlük oldu... daha usg ile bakılmasının dışında hiç bişi yapılmadı... 8. haftada gel dedi doktor bütün testleri de gerekenleri de o zaman yapacağız dedi... çok ilgilenmedi mi diye düşünyüorum ben de ama ilgilendi gibi de... bilmiyorum... insanlar bu zamanlarda çok tedirgin oluyor... her ayrıntıyı düşünüyor...
Canım benimde 7 haftalık , yakın sayılırız, Dr banada aynı şeyleri söyledi.Evet insan tedirgin oluo ama sanırım prosedür böyle :)))Sadece usg ile bakıldı şimdiye kadar , 8. haftada gel dedi , pazartesi gitcez inşallah....
kıslar günaydın:)
bni tebrik eden herkesten allah razı olsun ikisleri olsun isteyenlerede allah gönlüne göre wersin işlh...
senemo nm çok üzüldüm allah sabır wersin sana hakkınızda hayırlısı buymuş demekki öle düşün rabbim en kısa sürede nurtopu gibi bi ewlat bağışlasın işlh...
hatırlıyomusun topikte ikimiz hiç şikayetimiz yok bulantı kusma fln diye bağırıyoduk demek gelişimindenmiş seninki nese cnmm bozma moralini werende alanda allahımız
öncelikle hoşgeldin cnm aramızaikizlerinin olduğunu şuan gördüm tebrik ederim. forumda yeniyim ve hamilelikte de... sana yakın tecrübenden ötürü bir şey sormak istiyorum. ben kendim ikizim yani bir ikiz kız kardeşim var ve hep bu yüzden ikiz çocuğumun olma ihtimalinin yüksekliğinden bahsettiler. ben de ister istemez etkilendim. tek gebelik kesesi şeklinde usg de gördüm... ama içinde tekler mi çiftler mi bilemem? tek ymurta ikizlerinde kese tek oluyor çiftler de çift değil mi? sen nasıl gördün anlatır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?