-----2010 KASIM hamişleri----

ay süper yaa bende çarşba göreceğim o zaman tormurcuklarımızı maşallah diyelim
benimde 5 ocakta ense kalınlığı ve ikli test için gideceğim
Allahım hayırlısı ile gelsinler inşallah

senemo inanamıyorum ya geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum
gerçekten zor bir durum Allah sabır ve kolaylık versin

düşününce bile içi ürperiyor insanın. umarım en yakın zaman da atlatırsın çook ama çok geçmiş olsun.
sağlıksız bebekler düşermiş ilk 3 ayda anne ile pek bir bağlantısı olmazmış düşüklerin.
ne kadar sonuç üzücü de olsa her şer de var bir hayır deyip avunmak kalıyor geriyo

Doğru diyorsun. Gözümde yaş kalmadı ağlamaktan. O kadar sorunsuz gidiyordu ki, midem bile bulanmamıştı hiç. 1 saat içinde ne olduysa oldu. Bir de biz acil olarak gittiğimizden devlet hastanesine gittik. Ultrasonla bakan bayan doktor "kaç haftalık bebeğin" diye sordu. Bebeğin diye sorunca hala orada sanıp heyecanla "7 haftalık" deyiverdim. Soğuk bir gülümsemeyle "ben bebek falan görmedim yalnız" dedi dalga geçer gibi. Allah kimseye vermesin, çok canımı yaktı. Ama sağlıksızmış deyip avunuyorum. Biraz toparlayıp tekrar denemeyi düşünüyoruz. Bakalım artık kısmet...

allah sabır versin senemo, çok üzücü..
ercanın da dediği gibi herşeyde bir hayır var diyelim.
bir dahaki sefere sağlıkla ilerler inşallah hamileliğin

çok geçmiş olsun canım ne desek acın hafiflemez gerçekten çok zor bi durum öğrendiğimiz ortalama 4 hafta içinde bile ne kadar bağlanıp seviyoruz onları gidişleri gerçekten acıtıyor...
bana bile doktor herşeyim güzel giderken sorunsuz gidierken tek bir kanamam daha olmaksızın giderken daha fazla gelişmiş olması gerekli dediğinden beri kendimi toparlayabilmiş değilim ya bende kaybedersem onu diye düşünmekten kendimi alamıyorum malesef... herşeyin hayırlısı dua edin kızlar....

bebeklerini kaybeden kızlar hepinize geçmiş olsun! her şeyin hayırlısını versin yaradan , Allah herkese sağlıklı bebekler çocuklar nasip eylesin...

amin inş...
ben birşey sorcam progest tahlil mi nasıl birşey yaptıran var mı neyle ilgili bu araştırdım ama bulamadım birşey....

amin inş...
ben birşey sorcam progest tahlil mi nasıl birşey yaptıran var mı neyle ilgili bu araştırdım ama bulamadım birşey....

günaydın arkadaşlar.
senemo geçmiş olsun canım. allah sabır versin. sağlık versin
turkuazcım progestan diye bi ilaç var düşük önlemek için
progesteron diye de bir hormon. progest diye bişey yok diye biliyorum

doktor kağıda öyle yazmışta kısaltılmışını yazmıştır illakim sağolasın...

sana bu kdar erken bir zaman da testler falan mı yapıyorlar yaa?

bebek fazla gelişmemiş dedi bana dün çarşamba gel beta hcg ve progesteronu tekrarlayalım bi dedi yani değerlerime bakacak ilerleme var mı diye illakim inş vardır ve bebeğime birşey olmaz yarın bir olsada kurtulsam bu düşüncelerden sıkıntılardan....

inş. sorun yoktur yaa... benim de bugün 6 hafta 5 günlük oldu... daha usg ile bakılmasının dışında hiç bişi yapılmadı... 8. haftada gel dedi doktor bütün testleri de gerekenleri de o zaman yapacağız dedi... çok ilgilenmedi mi diye düşünyüorum ben de ama ilgilendi gibi de... bilmiyorum... insanlar bu zamanlarda çok tedirgin oluyor... her ayrıntıyı düşünüyor...

Çok geçmiş olsun canım , Allah sabır versin , her şerde bir hayır vardır unutma , umarım en yakın zamanda yeniden bebeğin olur .....

Canım benimde 7 haftalık , yakın sayılırız, Dr banada aynı şeyleri söyledi.Evet insan tedirgin oluo ama sanırım prosedür böyle :)))Sadece usg ile bakıldı şimdiye kadar , 8. haftada gel dedi , pazartesi gitcez inşallah....

insan prosedürleri bilmiyor ki.. hele de ilkse...senin ki de ilk mi?

kıslar günaydın:)
bni tebrik eden herkesten allah razı olsun ikisleri olsun isteyenlerede allah gönlüne göre wersin işlh...
senemo nm çok üzüldüm allah sabır wersin sana hakkınızda hayırlısı buymuş demekki öle düşün rabbim en kısa sürede nurtopu gibi bi ewlat bağışlasın işlh...
hatırlıyomusun topikte ikimiz hiç şikayetimiz yok bulantı kusma fln diye bağırıyoduk demek gelişimindenmiş seninki nese cnmm bozma moralini werende alanda allahımız

ikizlerinin olduğunu şuan gördüm tebrik ederim. forumda yeniyim ve hamilelikte de... sana yakın tecrübenden ötürü bir şey sormak istiyorum. ben kendim ikizim yani bir ikiz kız kardeşim var ve hep bu yüzden ikiz çocuğumun olma ihtimalinin yüksekliğinden bahsettiler. ben de ister istemez etkilendim. tek gebelik kesesi şeklinde usg de gördüm... ama içinde tekler mi çiftler mi bilemem? tek ymurta ikizlerinde kese tek oluyor çiftler de çift değil mi? sen nasıl gördün anlatır mısın?

öncelikle hoşgeldin cnm aramıza
bn ilk kontrolüme gittiğimde tek kese göründü drda bnmde aklıma hiç gelmedi ikiz olabileceği ama bu gidişimde içinde iki bebek gördük yani tek kesede cnm bnmkiler senin için tabii olma olasılığı fazla sen tek yumurta ikizimisin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…