• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

kızlar benim bugün mide bulantım var ve halsizim. Yarın kan tahlillerime bakacak doktor. Daha 5 haftalığız ve sadece keseyi görebildik.

içini ferah tut canım benim kese bile görünmemişti 3 gün sonra hem bebek hem kese göründü
benim hiç bulantım yok ama çok başım dönüyor. haftaya da böyle olursa rapor alıcam galiba

içini ferah tut canım benim kese bile görünmemişti 3 gün sonra hem bebek hem kese göründü
benim hiç bulantım yok ama çok başım dönüyor. haftaya da böyle olursa rapor alıcam galiba
çalışan için zor oluyo,ben dersaneye gidiyorum 3 saatte uykum geliyo bi süre sonra.Allah kolaylık versin :93:

merhaba kızlar bırsey ogrenmek ıstıyorum pazartesı gunu kan testı yaptırdım degerlerım 115.00 cıktı en son adetım 7 kasım kac haftalık hamıleyımmmmm yardım cı olunn haftaya kontrole gıdıcemmmm

merhaba kızlar bırsey ogrenmek ıstıyorum pazartesı gunu kan testı yaptırdım degerlerım 115.00 cıktı en son adetım 7 kasım kac haftalık hamıleyımmmmm yardım cı olunn haftaya kontrole gıdıcemmmm

4 hafta 3 günlük hamilesin canım. son adet tarihine göre hesaplanıyor.
gebelik.org dan inceleyebilirsin

sagol canımm bır arkadasım bana 4 haftalık olmaz ımkansız demıstı dollenmedn sonra hesaplayacaksın dıyor kan tahlılın 115.00 cıkmıs 4 haftalık olmaz dedı kafamı karıstırdılar yardımın ıcın tesekkurlerrrr

slm kıslar nasılsınız bakalım bugun oku oku bıtmedı yahu dunden berı amma cok yazıyonuz :) kıslar tekrar söluyom ben mother &baby dergısıne uye oldum 6 aylık 19.90 bı ınceleyın ıstersenız faydalı olacagını düşünüyorum bu arada maşallah hiç kabızlıktan sükayet eden yok tek sorunlu benmıyım bu konuda yaaaaaa:(

kızlar benim bugün mide bulantım var ve halsizim. Yarın kan tahlillerime bakacak doktor. Daha 5 haftalığız ve sadece keseyi görebildik.

bende keseyi görebilenlerdenim zaman geçmiyor ki bi pazartesi olsa yaa USG neyse nasıl ultrasonsa ona gircem sonra doğru doktora...:)))) bakalım miniğim ne durumda çatlıyorum meraktan..:))

slm kıslar nasılsınız bakalım bugun oku oku bıtmedı yahu dunden berı amma cok yazıyonuz :) kıslar tekrar söluyom ben mother &baby dergısıne uye oldum 6 aylık 19.90 bı ınceleyın ıstersenız faydalı olacagını düşünüyorum bu arada maşallah hiç kabızlıktan sükayet eden yok tek sorunlu benmıyım bu konuda yaaaaaa:(

vaktimizi anca buraya yazıp paylaşarak geçiriyoruz yoksa zaman geçmiyor ki canım....dergi güzel fikirmiş bende bi araştırım...:) aman allah korusun şeytan kulağına kursun genelde hamile olanlar kabızlığı çok yaşar aman bizden uzak olsun seninkide geçer biran önce canım....

benim çok nadiren oluyor kabızlık problemim. su içmediğim günlerde. günde 2 lt. su içince hiç sıkıntım olmuyor. dergiye netten mi abone oldun canım.6 aylık fiyat mı söylediğin.

Back