-----2010 KASIM hamişleri----

evet netten uye oldum evet bu fıyat 6 aylık uyelık belki beğenmem diyerek yıllık abone olmak ıstemedım ya ben cok su ıcen bırı degılım hamıle kaldıktan sonra ıcmeye çalışıyorum bakalım artık tek yardımcım kuru kayısı

cnm bol su içmeye çalış bide siyah kayısı ye bn ondan aldım odaha faydalımış..

ayy kızlar ben çok fenayım ya mide bulantısı yorgunluk beni öldürüyor ((((
sizde ne var ne yok

Yalnız değilsin cnm
Ben normalde çok su içerdim ama şimdi mide bulantısından içemiyorum,
kayısıyı deneyeyim bari bende :26:

walla cnmm inan bnde hçbşy yok sadece iştahım açıldı homini yiyorum doymak bilmiyorum

ya ben de tam tersine çok obur bi insandım şimdi canım hiç bişey istemiyo. zorla yiyorum. midemde sürekli bi hassasiyet var. önceden çok süt içerdim şimdi içemiyorum. umarım bu urum geçer bi an önce çünkü bebeğim için doğru düzgün beslenmek istiyorum artık.

geçicek tabii cnmm az kaldı an fazla 2 ay daha snr geçicek işlh:)

geçicek tabii cnmm az kaldı an fazla 2 ay daha snr geçicek işlh:)

iyi günler güzel anneler :)

ben bugün diğer günlere nazaran daha iyi hissediyorum kendimi..haplar baya toparladı beni..meğer kum dökmek de çok fazla bulantı yapıyormuş bana..kum için doktorumun verdiği antibiyotik ilacı kullanıyorum ama çok korkuyorum inşallah bebeğime bişey olmaz

geçmiş olsun canım umarım biran önce geçer kum dökmen ve bebeğine inş hiçbir zarar vermez ilaçlar...:)))

geçmiş olsun cnmm dr kontolündeki ilaçlar bi zarar wermez cnm korkmaa tekrar geçmiş olsun

sağolun arkadaşlar..inşallah öle olur. normalde hiç ilaç içmeyen ben, şimdi bebeğim için iyi gelcek herşeyi yaparım..dün ultrasonda gördüğümden beri aklımda..hep onu düşünüyorum çok güzel bi duyguymuş anne olmak..şimdi böyle hissediyoruz, kim bilir kucağımıza aldığımızda nasıl hissederiz :86:..öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…