evet netten uye oldum evet bu fıyat 6 aylık uyelık belki beğenmem diyerek yıllık abone olmak ıstemedım ya ben cok su ıcen bırı degılım hamıle kaldıktan sonra ıcmeye çalışıyorum bakalım artık tek yardımcım kuru kayısı
günayın arkadaşlar
ayy kızlar ben çok fenayım ya mide bulantısı yorgunluk beni öldürüyor((((
sizde ne var ne yok
canım ne zaman basladı bulantıların
Yalnız değilsin cnmslm kıslar nasılsınız bakalım bugun oku oku bıtmedı yahu dunden berı amma cok yazıyonuz :) kıslar tekrar söluyom ben mother &baby dergısıne uye oldum 6 aylık 19.90 bı ınceleyın ıstersenız faydalı olacagını düşünüyorum bu arada maşallah hiç kabızlıktan sükayet eden yok tek sorunlu benmıyım bu konuda yaaaaaa
walla cnmm inan bnde hçbşy yok sadece iştahım açıldı homini yiyorum doymak bilmiyorum
ya ben de tam tersine çok obur bi insandım şimdi canım hiç bişey istemiyo. zorla yiyorum. midemde sürekli bi hassasiyet var. önceden çok süt içerdim şimdi içemiyorum. umarım bu urum geçer bi an önce çünkü bebeğim için doğru düzgün beslenmek istiyorum artık.
ya ben de tam tersine çok obur bi insandım şimdi canım hiç bişey istemiyo. zorla yiyorum. midemde sürekli bi hassasiyet var. önceden çok süt içerdim şimdi içemiyorum. umarım bu urum geçer bi an önce çünkü bebeğim için doğru düzgün beslenmek istiyorum artık.
iyi günler güzel anneler :)
ben bugün diğer günlere nazaran daha iyi hissediyorum kendimi..haplar baya toparladı beni..meğer kum dökmek de çok fazla bulantı yapıyormuş bana..kum için doktorumun verdiği antibiyotik ilacı kullanıyorum ama çok korkuyorum inşallah bebeğime bişey olmaz
geçmiş olsun cnmm dr kontolündeki ilaçlar bi zarar wermez cnm korkmaa tekrar geçmiş olsuniyi günler güzel anneler :)
ben bugün diğer günlere nazaran daha iyi hissediyorum kendimi..haplar baya toparladı beni..meğer kum dökmek de çok fazla bulantı yapıyormuş bana..kum için doktorumun verdiği antibiyotik ilacı kullanıyorum ama çok korkuyorum inşallah bebeğime bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?