Ne güzel keseyi görebilmişsinen daha göremedim :18:
kızlar benim bugün mide bulantım var ve halsizim. Yarın kan tahlillerime bakacak doktor. Daha 5 haftalığız ve sadece keseyi görebildik.
çalışan için zor oluyo,ben dersaneye gidiyorum 3 saatte uykum geliyo bi süre sonra.Allah kolaylık versin :93:içini ferah tut canım benim kese bile görünmemişti 3 gün sonra hem bebek hem kese göründü
benim hiç bulantım yok ama çok başım dönüyor. haftaya da böyle olursa rapor alıcam galiba
naz çok teşekkür ederim.. oldu öyle güzel anlattın ki.. oldu ne güzel
günaydın kasım ayının güzel hamişleri
merhaba kızlar bırsey ogrenmek ıstıyorum pazartesı gunu kan testı yaptırdım degerlerım 115.00 cıktı en son adetım 7 kasım kac haftalık hamıleyımmmmm yardım cı olunn haftaya kontrole gıdıcemmmm
merhaba kızlar bırsey ogrenmek ıstıyorum pazartesı gunu kan testı yaptırdım degerlerım 115.00 cıktı en son adetım 7 kasım kac haftalık hamıleyımmmmm yardım cı olunn haftaya kontrole gıdıcemmmm
tesekkurlerrrr.....:)
tesekkurlerrrr.....:)
kızlar benim bugün mide bulantım var ve halsizim. Yarın kan tahlillerime bakacak doktor. Daha 5 haftalığız ve sadece keseyi görebildik.
slm kıslar nasılsınız bakalım bugun oku oku bıtmedı yahu dunden berı amma cok yazıyonuz :) kıslar tekrar söluyom ben mother &baby dergısıne uye oldum 6 aylık 19.90 bı ınceleyın ıstersenız faydalı olacagını düşünüyorum bu arada maşallah hiç kabızlıktan sükayet eden yok tek sorunlu benmıyım bu konuda yaaaaaa
slm kıslar nasılsınız bakalım bugun oku oku bıtmedı yahu dunden berı amma cok yazıyonuz :) kıslar tekrar söluyom ben mother &baby dergısıne uye oldum 6 aylık 19.90 bı ınceleyın ıstersenız faydalı olacagını düşünüyorum bu arada maşallah hiç kabızlıktan sükayet eden yok tek sorunlu benmıyım bu konuda yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?