• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ohhh!!! çok şükür Allahıma. herkesden güzel habeler geliyor...
bugün eve geldim yarım ekmek ve yarım kavanoz tursu yedim...
üstüne tatlı yaptım. yedim. çekirdek çıtladım. 1 lt su içtim.
sora akşam yemeği çorbayada ekmek doğradım.

çatlayacağım galiba... :1:

oh oh maaşallah valla :) ben kasık ağrılarım olmasa hamile olduğumu anlamayacağım bile. kan tahlilinden sonra ilk defa kontrole gittik bugün.aranızda hala gitmeyen varsa tavsiyem idrara sıkışık gidin.yoksa benim gibi vajinal ultrasona maruz kalırsınız :59: cumartesi günü tekrar gidicez çünkü birazcık daha büyümesi gerekiyormuş.şimdilik sat a göre 5 haftalık ama doktorum zamanı geldiğinde ayrıntılı bakıp tam tarihini söyleyebilecekmiş.ilk resmini aldık bugün teyzeleri.gerçi şuan küçücük bir nokta ama yine de eşim tarafından buzdolabının üstündeki yerini aldı :34: ilk kan tahlilini yapan doktor folik asidi günde 3 defa vermişti ancak bugün doktorum günde 1 tanenin yeterli olacağını,3 tanenin zararı olmadığını ama yararının da olmadığını söyledi. öyle rahatlattı ki içimi anlatamam. umarım cumartesi güzel haberler verebilirim.sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum. :130:

merhaba kızlar
hepiniz iyisinizdir inş.
oğlak75 dışında listeye eklenmek isteyen varsa bana yazsınlar
:16:

ben niye liste dışı tutuluyorum
yoksa ben mi yanlış anlıyorum hala yanıtımı alamadım özel msjda da sorun var yazamıyorum burayı meşgul ediyorum mecburen

oldumu gönül ayy bununda bebişi gzl diilmiş nese:) togi ben anlatmaya çalışayım sna tek tek yapabilirsen yap

önce lilypie sitesine gir cnm ordan çıkan sayfadan maternity andpregnancyi tıkla,
snr dewelopment yazanı tıkla snr next e tıkla bitane çizelge beğen snr gene next de
sne bebiş beğen gene next de üste ç ıkan tarihe tahmini doğum tarihini alta çıkan tarihtede son adet tarihini yaz
next de tekrar for web sites yazcak orda ımage url ye tıkla
the ticker url nin yanında yazıyı kopyala cnm kndi profilindeki çizelge yazısına kopyala
uzun oldu ama yapabilirsin işlhh

ben özel msj atamıyorum yazacak yer yok özel msjda bilen var mı
bende hiç bir belirti yok ne mide bulantısı ne halsizlik ne uyku

Canım onu kişi üzerine tıklayınca açılan bölümden yapabiliyorsun. Bende de şikayet yok. Normalmiş ama bu da doktorumun dediğine göre. Bebek yukarıda biryerlerde olunca ağrı falan yapmıyormuş kasıklara.Diğer belirtilerin olmayışının bununla alakası var mı bilmiyorum ama benim bebiş kendini fazlaca garantiye almış görünüyor ultrason görüntülerinde :) Baskı yapmıyor o yüzden sanırım. Ama dediğim gibi, her belirti herkeste olmuyormuş zaten.

Canım onu kişi üzerine tıklayınca açılan bölümden yapabiliyorsun. Bende de şikayet yok. Normalmiş ama bu da doktorumun dediğine göre. Bebek yukarıda biryerlerde olunca ağrı falan yapmıyormuş kasıklara.Diğer belirtilerin olmayışının bununla alakası var mı bilmiyorum ama benim bebiş kendini fazlaca garantiye almış görünüyor ultrason görüntülerinde :) Baskı yapmıyor o yüzden sanırım. Ama dediğim gibi, her belirti herkeste olmuyormuş zaten.

kasık ağrılarım var sadece ordan anlıyorum hamile olduğumu o kadar

önce lilypie sitesine gir cnm ordan çıkan sayfadan maternity andpregnancyi tıkla,
snr dewelopment yazanı tıkla snr next e tıkla bitane çizelge beğen snr gene next de
sne bebiş beğen gene next de üste ç ıkan tarihe tahmini doğum tarihini alta çıkan tarihtede son adet tarihini yaz
next de tekrar for web sites yazcak orda ımage url ye tıkla
the ticker url nin yanında yazıyı kopyala cnm kndi profilindeki çizelge yazısına kopyala

uzun oldu ama yapabilirsin işlhh

çok sağol yaptım ama du bakalım oldu mu;)

Back