-----2010 KASIM hamişleri----

merhaba arkadaşlar.pazar günü doktora gittim 2 haftalık hamilesin dedi.kasıklarımdaki ağrı dışında bir şey hissetmiyorum.2 hafta sonra yine gel kesesine bakalım dedi.okuduklarımdan az çok edindiğim bilgiye göre kese boş olabiliyormuş.korkuyorum birazcık.acaba 2 haftadan biraz daha mı geç gitsem.ya bi de son adetim kasımın 4 ya da 5indeydi (bu ay nasılsa unutmuşum not olamyı) doktor değerlere göre 2 haftalık dedi ama burda gördüğüm kadarıyla son adet tarihine göre söyleniyo.pofzz kafam çok karıştı. :44:

belki geç döllenme olmuştur benim adetimin ilk günüde 2 kasımdı ama şuan 4+5 ultrasonda öyle göründü 2 hafta sonra gidersen kese görülebilir sorun etme takma kafana güzel olur umarım herşey...pozitif düşün dua et bol bol...:))

haklısın bit anem yarın inş.gideceğim uzun yolun bana zararı olur mu sizce

Koltuğunu hafif yatır, oyalanacak birşeyler olsun yanında, çok düşünmemeye çalış giderken zararlı olur mu diye... Bir de tuzlu bisküvi falan olsun yanında, çubuk kraker gibi. Miden bulanırsa bastırsın diye. Ben de İzmir'e gittim Bodrum'dan. 3.5 saat yol. Yollar çok fena değilse zaten evde de aynı şekildesin. Arkadaşım tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı, çalışması da gerekiyor, doktor oturarak çalış demiş. Çok hassas olmasına rağmen. Oturmaktan zarar gelmez, korkma

Son düzenleme:
bende hamile olduğumu kasımda öğrendim ve çok mutluyuz.. hangi dr a hastaneye gideceğimi bilmiyorum önereceğiniz isimler varsa yazarmısınız teşekkürler..

selam arkadaşlar. bende dün öğrendim hamile olduğumu.. çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

slm kızlar dün sabah apar topar çıkmıştım topikten kanamam var diye gittim doktora şükür bişey yokmuş doktor bir hafta istirahat verdi prasetomolüde 200 mg çıkardı ve gitmişken bebişimin kalp atışlarını gördüm sesini duydum 4 mm cik bir mercimek ve asıl bomba 2 tane kese gördük dün ama diğeri boşmu dolumu anlayamadı bir türlü salı günü tekrar gitcem ay valla ağlayarak girdim muayeneye gülerek çıktım. ve benim dün doğum günümdü acaba allah tarafından sırf doktora gideyim diyemi 1-2 damlacık kan geldi bilmiyorum valla

mrb kızlar benim pazartesi kontrolüm var .dr geçen kontrolde birdahaki kontrolde alttan da bakarız demişti.açıkçası biraz endişeliyim nasıl bakıyor ne yapıyor.bilgisi olan arkdaşlardan yardım istiyoruuuuuuuuum(((

ayy canım geçmiş olsunn...ayy ikiz mi geliyorhayırlısı olsun inş....umarım doludur oda ve hiçbir sorunla karşılaşmazsın...:)))

canım cok sevındım ya rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın insallah Allah cok buyuk her seyı rabbım bılır bıze kalan dua etmek...

inşallah hayırlısı bilmiyorum bakalım görcez salı günü çağırdı resim ekleyemedim bende avatara koydum kesecikleri bakın kızlarrr

canımmmmmmmmmm, şükürler olsun dün senin için dua etmiştim.Mutlu haber verdin. Tebrik ederim seniii. Çok sevindim bitanem yaaa

bende bugün ilk kontrole gi,ttim 5 haftalıkmış sadece kese göründü. Doktor çok ilgisizdi. Bazı sorularıma cvp vermedi Napıcam bilmiyorum. Cuma gel tahlillere bakıcam dedi. Acil doktor bulmam lazım...

ağlayarak gittim gülerek çıktım rabbim çok büyük gerçekten bize kalan dua etmek allah hepimize hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…