merhaba arkadaşlar.pazar günü doktora gittim 2 haftalık hamilesin dedi.kasıklarımdaki ağrı dışında bir şey hissetmiyorum.2 hafta sonra yine gel kesesine bakalım dedi.okuduklarımdan az çok edindiğim bilgiye göre kese boş olabiliyormuş.korkuyorum birazcık.acaba 2 haftadan biraz daha mı geç gitsem.ya bi de son adetim kasımın 4 ya da 5indeydi (bu ay nasılsa unutmuşum not olamyı) doktor değerlere göre 2 haftalık dedi ama burda gördüğüm kadarıyla son adet tarihine göre söyleniyo.pofzz kafam çok karıştı. :44:
beta hcg oranım da 265.96 yani 1-2 hafta arası.çok mu düşük yaa?? bişey olmaz umarım..
haklısın bit anem yarın inş.gideceğim uzun yolun bana zararı olur mu sizce
canım benim doktorum 11. haftaya kadar foliğe devam dedi
sonra kan ve demir haplarına başlayınca folik bırakılacak
bana da öle dedi de. nette ve mehmet öz de öle yazıodu. ama ben yine devam ederim ama artık pek faydası yokmuş
selam arkadaşlar. bende dün öğrendim hamile olduğumu.. çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
sağol canım çok endişeliyim bakalım yarın başak bir doktora gideyim diyorum
ya kızlar sızınde gogsunuzun sıskınlıgı arasıra ınıyor mu
slm kızlar dün sabah apar topar çıkmıştım topikten kanamam var diye gittim doktora şükür bişey yokmuş doktor bir hafta istirahat verdi prasetomolüde 200 mg çıkardı ve gitmişken bebişimin kalp atışlarını gördüm sesini duydum 4 mm cik bir mercimek ve asıl bomba 2 tane kese gördük dün ama diğeri boşmu dolumu anlayamadı bir türlü salı günü tekrar gitcem ay valla ağlayarak girdim muayeneye gülerek çıktım. ve benim dün doğum günümdü acaba allah tarafından sırf doktora gideyim diyemi 1-2 damlacık kan geldi bilmiyorum valla
slm kızlar dün sabah apar topar çıkmıştım topikten kanamam var diye gittim doktora şükür bişey yokmuş doktor bir hafta istirahat verdi prasetomolüde 200 mg çıkardı ve gitmişken bebişimin kalp atışlarını gördüm sesini duydum 4 mm cik bir mercimek ve asıl bomba 2 tane kese gördük dün ama diğeri boşmu dolumu anlayamadı bir türlü salı günü tekrar gitcem ay valla ağlayarak girdim muayeneye gülerek çıktım. ve benim dün doğum günümdü acaba allah tarafından sırf doktora gideyim diyemi 1-2 damlacık kan geldi bilmiyorum valla
Benim değişiyor. Şu anda şişlik az ve ağrı yok. Normal şeyler bunlar. Kafanı takma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?